3 Τρόποι για να σας βγουν τα Συστήματα Μαλλιών πιο φθηνά
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

3 Τρόποι για να σας βγουν τα Συστήματα Μαλλιών πιο φθηνά

Τα Σύστημα Μαλλιών της MACO είναι ένα επαναστατικό προϊόν, το οποίο με την κατάλληλη περιποίηση θα σας δώσει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Πώς όμως θα καταφέρετε να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής των Συστημάτων σας, ώστε να γλυτώσετε χρήματα;

Μετά την πρώτη τοποθέτηση, θα λάβετε αμέσως ένα εκπαιδευτικό υλικό με video και κείμενα από τους ειδικούς της MACO. Εάν ακολουθήσετε τα απλά αυτά βήματα και τις συμβουλές που θα σας δώσουμε, θα μάθετε να περιποιείστε το Σύστημά σας σωστά από την αρχή και αυτό θα μειώσει κατά πολύ το κόστος της όλης διαδικασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν λέω κόστος δεν εννοώ μόνο το οικονομικό αλλά μιλώ και για τη δαπάνη χρόνου. Είναι πολύ σημαντικό να ενσωματώσετε τα συστήματα μαλλιών στην καθημερινότητά σας και μέσα σε 2 με 5 λεπτά την ημέρα, να έχετε ένα τέλειο μαλλί.

Κάποια tips σαν και αυτά που θα μάθετε μέσα από το Training Programm της MACO σας παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο. Πρόκειται για μικρές, φαινομενικά ασήμαντες συνήθειες, οι οποίες όμως, μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά.

1. Να λούζετε το Σύστημα Μαλλιών 3 φορές την εβδομάδα Νερό: όσο πιο σκληρό, τόσο πιο επικίνδυνο

Διαβάζοντας τον παραπάνω τίτλο μπορεί να σκέφτεστε ότι αυτό δεν είναι καθόλου πρακτικό. Όταν λέμε να λούζετε το Σύστημα έως 3 φορές την εβδομάδα, εννοούμε το λούσιμο με σαμπουάν. Το κεφάλι σας μπορείτε να το λούζετε καθημερινά με τον εξής τρόπο:

Πρώτα λούζετε τα πλαϊνά του κεφαλιού όπου βρίσκονται τα κανονικά μαλλιά σας. Τρίβετε καλά με σαμπουάν και ξεβγάζετε. Στη συνέχεια βάζετε άφθονο νερό στην παλάμη σας και βρέχετε καλά τα μαλλιά του Συστήματος, χωρίς να βάλετε σαμπουάν. Στη συνέχεια χτενίζετε με μία βούρτσα και είστε έτοιμος. Λούσιμο με σαμπουάν στο πάνω μέρος του Συστήματος κάνετε μέχρι 3 φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Αποβάλετε το φόβο και το κόμπλεξ ενός Συστήματος Μαλλιών

Προσοχή: Η ποιότητα του νερού ποικίλει από περιοχή σε περιοχή. Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας το νερό περιέχει πολύ υψηλές ποσότητες σε μέταλλα, κάτι που μπορεί να σκληρύνει την τρίχα του Συστήματος. Αυτό που μπορείτε να κάνετε σε αυτή την περίπτωση είναι να βάλετε ένα απλό φίλτρο νερού στο μπάνιο σας. Τα φίλτρα νερού αυτά είναι φθηνά και θα βοηθήσουν όχι μόνο το σύστημά σας αλλά και το δέρμα σας.

2. Μαξιλαροθήκες: Το μυστικό που κάνει τη διαφορά

Παρ’ όλο που δεν το αντιλαμβανόμαστε, περνάμε αρκετές ώρες το 24ωρο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας (σχεδόν το 1/3 της ημέρας). Μην ξεχνάτε ότι το σύστημά μας ακουμπάει στο μαξιλάρι σας και για το λόγο αυτό, η σωστή επιλογή μαξιλαροθήκης, είναι σημαντική.

Η καλύτερη επιλογή είναι μία σατέν ή μία μεταξένια μαξιλαροθήκη. Ο λόγος που οι βαμβακερές μαξιλαροθήκες δεν προτείνονται, είναι επειδή σε σύγκριση με τις άλλες, έχει κάπως πιο τραχιά (όχι τόσο λεία και απαλή) επιφάνεια.

3. Μπατονέτα : Ο σύμμαχός σας στη MINI συντήρηση του Συστήματός Μαλλιών

Η συντήρηση πρέπει να πραγματοποιείται περίπου κάθε 20 ημέρες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι το σύστημα δεν θα πρέπει να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Κάθε 5 ημέρες περίπου, είναι μία καλή ευκαιρία να ρίχνετε μία ματιά στην μπροστινή γραμμή του συστήματος, έτσι ώστε η μπροστινή γραμμή να είναι πάντοτε άψογη.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε μία mini συντήρηση στην μπροστινή γραμμή, είναι να καθαρίζετε πολύ απαλά με μία μπατονέτα και λίγο οινόπνευμα την περιοχή της μπροστινής γραμμής. Δύο με τρία απαλά περάσματα είναι υπέρ αρκετά για να καθαρίσουν σε βάθος την περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες για την τεχνική της MACO, επικοινωνήστε μαζί μας:

MACO ATHENS
Αχιλλέως 96, 17563, Παλαιο Φάληρο
Τηλ: 210 9853507