fbpx
MACO
Πρέπει να γνωρίζεις...

Συστήματα Μαλλιών: Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για τη φαλάκρα

«Πώς έγινα έτσι; Εγώ είχα τόσο μαλλί…». Εντάξει, το ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος άντρας που έχει αραίωση ή φαλάκρα. Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότεροι άνδρες σε όλο τον κόσμο. Ένα πρόβλημα, μάλιστα, που γίνεται πιο έντονο από μια ηλικία και μετά.

Αλλά, όλα αυτά εσένα δεν σου λένε κάτι. Δεν σε νοιάζει για τους άλλους. Εσύ στέκεσαι στον καθρέφτη κι αυτό που βλέπεις σε απογοητεύει, σε στενοχωρεί, σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα.

Μέχρι τώρα, δύο ήταν οι εναλλακτικές για το πρόβλημα: είτε η γνωστή περούκα που έρχεται από το παρελθόν, είτε η εμφύτευση μαλλιών, μια χειρουργικού τύπου μέθοδος, που βασίζεται στην αφαίρεση τριχών από κάποιο μέρος του κεφαλιού και την εμφύτευσή τους στο φαλακρό μέρος του.

Γιατί δεν επιλέγεις την περούκα;

Έλα τώρα, είναι προφανές γιατί δεν επιλέγεις την περούκα: «σκληρό» αποτέλεσμα, άγριο, αφύσικο. Ένα ξένο πράγμα που βάζεις στο κεφάλι σου σαν καπέλο, που φοβάσαι ανά πάσα ώρα και στιγμή αν θα μετακινηθεί, αν θα σου φύγει, αν το χρώμα είναι ίδιο με αυτό που έχουν τα μαλλιά που σου έχουν μείνει, αν φαίνεται από τα πλαινά… Και κυρίως, δεν μπορείς να κρυφτείς από τους δικούς σου, τους φίλους σου, το νέο σου σύντροφο. Όταν πας για ύπνο πρέπει να την βγάζεις και το πρωί να την ξαναφοράς. Όταν πας για μπάνιο το ίδιο. Στο γυμναστήριο, επίσης, Στην πισίνα, μην το συζητάς…

Γιατί όχι εμφύτευση;

Νέες τεχνικές στην εμφύτευση έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο και υπόσχονται βελτιωμένο αποτέλεσμα. Το έχεις ακούσει. Κι αναρωτιέσαι: «Αφού είναι έτσι, τότε γιατί δεν κάνουν όλοι εμφύτευση να τελειώνουν μια κι έξω με το πρόβλημα»;

Να γιατί: Η εμφύτευση είναι μια μέθοδος που συνήθως «αργεί» να δώσει καρπούς, να έχει αποτέλεσμα. Αλλά, ακόμη κι όταν το διάστημα αυτό περάσει, το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το επιθυμητό. Ακόμη κι αν αφήσεις στην άκρη ότι είναι μια χειρουργική επέμβαση, που χρειάζεται γιατρό, σύγχρονα μηχανήματα, σημάδια κλπ, υπάρχει και κάτι άλλο: το αποτέλεσμα ποτέ δεν είναι τόσο πυκνό όσο θα ήθελες… Ποτέ. Και είναι τόσο κρίμα, μετά από τόσο κόπο και τόσα λεφτά… Τόσο μα τόσο κρίμα. Το έχεις δει σε άλλους και το ξέρεις.

Γιατί να τοποθετήσεις ένα «σύστημα μαλλιών»;

Η μέθοδος που προτείνουμε και κάνει θραύση παγκοσμίως είναι η μέση λύση. Μια μέση λύση που φέρνει όμως το μέγιστο αποτέλεσμα.

Να για τι ακριβώς μιλάμε: Πυκνό μαλλί, αληθινή τρίχα, τέλεια απόχρωση, φυσικό αποτέλεσμα. Χωρίς χειρουργείο. Σε 60-90 λεπτά, στο χώρο που θα αποφασίσετε απο κοινού με την MACO και με κόστος που το «καταφέρνουν» όλοι. Χωρίς φόβο στο γυμναστήριο, στο ντους, στο κρεβάτι, στο κολύμπι. Ένα «δεύτερο δέρμα» που είναι σαν να φέρνει πίσω τα… χαμένα σου μαλλιά. Και το κυριότερο; Αν δεν σου αρέσει, απλά το αφαιρείς…

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για τη φαλάκρα;

Δείτε μερικά βίντεο μεταμόρφωσης:


Για να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών, κλείστε τώρα μια ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική μέσω skype,viber ή whatsapp καλώντας μας στα τηλέφωνα:

+30-210 98 53 507, +30 699 41 90 567

Ώρες λειτουργίας: 09:00 - 17:00 από Δευτέρα εώς Παρασκευή

Διαφορετικά, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ο πρώτος διαθέσιμος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.Η συμπλήρωση των πεδίων που εμφανίζονται με * είναι υποχρεωτική.