Εκτιμώμενη διάρκεια ζωής των Συστημάτων Μαλλιών της MACO
Tips και Συμβουλές για τα Συστήματα

Εκτιμώμενη διάρκεια ζωής των Συστημάτων Μαλλιών της MACO

Μια συχνή ερώτηση για τα συστήματα μαλλιών μας είναι πόσο θα αντέξουν μέχρι να αντικατασταθούν με νέα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής ενός συστήματος μαλλιών, όπως το υλικό της βάσης, η ποιότητα του προϊόντας, η σωστή φροντίδα, τα υλικά συντήρησης και η σωστή τοποθέτηση.

Οι Κατηγορίες Συστημάτων Μαλλιών της MACO και οι διάρκειες ζωής τους

Τα συστήματα μαλλιών από μεμβράνη διαφέρουν πολύ σε πάχος και ως εκ τούτου ποικίλλει και η διάρκεια ζωής τους. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι τα Συστήματα Μαλλιών αυτά δίνουν μία πολύ φυσική μπροστινή γραμμή μαλλιών σε όσους τα επιλέξουν, αλλά είναι λιγότερο ανθεκτικά και δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Για να μπορέσουμε να αυξήσουμε τη διάρκεια ζωής σε αυτά τα Συστήματα Μαλλιών, θα πρέπει να αυξήσουμε το πάχος της μεμβράνης και αυτό επηρεάζει τη φυσικότητα. Στα Συστήματα Μαλλιών από μεμβράνη υπάρχουν 4 διαφορετικά μοντέλα:

 1. Super Classic 0,02: Εξαιρετικά λεπτή μεμβράνη πάχους 0,02 χιλιοστών. Η πιο λεπτή από όλες τις μεμβράνες. Χαρίζει μία άκρως φυσική εμφάνιση. Κατάλληλη για αυτούς που τους ενδιαφέρει η τέλεια μπροστινή γραμμή και δεν δίνουν έμφαση στη διάρκεια ζωής. Εκτιμώμενη διάρκεια ζωής 2-4 μήνες. Δείτε το προϊόν!
 2. Classic 0,03: Εξαιρετικά λεπτή μεμβράνη πάχους 0,03 χιλιοστών. Η εξαιρετικά λεπτή αυτή βάση χαρίζει μία πολύ φυσική εμφάνιση. Κατάλληλη για αυτούς που τους ενδιαφέρει μία πολύ φυσική μπροστινή γραμμή αλλά δίνουν μικρή έμφαση στη διάρκεια ζωής. Εκτιμώμενη διάρκεια ζωής 3-5 μήνες.
 3. Classic 0,06: Πολύ λεπτή μεμβράνη πάχους 0,06 χιλιοστών. Η αρκετά λεπτή αυτή βάση χαρίζει μία αρκετά φυσική εμφάνιση. Κατάλληλη για αυτούς που τους ενδιαφέρει μία αρκετά φυσική μπροστινή γραμμή και δίνουν έμφαση στη διάρκεια ζωής. Εκτιμώμενη διάρκεια ζωής 4-6 μήνες.
 4. Classic 0,08: Λεπτή μεμβράνη πάχους 0,08 χιλιοστών. Η λεπτή αυτή βάση χαρίζει ικανοποιητικά φυσική εμφάνιση. Κατάλληλη για αυτούς που τους ενδιαφέρει μία μέτρια φυσική μπροστινή γραμμή και δίνουν μεγάλη έμφαση στη διάρκεια ζωής. Εκτιμώμενη διάρκεια ζωής 4-6 μήνες.

Οι παραπάνω εκτιμώμενοι χρόνοι μπορούν να αυξηθούν κατά 30%-50% εάν αγοράσετε δύο η περισσότερα Συστήματα Μαλλιών, τα οποία και θα χρησιμοποιείτε εναλλάξ σε κάθε Συντήρηση. Για περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτή τη μέθοδο, ρωτήσετε έναν ειδικό της MACO.

