Ποια περούκα να επιλέξω; Frontal Lace ή Full Lace;
Συμβουλές για Γυναικείες Περούκες

Ποια περούκα να επιλέξω; Frontal Lace ή Full Lace;

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση και να κάνετε την πιο σωστή επιλογή, θα πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε το λόγο που θέλετε να φορέσετε μία LACE Περούκα.

Οι Full Lace Περούκες είναι σαφώς καλύτερες από τις Frontal Lace Περούκες, καθώς είναι πιο ανάλαφρες και πιο φυσικές, αλλά ταυτόχρονα πιο ακριβές. Αξίζει λοιπόν να αγοράσετε μία Full Lace Περούκα και να πληρώσετε σχεδόν τα διπλάσια λεφτά ή τελικά για εσάς η Frontal Lace Περούκα είναι η πιο σωστή επιλογή;

Η βασική διαφορά των δύο αυτών περουκών είναι ότι στη Full lace τα μαλλιά είναι δεμένα σε ένα πολύ λεπτό διχτάκι σε όλη την περούκα. Οι Frontal Lace Περούκες από την άλλη έχουν ένα λεπτό διχτάκι μόνο στο μπροστινό μέρος, ενώ το υπόλοιπο μέρος φτιάχνεται από τρέσες, οι οποίες ράβονται σε ένα ειδικό λεπτό ύφασμα.

Full Lace Περούκα

Βάση Full Lace Περούκας

Το καλό και με τα δύο αυτά είδη περουκών είναι ότι στο μπροστινό μέρος και οι δύο φαίνονται εξαιρετικά φυσικές. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι Frontal Lace Περούκες φουσκώνουν λίγο περισσότερο στο πίσω μέρος και δεν μπορούν να πιαστούν κότσο ενώ με τις Full Lace Περούκες μπορείτε να επιτύχετε διαφορετικά στυλ αλλά και να δέσετε τα μαλλιά σας αλογοουρά.

Βάση Frontal Lace Περούκας

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι Full Lace Περούκες κοστίζουν πολύ περισσότερο από τις Frontal Lace. Αυτό είναι λογικό καθώς με μία Full Lace Περούκα θα έχετε ένα 100% φυσικό αποτέλεσμα και δεν θα νιώθετε ότι φοράτε τίποτα στο κεφάλι σας.

Για όσες γυναίκες θέλουν να φορούν την περούκα μόνο για κάποιες εμφανίσεις, τότε η πιο σωστή επιλογή θα ήταν μία Frontal Lace Περούκα. Για όσες όμως θέλουν ένα 100% φυσικό αποτέλεσμα και θέλουν να φορούν την περούκα ακόμη και μέσα στο σπίτι, τότε θα ήταν καλό να επιλέξουν τις Full Lace Περούκες της MACO.

Δείτε τι τιμές των Full Lace και των Frontal Lace Περουκών της MACO.