Τα Συστήματα Μαλλιών της MACO είναι για τους ΝΕΟΥΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ
Tips και Συμβουλές για τα Συστήματα

Τα Συστήματα Μαλλιών της MACO είναι για τους ΝΕΟΥΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι λίγοι οι νέοι άντρες που διστάζουν να εφαρμόσουν ένα Σύστημα Μαλλιών της MACO καθώς το συνδυάζουν με τις περούκες του ’80. Μεγάλο λάθος! Και θα σας εξηγήσουμε γιατί.

Πλέον η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών, δεν έχουν καμία σχέση με τις περούκες του ’80 και του ’90, οι οποίες ήταν πραγματικά πολύ χοντρές και πυκνές δίνοντας ένα άκρως αφύσικο αποτέλεσμα.

Ο τρόπος που φτιάχνονται τα Συστήματα Μαλλιών της MACO είναι πραγματικά μοναδικός. Τα μαλλιά τοποθετούνται σε μία βάση 0,01-0,03 χιλιοστών με τέτοιο τρόπο που το αποτέλεσμα δείχνει άκρως φυσικό. Επίσης, τα Συστήματα Μαλλιών της MACO δεν εφαρμόζονται σε όλο το κεφάλι αλλά μόνο στην περιοχή που υπάρχει πρόβλημα. Η τρίχα που χρησιμοποιείται από την άλλη  είναι 100% φυσική, ακόμα και ο τρόπος εφαρμογής διαφέρει εντελώς από τις παλιές περούκες του παππού ή του θείου μας.

Διαβάστε επίσης: 5 Πλεονεκτήματα των Συστημάτων Μαλλιών της ΜΑCO, που θα αλλάξουν τη ζωή σου

Στις δυτικές χώρες τα Συστήματα Μαλλιών αποτελούν μεγάλο trend της εποχής. Πολλοί νέοι άντρες ακόμη και σε ηλικίες των 20, αποφασίζουν να δοκιμάσουν τα συστήματα μαλλιών και οι περισσότεροι από αυτούς μένουν πολύ ευχαριστημένοι.

Όσο αφορά το κόστος; Αν το καλοσκεφτούμε, αν εξαιρέσουμε τη σίτιση και τη στέγαση, οποιαδήποτε αγορά κάνουμε στη ζωή μας, είναι καθαρά για να αποκτήσουμε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα (ρούχα, αξεσουάρ, gadgets). Επομένως, δεν είναι απόλυτα φυσιολογικό για έναν σύγχρονο άντρα που δεν νιώθει καλά με την αραίωσή του να ξοδέψει χρήματα για ένα ωραίο look μαλλιών;

Διαβάστε επίσης: Γιατί τα Συστήματα της MACO φαίνονται τόσο φυσικά;

Ανεξάρτητα από το αν κάποιος είναι 25 ή 55 χρονών, τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών της MACO, θα του προσφέρουν πίσω την χαμένη του αυτοπεποίθηση!

Για περισσότερες πληροφορίες για την τεχνική της MACO, επικοινωνήστε μαζί μας

MACO ATHENS
Αχιλλέως 96, 17563, Παλαιο Φάληρο
Τηλ: 210 9853507
MACO THESSALONIKI
Χαλκέων 11, 54631 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310227870