Είναι οι Αόρατες Περούκες ασφαλείς για την υγεία μου;

Η απάντηση είναι NAI. Τόσο οι Περούκες της MACOhair όσο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή και τη Συντήρησή τους είναι απολύτως ακίνδυνα.

Το δέρμα αναπνέει
Τα μαλλιά από κάτω (εάν υπάρχουν) συνεχίζουν να αναπτύσσονται κανονικά
Δεν υπάρχει κίνδυνος ερεθισμών ή μολύνσεων
Δεν υπάρχει φαγούρα
Δεν ζεσταίνεται το κεφάλι περισσότερο από το κανονικό

Όλες οι περούκες μας είναι κατασκευασμένες από φυσικά μαλλιά της συλλογής μας. Είναι κατάλληλες διεθνώς αναγνωρισμένες ιατρικές συσκευές για εφαρμογή σε περιπτώσεις που υπάρχουν ιατρικοί λόγοι με μη τοξικά υλικά, άνετα, εξαιρετικά λεπτά, χειροποίητα και ελαφριάς κατασκευής και έχουν παραχθεί σύμφωνα με τις τεχνικές υποδείξεις και απαιτήσεις της κατάλληλης οδηγίας του Συμβουλίου 93/42/11C της συμφωνημένης δήλωσης Annex 7 και τις απαραίτητες προϋποθέσεις της Annex1 της προαναφερθείσας δήλωσης για να ολοκληρωθεί ο CE-Οδηγός όσον αφορά τις ιατρικές συσκευές.

Όλα τα προϊόντα περιποίησης των περουκών εισάγονται μετά από έγκριση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Ποια είναι η Πυκνότητα των Αόρατων Περουκών

Η πυκνότητα των Αόρατων Περουκών της MACOhair είναι πλήρως προσαρμόσιμη, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας. Στο ραντεβού μας θα σας βοηθάμε να επιλέξετε την κατάλληλη πυκνότητα στην περούκα σας, καθώς η πυκνότητα αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς παράγοντες για ένα φυσικό αποτέλεσμα και εξετάζεται πολύ προσεκτικά από τους ειδικούς μας.

Σε τι χρώματα είναι διαθέσιμες οι Αόρατες Περούκες;

Το χρώμα της Περούκας είναι κι αυτό ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του τέλειου αποτελέσματος. Στη MACOhair μπορούμε να φτιάξουμε την περούκα σας σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε εσείς. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε ρίζα, Balayage ακόμη και ανταύγειές (Highlights / lowlights) θα απογειώσουν το στυλ σας και θα κάνουν την περούκα σας να φαίνεται σαν τα δικά σας μαλλιά.

Μπορώ να συντηρώ μόνη μου την Περούκα μου;

Ναι φυσικά. Αυτό βέβαια θέλει λίγη εξάσκηση στην αρχή. Με την εκπαίδευση όμως που θα λάβετε από το προσωπικό της MACOhair ®, τα λεπτομερή εκπαιδευτικά βίντεο και την συνεχή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή κάμερας, θα σας δείξουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το πώς να συντηρείτε σωστά την Περούκα σας. Δώστε στον εαυτό σας απλά λίγο χρόνο στην αρχή και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρετε από την πρώτη στιγμή, μπορείτε πάντα, μέχρι να μάθετε τα βήματα σωστά ,να κάνετε τις Συντηρήσεις της Περούκας στη MACOhair ®

Έχω περιορισμούς με την Περούκα;

Κανέναν, αλλά θα πρέπει όμως να φροντίζεις σωστά την Περούκα σου. Να προσέχεις δηλαδή όταν την τοποθετείς ή την αφαιρείς και να ενυδατώνεις τα μαλλιά σου καθημερινά.

