Πόσο άμεσα μπορείτε να εφαρμόσετε ένα Σύστημα της MACO;

Πόσο άμεσα μπορείτε να εφαρμόσετε ένα Σύστημα της MACO;

Η MACO διαθέτει 3 διαφορετικά Συστήματα Μαλλιών, τα Classic, τα Royal και τα MACO, τα οποία έχουν διαφορετικούς χρόνους παράδοσης. Πολλοί ενδιαφερόμενοι νομίζουν ότι μόλις πάρουν την απόφαση να αγοράσουν κάποιο από τα Συστήματα Μαλλιών της MACO, μπορούν να το εφαρμόσουν την επόμενη ημέρα. Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει.

Τα  Συστήματα Μαλλιών MACO ή Royal παρασκευάζονται ειδικά για τον εκάστοτε πελάτη. Από τη Συλλογή της Τρίχας, η οποία ξεκινά την ημέρα της παραγγελίας μέχρι και την τοποθέτησή της πάνω σε ειδική μεμβράνη, χρειάζεται χρόνος και πολύ προσεκτική δουλειά. Ο μέσος χρόνος παράδοσης γι’ αυτές τις δύο κατηγορίες Συστημάτων Μαλλιών είναι οι 7-8 εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμη: Πλάνο Δόσεων MACO. Πληρωμή "Μήνα-Μήνα"

Τα μόνα Συστήματα που μπορούν να εφαρμοστούν πιο άμεσα είναι τα Classic και αυτό γιατί βρίσκονται σε Stock. Το χρονικό διάστημα από την ημέρα της αγοράς μέχρι την ημέρα της εφαρμογής κυμαίνεται μεταξύ 5 και 20 ημερών.

Διαβάστε ακόμη: Είναι τα Συστήματα Μαλλιών Επικίνδυνα για την Υγεία;

Για να σας δώσουμε μία ακριβή απάντηση για τον χρόνο εφαρμογής θα πρέπει να κάνουμε τη μέτρηση στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο και σύμφωνα με αυτή να ελέγξουμε τα αποθέματά μας. Εάν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα που ταιριάζει στις ιδιότητες των μαλλιών σας, τότε η εφαρμογή μπορεί να γίνει άμεσα, δηλαδή σε 5-7 ημέρες. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να προβούμε σε παραγγελία των Συστημάτων, η οποία θα παραδοθεί σε 15 με 20 ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες για την τεχνική της MACO, επικοινωνήστε μαζί μας:

MACO ATHENS
Αχιλλέως 96, 17563, Παλαιό Φάληρο
Τηλ: 210 9853507