Σχετικά με εμάς

Η MACO ξεκίνησε να λειτουργεί τον Φεβρουάριο του 2019 στην Αθήνα & συγκεκριμένα στον Άλιμο.

Η ιδέα της εταιρείας βασίστηκε σε μια προσωπική ανάγκη του ιδρυτή της Μάκη Γκόσιου. Αντιμετωπίζοντας ο ίδιος ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία στα μαλλιά του, έψαξε για αρκετές εναλλακτικές μεθόδους, χωρίς όμως να καταφέρει να λύσει το πρόβλημα που τον απασχολούσε.

Αφού δοκίμασε πρώτα εκείνος τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών ενθουσιάστηκε!  Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη του και τις ανάγκες του ελληνικού κοινού δημιούργησε στη χώρα μας τη ΜACO. Φέρνοντας στην Ελλάδα, μια εξαιρετικά πρωτοποριακή μέθοδο - κατά της τριχόπτωσης – η οποία πραγματοποιείται χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις. Προσφέρει άμεσο & φυσικό αποτέλεσμα, με ασφάλεια, σε όσους αναζητούν μια ουσιαστική αντιμετώπιση για την αραίωση των μαλλιών τους.

Μέσα σε μερικούς μήνες, μετά από συνεχή εκπαίδευση δημιουργήθηκε μια δυνατή & άριστα καταρτισμένη ομάδα αποτελούμενη από νέους ανθρώπους, που μοιράζονται το ίδιο πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουν. Με συνεχή δουλειά κατάφεραν να εξελιχθούν και να κάνουν το αδύνατο δυνατό! Να έχουν εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες στον χώρο της MACO στην Αθήνα, μέσα σε λιγότερο από 1 χρόνο.

Το επόμενο βήμα για την MACO δεν άργησε να έρθει. Αφού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της στην πρωτεύουσα και να δημιουργήσει πολλούς & πιστούς πελάτες, ανοίγει το 2ο κατάστημά της, περίπου ένα χρόνο μετά, τον Ιανουάριο του 2020 στην Θεσσαλονίκη.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της MACO, σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω προϊόντα & υπηρεσίες, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες:

  1. Δωρεάν Συμβουλευτική & Διάγνωση στην αραίωση που αντιμετωπίζετε στα μαλλιά σας
  2. Εφαρμογή και Συντήρηση των Συστημάτων Μαλλιών
  3. Πώληση Συστημάτων Μαλλιών & Προϊόντων Συντήρησης

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα συστήματα μαλλιών της MACO κλείστε σήμερα ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού συμβουλευτικής ενημέρωσης, για να επιλέξουμε μαζί το σύστημα μαλλιών που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Επικοινωνία:

MACO ATHENS
17ης Νοεμβρίου 1973, 48, 17455, Άλιμος-Αθήνα
Τηλ: 2103001990
Email: info@macohair.gr

MACO THESSALONIKI
Χαλκέων 11, 54631 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2311111990
Email: info@macohair.gr