MACO Θεσσαλονίκης: Ήρθε η νέα μέθοδος κατά της Τριχόπτωσης – Τέλος στη Φαλάκρα

MACO Θεσσαλονίκης: Ήρθε η νέα μέθοδος κατά της Τριχόπτωσης – Τέλος στη Φαλάκρα

Δεν είναι λίγοι οι άντρες που πασχίζουν με κάθε τρόπο ν’ αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί μία μόνιμη λύση, η οποία ταυτόχρονα να προσφέρει και ένα άκρως φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα στα μαλλιά τους. Αυτό ακριβώς κατάφερε η MACO στην Αθήνα μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Η θερμή αποδοχή των Συστημάτων Μαλλιών από μια μεγάλη μερίδα σύγχρονων ανδρών δημιούργησε την ανάγκη να ανοίξει και άλλο κατάστημα αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Ένας νέος & άνετος χώρος, στην καρδιά της πόλης, Χαλκέων 11, είναι πια γεγονός. Έτοιμος να υποδεχθεί το κοινό του βορρά με τις καλύτερες προτάσεις στην αντικατάσταση μαλλιών που μόνο η MACO μπορεί να προσφέρει.

Η MACO Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πόρτες της και σας περιμένει!

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας - στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -προσφέρουμε τα ακόλουθα προϊόντα και υπηρεσίες (ακριβώς όπως και στην Αθήνα):

  1. Δωρεάν Συμβουλευτική & Διάγνωση του προβλήματος
  2. Εφαρμογή και Συντήρηση των Συστημάτων Μαλλιών
  3. Πώληση Συστημάτων Μαλλιών & Προϊόντων Συντήρησης

500+ ικανοποιημένοι πελάτες στην Αθήνα μέσα σε λιγότερο από 1 χρόνο

Ξεκινώντας στην Αθήνα το Φεβρουάριο του 2019, η MACO κατάφερε να κερδίσει πολύ γρήγορα την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας του ανδρικού κοινού, οι οποίοι ήθελαν να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση μέσα από τα μαλλιά τους, με τον πιο εύκολο & φυσικό τρόπο. Με προσήλωση και πολύ δουλειά καταφέραμε να φτάσουμε τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες στην Αθήνα μέσα σε μερικούς μήνες.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των αφοσιωμένων πλέον πελατών μας, να ανοίξουμε δεύτερο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά χάρη στην αγάπη του κόσμου. Είμαστε όχι απλά δεσμευμένοι σε αυτό το προϊόν, αλλά ορκισμένοι»; αναφέρει ο ιδρυτής της MACO, Μάκης Γκόσιος.

Ο Μάκης πίσω από τη Maco

Ο ιδρυτής της MACO ζούσε και εργαζόταν στον τομέα της συμβουλευτικής επιχειρήσεων στο εξωτερικό για αρκετά χρόνια. Αντιμετωπίζοντας ο ίδιος ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία στα μαλλιά του, γνώρισε αρκετές εναλλακτικές μεθόδους, χωρίς όμως να καταφέρει να εμπιστευτεί καμία. Ανάμεσά τους τη μεταμόσχευση μαλλιών, καθώς και διάφορες φαρμακευτικές αγωγές.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δοκιμάζοντας όμως τα Συστήματα Αντικατάστασης Μαλλιών ενθουσιάστηκε τόσο και έτσι αποφάσισε να ιδρύσει τη  MACO στην Ελλάδα. Βέβαια από τότε ακολούθησε αρκετή έρευνα και προσπάθεια πάνω στη νέα αυτή μέθοδο αντικατάστασης μαλλιών, μέχρι να δημιουργηθεί ένα αποκλειστικό Σύστημα Μαλλιών MACO, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ελληνικού κοινού.