Αν προσέξεις τα παραπάνω, μπορείς να κάνεις όλες σου τις δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς. Να κάνεις ντους, σάουνα, κολύμπι, να οδηγείς κάμπριο, να γυμνάζεσαι ή ακόμη και να παίζεις ποδόσφαιρο. Με λίγη υπομονή τις πρώτες ημέρες, θα καταφέρεις να τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου, χωρίς να σε εμποδίσουν σε τίποτα.

Πόσες Περούκες χρειάζομαι;

Βασικά, χρειάζεστε τουλάχιστον μία Περούκα. Το να έχετε όμως και μία δεύτερη περούκα έχει πολλά πλεονεκτήματα:

Απλοποιεί τη διαδικασία της συντήρησης στους χώρους μας, καθώς έχετε πάντα έτοιμη τη δεύτερη, την οποία τη φοράτε όσο εμείς περιποιούμαστε την πρώτη περούκα. Σε αυτή την περούκα δεν χρειάζεται να μείνετε για ώρες στου χώρους μας μέχρι να είναι έτοιμη η περούκα. Περνάτε την αφήνε ή περνάμε την παραλαμβάνουμε εμείς και σας την φέρνουμε σε 1-2 μέρες έτοιμη.

Αυξάνετε τη διάρκεια ζωής της Περούκας, αφού κατά τον καθαρισμό δίνετε χρόνο στην περούκα να ενυδατωθεί πιο σωστά, ενώ εσείς φοράτε την άλλη.

Επωφελείσθε από την έκπτωση του 20% ανά Περούκα που προσφέρει η MACOhair για αγορά 2 περουκών.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής της Περούκας;

Η αντοχή των Περουκών δεν μπορεί να προσδιοριστεί τόσο απλά, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τρόπος ζωής που ακολουθείτε, αλλά και ο βαθμός συμμόρφωσης με την καθημερινή φροντίδα και την τακτική συντήρηση.

Σε γενικές γραμμές, η διάρκεια ζωής αυξάνεται όσο πιο έμπειρη γίνεστε στην σωστή χρήση της Περούκας. Στη MACOhair θα σας δείξουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε απ’ την πρώτη κιόλας ημέρα της εφαρμογής, ώστε να έχετε τους μεγαλύτερους δυνατούς χρόνους.

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να υπολογίζετε σε έως και 1-2 χρόνια διάρκεια ζωής ανά Περούκα. Ορισμένες έμπειρες πελάτισσες βέβαια επιτυγχάνουν και χρόνους ζωής άνω των 2 χρόνων με τις Περούκες μας, αλλά γι’ αυτό θα πρέπει να αποκτήσετε αρκετή εμπειρία.

Ως αρχάρια, θα πρέπει να υπολογίζετε ότι η Περούκα σας θα κρατήσει για 1 περίπου χρόνο, χωρίς να αποκλείουμε ότι μπορεί να έχετε μεγαλύτερους χρόνους.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στη διάρκεια ζωής των Περουκών παίζουν και οι εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Οι περούκες φθείρονται περισσότερο το καλοκαίρι από την ηλιακή ακτινοβολία ή το μπάνιο στη θάλασσα, από ότι τον χειμώνα. Βέβαια, με τα ειδικά προϊόντα περιποίησης της MACOhair μπορείτε να τα προστατεύσετε την Περούκα σας όλες τις εποχές του χρόνου.

Χρόνος από το πρώτο Ραντεβού μέχρι την Εφαρμογή της Περούκας;

Συνήθως ή περούκα σας είναι έτοιμη μέσα σε 10-15 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Για να προσδιορίσουμε τον ακριβή χρόνο παράδοσης θα πρέπει να κάνουμε μία μέτρηση του κεφαλιού και να συζητήσουμε μαζί το επιθυμητό χρώμα. Εάν το μέγεθος του κεφαλιού σας είναι στον μέσο όρο, τότε η προετοιμασία της περούκας σας μπορεί να διαρκέσει λιγότερες ημέρες.

