Πώς γίνεται η Συντήρηση των Συστημάτων Μαλλών της MACO

Πώς γίνεται η Συντήρηση των Συστημάτων Μαλλών της MACO

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση θα πρέπει να χωριστεί σε δύο σκέλη. Σε αυτούς που κάνουν τις Συντηρήσεις στα Ινστιτούτα της MACO (Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και σε αυτούς που κάνουν τις Συντηρήσεις μόνοι τους, στο σπίτι τους.

Εάν μένετε στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη έχετε την επιλογή να εμπιστευτείτε τη διαδικασία Συντήρησης των Συστημάτων σας, στα χέρια των ειδικών. Μπορείτε απλά να κλείνετε το ραντεβού σας και να έρχεστε, όταν εσείς το επιθυμείτε σε εμάς, ώστε να κάνουμε όλη τη διαδικασία της Συντήρησης μέσα σε 35- 40 λεπτά, χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε καθόλου με τα μαλλιά σας, παρά μόνο για να τα στυλιζάρετε.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρουμε κατά τη Συντήρηση των Συστημάτων Μαλλιών στο χώρο μας:

 1. Αφαίρεση του Συστήματος που θα συντηρηθεί (δωρεάν )
 2. Καθαρισμός και ενυδάτωση του Σκαλπ της κεφαλής
 3. Κούρεμα των πλαϊνών σας, διόρθωση των ενώσεων μεταξύ των πλαϊνών και της ένωσης του νέου Συστήματος, στυλιζάρισμα
 4. Καθάρισμα και ενυδάτωση του Συστήματος που έχει αφαιρεθεί

Συνολικό κόστος: 40€
Συνολικός χρόνος: 40 λεπτά για τις υπηρεσίες 1 -3 και 20 λεπτά για την υπηρεσία 4.

Η υπηρεσία 4, δηλαδή ο καθαρισμός και η ενυδάτωση του Συστήματος που αφαιρέθηκε κατά τη Συντήρηση, δεν απαιτεί την παρουσία σας στο χώρο μας. Ο συνολικός χρόνος παρουσίας στο χώρο μας περιορίζεται στα 40 λεπτά. Οι ειδικοί της MACO εκτελούν το βήμα 4 την επόμενη ημέρα για εσάς, χωρίς εσάς.

Η συντήρηση παρέχεται μόνο σε πελάτες που έχουν εφαρμόσει Συστήματα της MACO. Δεν προσφέρονται υπηρεσίες σε ενδιαφερόμενους που χρησιμοποιούν περούκες ή περουκίνια, αλλά ούτε και κουρέματα. Η MACO δεν είναι κομμωτήριο!

Για να είναι δυνατή η Συντήρηση στη MACO, θα πρέπει ο πελάτης να διαθέτει 1 σετ Συστημάτων MACO, δηλαδή 2 τεμάχια, τα οποία θα χρησιμοποιούνται εναλλάξ και τα ένα θα μένει στο χώρο μας μέχρι την επόμενη Συντήρηση.

Κάντε τη Συντήρηση μόνος σας, στο σπίτι σας

Αυτός ο τρόπος ενδείκνυται κυρίως για όσους μένουν εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Η Συντήρηση στο σπίτι γίνεται σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και η Συντήρηση στο Ινστιτούτο μας, μόνο που τη διαδικασία την ακολουθείτε εσείς και όχι κάποιος ειδικός.

Τι θα χρειαστείτε για τη Συντήρηση στο Σπίτι;

 1. Αφαιρετικό Συστήματος
 2. Σαμπουάν για τον καθαρισμό του Συστήματος
 3. Προϊόντα για την ενυδάτωση της κεφαλής
 4. Προϊόντα για την τοποθέτηση του Συστήματος

Συνολικό μέσο κόστος ανά Συντήρηση: 12,27€
Διάρκεια: 30-40 λεπτά

Πώς θα μάθετε να το κάνετε;

Η διαδικασία της Συντήρησης στο σπίτι γίνεται πραγματικά παιχνιδάκι, εάν ακολουθήσετε τη μέθοδο της MACO. Μια μέθοδο που ενσωματώνει με τον καλύτερο και ευκολότερο τρόπο τα Συστήματα μαλλιών στην καθημερινότητάς σας.

 • Κατά την πρώτη εφαρμογή, οι ειδικοί της MACO θα σας εξηγήσουν όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε γύρω από την εφαρμογή και τον καθαρισμό των Συστημάτων σας
 • Αφού τελειώσει η διαδικασία της εφαρμογής θα έχετε το χρόνο να κάνετε μία ανακεφαλαίωση και να λύσετε πιθανές απορίες που έχουν απομείνει.
 • Στη συνέχεια, θα λάβετε το εκπαιδευτικό υλικό με βίντεο, τα οποία εξηγούν ξανά, ένα ένα τα βήματα της Συντήρησης
 • Επίσης, οι ειδικοί της MACO μπορούν να βρίσκονται μαζί σας, μέσω κάμερας, στις πρώτες σας Συντηρήσεις, ώστε  να σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος. Αρκεί να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί τους, μέσω κάμερας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την τεχνική της MACO, επικοινωνήστε μαζί μας:

MACO ATHENS
Αχιλλέως 96, 17563, Παλιό Φάληρο
Τηλ: 210 9853507