Γιατί δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τον πραγματικό χρόνο ζωής και αναφέρουμε μόνο τον εκτιμώμενο;

Ο χρόνος ζωής των Συστημάτων Μαλλιών μπορεί να εκτιμηθεί μόνο κατά προσέγγιση καθώς πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το πώς ο πελάτης συντηρεί και φροντίζει το Σύστημα Μαλλιών. Στην αρχή, η έλλειψη εμπειρίας μπορεί να μειώσει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής των Συστημάτων Μαλλιών. Όταν ο πελάτης χρησιμοποιεί για πρώτη φορά ένα Σύστημα Μαλλιών, θα χρειαστεί χρόνος για να μάθει πώς να το στυλιζάρει, να το χτενίζει, να το πλένει καθώς επίσης και ποια προϊόντα ενυδάτωσης και φροντίδας να χρησιμοποιεί.

Στη MACO προσπαθούμε από την πρώτη μέρα να δώσουμε όλες τις συμβουλές φροντίδας των Συστημάτων Μαλλιών στους πελάτες μας για να μη γίνουν λάθη που θα τους κοστίσουν. Από εμάς θα λάβετε έναν οδηγό σωστής συντήρησης και φροντίδας των Συστημάτων Μαλλιών στο σπίτι, όλα τα προϊόντα περιποίησης που είναι απαραίτητα και για κάθε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας συμβουλέψουμε για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Επίσης, στη MACO έχετε τη δυνατότητα να συντηρείτε το Σύστημα Μαλλιών στους χώρους μας 1-2 φορές/μήνα και να αναλαμβάνουμε εμείς το πλύσιμο και τον καθαρισμό των Συστημάτων σας.

Πώς η συχνή Συντήρηση αυξάνει τη διάρκεια ζωής των Συστημάτων Μαλλιών;

Η συντήρηση των Συστημάτων Μαλλιών θα πρέπει να γίνεται κάθε 10-20 ημέρες. Οι χρόνοι αυτοί θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά. Οι κόλλες που χρησιμοποιούνται για το κόλλημα της βάσης στο δέρμα, μετά το πέρας των 20 ημερών αρχίζουν να λιώνουν και να καταλήγουν στα μαλλιά του Συστήματος. Αν επιτρέψετε να συμβαίνει αυτό συχνά, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε διαλύτες κόλλας όχι μόνο στη βάση (που είναι φυσιολογικό) αλλά και στα μαλλιά(που είναι επικίνδυνο). Ο διαλύτης για κόλλες είναι ένα σκληρό προϊόν και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των υπολειμμάτων κόλλας από τα μαλλιά του Συστήματος, γιατί θα τα καταστρέψει πιο γρήγορα. Εάν η συντήρηση γίνεται με συνέπεια και χωρίς να ξεπερνούνται οι 20 ημέρες, τότε το σύστημα μαλλιών θα διαρκέσει περισσότερο. Επίσης, εάν δεν καθαρίσετε σχολαστικά το σύστημα μαλλιών και αφήσετε πάνω υπολείμματα κόλλας ή διαφόρων προϊόντων Styling, θα προκληθεί σπάσιμο της τρίχας και το Σύστημα σας θα αρχίσει να μαδάει γρήγορα.

Πώς ο τρόπος ζωής επηρεάζει τη διάρκεια ζωής των Συστημάτων Μαλλιών;

Ο τρόπος ζωής έχει μεγάλο αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής των συστημάτων μαλλιών. Εάν κάνετε πολλά σπορ, πηγαίνετε πολύ συχνά στη θάλασσα ή στις πισίνες, τότε το σύστημά σας θα καταστραφεί πιο γρήγορα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε πώς να φροντίζετε ακόμη πιο εντατικά το Σύστημα Μαλλιών. Μην ανησυχείτε όλες αυτές τις συμβουλές θα σας τις δώσει το εξειδικευμένο προσωπικό της MACO.

