8 Βήματα για να ξεμπλέξετε τα μαλλιά της Περούκας – Τουπέ - Συστήματος Μαλλιών
Tips και Συμβουλές για τα Συστήματα

8 Βήματα για να ξεμπλέξετε τα μαλλιά της Περούκας – Τουπέ - Συστήματος Μαλλιών

Όπως θα έχετε κι εσείς παρατηρήσει, τα μαλλιά των Συστημάτων Μαλλιών και των περουκών, χωρίς την κατάλληλη φροντίδα, αρχίζουν με την πάροδο του χρόνου να μπλέκονται μεταξύ τους. Αυτό δεν οδηγεί μόνο σε ένα λιγότερο φυσικό αποτέλεσμα, αλλά μπορεί επίσης σταδιακά να θέσει σε κίνδυνο το ίδιο το σύστημα μαλλιών ή την περούκα, προκαλώντας μάδημα και μείωση της διάρκειας ζωής.

Υπάρχει, λοιπόν, κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να ξεμπλέκουμε σωστά τα μαλλιά κάθε φορά;
Στη MACO, θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση μαζί σας και να σας βοηθήσουμε! Παρακάτω θα δείτε τα ακριβή βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να φροντίσετε καλύτερα τα μαλλιά σας και να τα ξεμπλέκετε χωρίς να μαδάνε.
Βήμα 1. Πάρτε μία χτένα και χτενίστε τα μαλλιά από τις άκρες προς τη ρίζα. Ξεκινήστε από τις άκρες συνεχίστε προς τη μέση και φτάστε μέχρι τη ρίζα.
Βήμα 2. Απλώστε την Activ Hair Repair Mask ομοιόμορφα σε όλο το σύστημα μαλλιών ή την περούκα και αφήστε την να δράσει για περίπου 10-20 λεπτά.
Βήμα 3. Πάρτε μία λεκάνη, γεμίστε την με ζεστό νερό (30-40℃), ρίξτε λίγο MACO daily Shampoo στο νερό και ανακατέψτε με το χέρι μέχρι να κάνει αφρό. Στη συνέχεια μουλιάστε το Σύστημα Μαλλιών ή την περούκα στο νερό με το πίσω μέρος της βάσης (μεμβράνη/δίχτυ) προς τα πάνω, για 5-10 λεπτά
Βήμα 4. Σηκώστε το Σύστημα ή την Περούκα και χτενίστε απαλά τις άκρες των μαλλιών. Μη ανεβάζετε τα δάχτυλα προς τις ρίζες των μαλλιών αλλά παραμείνετε στις άκρες. Στη συνέχεια ετοιμάστε άλλη μια λεκάνη με νερό για να ξεπλύνετε.
Βήμα 5. Εφαρμόστε ξανά λίγή από την Activ Hair Repair και χτενίστε ΑΠΑΛΑ τα μαλλιά με τον ίδιο τρόπο, ώστε η μάσκα να απλωθεί καλά παντού. Μουλιάστε το Σύστημα ή την περούκα στο νερό για 10 λεπτά με τη βάση να κοιτάει πάντα προς τα πάνω και τα μαλλιά προς τα κάτω. Ξεπλύνετε τη Μάσκα. (δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε πάρα πολύ, αρκεί μόνο να μαλλιά να μη γλιστράνε και να μη κολλάνε.).
Βήμα 6. Τυλίξτε τα μαλλιά σε μία πετσέτα για να απορροφήσει την υγρασία και χτενίστε πολύ προσεκτικά από τις άκρες προς τις ρίζες.
Βήμα 7. Ψακάστε την Activ Two-In-One ομοιόμορφα στα μαλλιά σας πιάνοντας τις άκρες και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.
Τέλος, Ψακάστε την Activ Two-In-One και πάλι στα μαλλιά και ξεκινήστε να τα στυλιζάρετε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.
Τα παραπάνω βήματα σας δείχνουν πώς να ξεμπλέξετε σωστά ένα μπλεγμένο σύστημα μαλλιών ή περούκα από φυσικά ανθρώπινα μαλλιά. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του πρόσθετου και τα μαλλιά σας θα δείχνουν πάντα λαμπερά και υγιή.
Ως κορυφαία εταιρεία Συστημάτων Μαλλιών και Περουκών με μεγάλη εμπειρία, η MACO παρέχει μία τεράστια γκάμα από άριστης ποιότητας προϊόντα προσθετικής μαλλιών για άνδρες και γυναίκες. Χιλιάδες πελάτες μας μιλούν με τα καλύτερα λόγια  για την ποιότητα των προϊόντων μας, τη φυσικότητα των αποτελεσμάτων, τον τύπο των μαλλιών που τοποθετούμε, τη διάρκεια ζωής και αλλά και την άνεση.
Όλα τα μαλλιά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των συστημάτων μαλλιών και των περουκών μας επεξεργάζονται πολύ προσεκτικά και κάνουν τα μαλλιά πολύ ανθεκτικά στο ξεφλούδισμα των λεπιών και το μπέρδεμα. Τα Συστήματα Μαλλιών και οι περούκες της MACO είναι διαθέσιμα σε ελκυστικές τιμές και παράγονται μόνο όταν ο πελάτης κάνει την παραγγελία του. Δεν κρατάμε μεγάλο απόθεμα, όχι γιατί δεν θέλουμε αλλά γιατί με αυτό τον  τρόπο πέφτει κατά πολύ η ποιότητα της τρίχας η οποία αρχίζει να φθείρεται όχι από την ημέρα που φοράμε το πρόσθετο αλλά από την ημέρα που κόπηκε από την δότη.
Για οποιαδήποτε ερώτηση για τα σύστημα μαλλιών ή τις περούκες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στο info@macohair.gr  ή καλώντας μας στο 2103001990 σε Αθήνα, 2311111990 σε Θεσσαλονίκη ή στο 2831600990 σε Κρήτη, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!