Όλα ξεκίνησαν από ένα μικρό χώρο σε μια ήσυχη γειτονιά στον Άλιμο, όπου μέσα σε μερικούς μήνες δημιουργήθηκε μια πολύ δεμένη ομάδα αποτελούμενη από νέους ανθρώπους, οι οποίοι με συνεχή εκπαίδευση και πάρα πολύ δουλειά, εξελίχθηκαν και κατάφεραν να κάνουν το αδύνατο δυνατό! Αυτοί οι άνθρωποι μαζί με νέα μέλη που προστέθηκαν στην εταιρεία ξεκίνησαν και τη MACO Θεσσαλονίκης.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Στη Maco δεν πουλάμε, ενημερώνουμε»

Κάθε ενδιαφερόμενος που έρχεται στη MACO θέλουμε να φεύγει ικανοποιημένος, είτε εφαρμόσει ένα σύστημα μαλλιών, είτε όχι.

Βέβαια, η χαρά, η ευτυχία και η ανάκτηση της χαμένης αυτοπεποίθησης που κερδίζει ένας άνδρας μετά την εφαρμογή των συστημάτων μαλλιών, είναι για εμάς η μεγαλύτερη ικανοποίηση σε αυτό που κάνουμε. Στόχος μας είναι να χτίσουμε με τους πελάτες μας μία υγιή σχέση. Αυτοί μας ακολουθούν, μας συμβουλεύονται ενώ εμείς προσπαθούμε να είμαστε δίπλα τους σε οτιδήποτε τους απασχολεί. Μόνο μέσα από τη σωστή επικοινωνία καταφέρνουμε να προσφέρουμε ένα προϊόν προσαρμοσμένο 100% στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ MACO

Στη MACO διαθέτουμε άριστης ποιότητας Συστήματα Μαλλιών, ειδικά σχεδιασμένα για εσάς.  

Δέσμευση της MACO από την έναρξή της, είναι να προσφέρει Συστήματα Μαλλιών τα οποία θα δίνουν ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα. Αξιολογώντας τις ανάγκες του Έλληνα αναφορικά με την τριχόπτωση μαλλιών και αναλύοντας τί είναι αυτό που χρειάζεται πραγματικά, καταλήξαμε ότι ο σύγχρονος άνδρας ενδιαφέρεται να έχει ένα 100% φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά του. Έτσι η ομάδα της MACO, έκανε το μεγάλο βήμα, κατάφερε να δημιουργήσει τα δικά της μοναδικά Συστήματα Μαλλιών. Παράγονται σε συνεργαζόμενο εργοστάσιο στη Γερμανία, κάτω από προδιαγραφές ποιότητας οι οποίες είναι απόλυτα ελεγμένες από τη MACO, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα που αγγίζουν σε φυσικότητα μέχρι και το 99,9%.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η MACO κάνει τη διαφορά στην προσθετική μαλλιών

Πρόκειται για μια μέθοδο, η οποία εφαρμόζεται ήδη στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία και απευθύνεται σε όσους θέλουν όχι απλά να βάλουν μαλλιά, αλλά επιθυμούν κι ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η μέθοδος ενδείκνυται, για κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για ολοκληρωτική, είτε για μερική απώλεια μαλλιών.

Το σύστημα μαλλιών MACO πραγματοποιείται με την τοποθέτηση μιας ειδικής μεμβράνης στο κεφάλι, εύκολα & απλά και δεν απαιτεί καμία απολύτως χειρουργική επέμβαση. Η εξειδικευμένη ομάδα της MACO αναλαμβάνει με απόλυτη ασφάλεια, μέσα σε λίγο χρόνο (2 ώρες περίπου), να χαρίσει σε κάθε ενδιαφερόμενο ένα πολύ πιο πυκνό και φυσικό αποτέλεσμα, σε σχέση με αυτό που οποιαδήποτε άλλη μέθοδος θα μπορούσε να του προσφέρει.

Εάν θέλεις να μάθεις κι εσύ περισσότερα για τα συστήματα μαλλιών της MACO κλείσε σήμερα ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού συμβουλευτικής ενημέρωσης, για να επιλέξουμε μαζί το σύστημα μαλλιών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

MACO THESSALONIKI
Χαλκέων 11, 54631 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 2278700
Email: info@macohair.gr

MACO ATHENS
17ης Νοεμβρίου 1973, 48, 17455, Άλιμος-Αθήνα
Τηλ: 210 9853507
Email: info@macohair.gr