Πολύ σημαντικό ρόλο στον χρόνο παράδοσης παίζει και ο όγκος εργασίας που έχουμε. Καθώς τις περούκες τις φτιάχνουμε εμείς και δεν τις παίρνουμε έτοιμες, οι χρόνοι παράδοσης αυξάνονται ανάλογα με τη ζήτηση. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε τα πάντα για να πάρετε την περούκα σας όσο πιο σύντομα γίνεται χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα και στο τελικό αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα βήματα για να εφαρμόσω μία Αόρατη Περούκα MACOhair;

Εάν δεν έχετε ιδέα τι είναι οι Αόρατες Περούκες μας, είναι καλύτερο να μας καλέσετε για μία δωρεάν τηλεφωνική ενημέρωση. Εκεί μπορούμε να σας εξηγήσουμε τα πάντα για τη μέθοδό μας. Μετά την ενημέρωση και εάν είστε αποφασισμένη να προχωρήσουμε σε παραγγελία, κλείνουμε ένα ραντεβού δια ζώσης ή μέσω κάμερας για να εξετάσουμε μεμονωμένα το μέγεθος του κεφαλιού σας, το μάκρος και το χρώμα που επιθυμείτε και να ορίσουμε το ραντεβού της εφαρμογής.

Για μία δωρεάν ενημέρωση, καλέστε μας στα τηλέφωνα που θα βρείτε στην επικοινωνία

Εάν είστε ήδη πολύ καλά ενημερωμένη και έτοιμη να εφαρμόσετε άμεσα μία Αόρατη Περούκα, μπορείτε απλά να μας καλέσετε για ένα ραντεβού δια ζώσης ή μέσω κάμερας. Εκεί θα ορίσουμε και το ραντεβού της πρώτης εφαρμογής της Περούκας σας.

Από πού προέρχονται τα μαλλιά;

Τα μαλλιά προέρχονται αποκλειστικά από 100% φυσικές τρίχες άριστης ποιότητας και από έναν δότη μαλλιών ανά Περούκα. Οι τρίχες αυτές πριν τοποθετηθούν στην Περούκα περνούν από διάφορα στάδια προετοιμασίας και πολλούς ποιοτικούς ελέγχους και μόνο τα υγιή μαλλιά επιλέγονται να χρησιμοποιηθούν. Στη MACOhair εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα μαλλιών, η οποία είναι συνήθως καλύτερη ακόμη και από τα αρχικά σας μαλλιά.

Ποιοι είναι κατάλληλοι τις Περούκες της MACOhair;

Το βασικό κοινό που απευθυνόμαστε είναι οι γυναίκες που θα χάσουν τα μαλλιά τους λόγω χημειοθεραπειών, ή γυναίκες έχουν διαγνωστεί με αλωπεκία. Τα κακά νέα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θεραπεία για την τριχόπτωση. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε τη λύση για να ζήσετε μια ζωή με πλούσια μαλλιά χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς, παρά την τριχόπτωση.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των Αόρατων Περουκών της MACOhair είναι η φυσικότητα που προσφέρουν η περούκες μας. Πραγματικά θα εκπλαγείτε με τι νέα ποιότητα ζωής που σας δίνει η αίσθηση ενός πλούσιου και στυλάτου μαλλιού στην καθημερινότητά σας.

Μπορώ να κοιμάμαι με την Αόρατη Περούκα;

Η απάντηση είναι ναι αλλά όχι σε τακτική βάση. Αν κοιμάστε με την περούκα σας, τα μαλλιά θα τρίβονται πάνω στο μαξιλάρι και τα σκεπάσματα και θα μπλέκονται, με αποτέλεσμα να χρειάζονται αρκετό χτένισμα για να ξεμπλέξουν και το έντονο χτένισμα μειώνει τη διάρκεια ζωής της περούκας σας.

Σε περίπτωση που παρόλα αυτά θέλετε ή πρέπει να κοιμηθείτε με την περούκα σας, επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε μία σατέν μαξιλαροθήκη και να έχετε τα μαλλιά σας δεμένα.