Πώς θα προστατεύσετε το Σύστημα Μαλλιών από την γρήγορη αντικατάσταση;

 1. Μη χτενίζετε τα μαλλιά πολύ συχνά και δυνατά
 2. Κατά τον ύπνο, χρησιμοποιείστε σατέν μαξιλαροθήκη.
 3. Μη τα λούζετε με οποιοδήποτε σαμπουάν του εμπορίου.
 4. Χρησιμοποιήστε σαμπουάν που δεν περιέχουν θειικά άλατα (Θα τα βρείτε στο Online Shop μας)
 5. Μην τα λούζετε πολύ συχνά
 6. Φοράτε πάντα αντιηλιακή μαλλιών
 7. Στη θάλασσά, αποφύγετε τον έντονο ήλιο (φοράτε καπέλο)
 8. Μη βάζετε ζελέ, λακ πομάδες και κεριά του εμπορίου.
 9. Χρησιμοποιήστε το πιστολάκι μόνο στο κρύο ή στο χλιαρό.
 10. Χρησιμοποιήστε conditioner κάθε φορά που λούζετε και χτενίζετε το Σύστημα Μαλλιών
 11. Αποφύγετε όλα τα προϊόντα φροντίδας που περιέχουν αλκοόλη (οινόπνευμα)

Γιατί τα Συστήματα Μαλλιών μαδάνε και πώς να το καθυστερήσετε αυτό;

Το μάδημα είναι το κύριο σημάδι ότι το Σύστημα Μαλλιών αρχίζει να χαλάει. Αυτό συμβαίνει καθώς τα μαλλιά χαλαρώνουν από τη βάση και γλιστρούν από τη μεμβράνη.

Πώς θα αποφύγετε το πρόβλημα;

Για να μπορέσετε να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του Συστήματος μαλλιών θα πρέπει να αποφύγετε το μάδημα και αυτό επιτυγχάνεται με τους εξής τρόπους:

Πρώτον, επιλέγουμε καλούς προμηθευτές Συστημάτων Μαλλιών. Μην αγοράζετε φθηνά συστήματα μαλλιών από το διαδίκτυο. Μπορεί να φαίνονται παρόμοια, αλλά δεν είναι της ίδια ποιότητας. Σημαντικό ρόλο παίζει να επιλέξετε έναν αξιόπιστο αγοραστή συστημάτων μαλλιών που δεν θα σας δώσει προϊόντα που είναι στην αποθήκη ένα ή δύο χρόνια. Σε αυτά τα συστήματα η μεμβράνη και τα μαλλιά έχουν αρχίσει να σκληραίνουν λόγο της οξείδωσης της ατμόσφαιρας και ο χρόνος ζωής τους είναι εξαιρετικά μικρός.

Στη MACO όλα τα Συστήματα Μαλλιών κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας μαλλιά ακριβώς πριν φορεθούν από τους πελάτες μας. Έτσι το μάδημα εμφανίζεται πολύ αργότερα και αυξάνεται κατά πολύ η διάρκεια ζωής.

Δεύτερονπροστατεύουμε τα μαλλιά με προϊόντα ενυδάτωσης και αντιηλιακής προστασίας για να μην ανοίξει το χρώμα. Όλα τα φυσικά μαλλιά χάνουν το χρώμα τους κάποια στιγμή και πρέπει να τα βάψουμε. Ωστόσο, όσο αργότερα συμβεί αυτό τόσο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής θα έχει το Σύστημα Μαλλιών. Οι βαφές που χρησιμοποιούνται για να επαναφέρουμε το χρώμα των Συστημάτων Μαλλιών σκληραίνουν τις τρίχες και φθείρουν τη μεμβράνη με αποτέλεσμα το σύστημα μαλλιών να αρχίσει να μαδάει πολύ γρήγορα. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι υπάρχουν πολλές εταιρείες που για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα επιλέγουν να βάψουν το Σύστημα Μαλλιών πριν την εφαρμογή. Αυτό είναι μεγάλο λάθος και αν και δεν θα το καταλαβαίνετε στην αρχή, πολύ σύντομα αυτό το Σύστημα Μαλλιών θα αρχίσει να μαδάει.

Στη MACO δεν δίνουμε στους πελάτες μας βαμμένα συστήματα μαλλιών. Όλα τα συστήματα μαλλιών κατασκευάζονται στο χρώμα μαλλιών των πελατών μας.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε για τα Συστήματα Μαλλιών της MACO, επικοινωνήστε μαζί μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας λύσει κάθε απορία.