Σχετικά με εμάς

Τα υψηλά ποσοστά ανδρικής τριχόπτωσης στην Ελλάδα, μας οδήγησαν στο να αναζητήσουμε μία ουσιαστική λύση, για όλους όσους έψαχναν διέξοδο στο πρόβλημα αυτό. Η MACO, συστήνει για πρώτη φορά στη χώρα τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών. Μία επαναστατική μέθοδο κατά της τριχόπτωσης, χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις και με άμεσο αποτέλεσμα.

Στη σελίδα μας θα βρείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, που δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών, έτσι ώστε να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια.

Το σύστημα αντικατάστασης μαλλιών Royal, παρασκευάζεται με τις προδιαγραφές που έχει θέσει στους παρασκευαστές η MACOhair. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι κάποιος μπορεί να εκθέτει άφοβα την μπροστινή γραμμή του συστήματος, χτενίζοντας τα μαλλιά του προς τα πίσω.

Στη στήλη των προϊόντων θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένα προϊόντα συντήρησης, styling και καθαριστικά κόλλας. Αγοράζοντας τα αυτά τα προϊόντα θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε και μόνος σας τις συντηρήσεις του συστήματος μαλλιών, αλλά και να εξασφαλίζετε τη μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής για αυτό. Σε περίπτωση που έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, παρακαλούμε προτιμήστε τα προϊόντα που ενδείκνυται για τη δική σας περίπτωση.

Στις υπηρεσίες της MACO, υπάρχουν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε από την πρώτη επαφή μαζί μας, έως και τις συντηρήσεις του συστήματός σας. Μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα ραντεβού συμβουλευτικής στο ινστιτούτο της MACO στον Άλιμο, ή μέσω κάμερας, εάν κατοικείτε εκτός Αθηνών, για να γνωρίσετε την εταιρεία μας και να σας λύσουμε τις απορίες αναφορικά με τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών.

Επίσης, διαθέτουμε το ραντεβού αποτυπώματος, όπου αποτυπώνουμε το περίγραμμα της προβληματικής περιοχής και εξετάζουμε το χρώμα του μαλλιού σας. Τέλος, υπάρχει ραντεβού εφαρμογής του συστήματος μαλλιών και τα ραντεβού συντήρησης συστημάτων, εάν δεν προτιμήσετε να τις πραγματοποιείτε μόνος.

Εγγραφείτε στο newsletter, ώστε να παραμένετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα και τις προσφορές της MACO!