MACO
Πρέπει να γνωρίζεις...

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα συστήματα μαλλιών

Η λύση κατά της τριχόπτωσης σε άντρες που προσφέρει η MACO βασίζεται σε υψηλής ποιότητας συστήματα αντικατάστασης μαλλιών που δημιουργούνται από 100% φυσική ανθρώπινη τρίχα, ευρωπαϊκού τύπου.

Πρόκειται για μία τόσο λεπτή μεμβράνη που κανείς δεν μπορεί να το αντιληφθεί και το οποίο «δίνει» ένα απολύτως φυσικό και απίστευτα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Είναι η μόνη μέθοδος η οποία κερδίζει 100% όλες τις άλλες μεθόδους, στην περίφημη «γραμμή μαλλιών» (hair line), το σημείο, δηλαδή, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το μέτωπο, εκεί που αρχίζει το τριχωτό της κεφαλής. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της ιδιαίτερης έμφασης που δίνουν οι κατασκευαστές μας στο τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται οι τρίχες επάνω στην μεμβράνη, καθώς και στην πυκνότητα των μαλλιών.

Πώς τοποθετείται ένα σύστημα αντικατάστασης μαλλιών;

Το σύστημα αντικατάστασης μαλλιών τοποθετείται στην περιοχή του κεφαλιού που παρουσιάζεται το πρόβλημα τριχόπτωσης, με υψηλής ποιότητας υλικά, ειδικά κατασκευασμένα για τον σκοπό αυτόν. Πρόκειται για μη χημικά, δερματολογικά ελεγμένα υλικά, με έγκριση από τον Ε.Ο.Φ., που δημιουργούν ένα ανθεκτικό «στρώμα», σαν δεύτερο δέρμα, στο οποίο στη συνέχεια τοποθετείται το σύστημα αντικατάστασης μαλλιών.

Πόσο συχνά γίνεται η συντήρηση του συστήματος αντικατάστασης μαλλιών;

Από τη στιγμή που το σύστημα αντικατάστασης μαλλιών θα τοποθετηθεί στην κεφαλή και μέχρι τη στιγμή που θα γίνει η απαραίτητη συντήρηση και επανατοποθέτηση (σε περίπου 20-30 ημέρες), δεν θα ξαναασχοληθείτε με τα μαλλιά σας, παρά μόνο για να τα θαυμάζετε!

Κάντε όλες σας τις δραστηριότητες άφοβα.

Η σταθερότητα του συστήματος αντικατάστασης μαλλιών  δεν επηρεάζεται ακόμη κι όταν κάνετε ντουζ, βουτιά στην πισίνα ή ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης(γυμναστική, extreme sports). Μπορείτε άφοβα να κάνετε όλες τις κινήσεις που θέλετε από την ΄ώρα που θα ξυπνήσετε μέχρι την ώρα που θα πέσετε για ύπνο, χωρίς να ανησυχείτε πια για τα μαλλιά σας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30-210-300-4376, +30-699-419-0567

Ποια είναι τα Πλεονεκτήματα των συστημάτων μαλλιών;

Αν και θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες για τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αντικατάστασης μαλλιών της Maco, σε σύγκριση με τις λύσεις που προσφέρονται σήμερα για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, παρακάτω σας παραθέτουμε τα κυριότερα πλεονεκτήματα της νέας επαναστατικής μεθόδου που φέρνει η MACO στην Ελλάδα:

 1. Η μέθοδος αυτή δεν απαιτεί απολύτως καμία επέμβαση χειρουργικού τύπου, όπως η εμφύτευση μαλλιών. Κανένα σημάδι, καμία πληγή.
 2. Είναι σύντομη. Γίνεται μέσα σε 60 με 90 λεπτά από τους ειδικούς συνεργάτες της MACO.
 3. Αποκτάτε ένα πραγματικά πολύ πιο πυκνό μαλλί σε σύγκριση με τις άλλες μεθόδους. Η πυκνότητα αυτή είναι αδύνατο να επιτευχθεί με την εμφύτευση μαλλιών.
 4. Το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο χρωματικά με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Το σύστημα μαλλιών τοποθετείται μόνο στη φαλακρή περιοχή της κεφαλής και «σβήνει», «χάνεται» ομαλά και καθόλου ευδιάκριτα στις τρίχες που έχουν απομείνει στο κεφάλι.
 5. Δεν πρόκειται για το παλιομοδίτικο, άχαρο, εμφανές περουκίνι των περασμένων δεκαετιών. Το «σύστημα μαλλιών» δεν μπαινοβγαίνει, δεν κουνιέται, δεν μετακινείται και κυρίως δεν γίνεται καθόλου μα καθόλου αντιληπτό.
 6. Με τη μέθοδο αυτή, απαλλάσσεται ο ενδιαφερόμενος από διάφορα υψηλού κόστους, αλλά αμφιβόλου αποτελέσματος προϊόντα που υπόσχονται να λύσουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να προσφέρουν μια προσωρινή  και μη  αποτελεσματική λύση.
 7. Η μέθοδος είναι κατάλληλη για κάθε συνήθεια, κάθε τρόπο ζωής. Στο ντους, το κολύμπι, το γυμναστήριο, τον ύπνο, εκεί που άλλες μέθοδοι υστερούν, η μέθοδος της MACO δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.
 8. Το αποτέλεσμα είναι τόσο ρεαλιστικό και φυσικό που ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το σύστημα μαλλιών δεν μπορούν να το πιστέψουν. Είναι άλλωστε η μόνη μέθοδος που κερδίζει 100% τις εντυπώσεις στο σημείο πάνω από το μέτωπο, τη λεγόμενη «γραμμή μαλλιών», όπου πραγματικά δεν φαίνεται τίποτα.
 9. Το σύστημα μαλλιών και τα συνοδευτικά προϊόντα (τοποθέτησης – συντήρησης – περιποίησης) είναι απολύτως ασφαλή για το κεφάλι και δεν έχουν επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Η τρίχα που χρησιμοποιείται είναι 100% φυσική ανθρώπινη τρίχα.
 10. Το κόστος είναι σχετικά χαμηλό, αν το συγκρίνει κανείς με άλλες υφιστάμενες μεθόδους και σε συνδυασμό πάντα με το απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Πόσο κοστίζουν τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών;

«Δεν αποκτάς μαλλιά, αποκτάς προσωπικότητα». Αυτό είναι ένα από τα μηνύματα που στέλνουν οι χιλιάδες χρήστες της μεθόδου της MACO σε όλο τον κόσμο.

Η επαναστατική αυτή μέθοδος πραγματικά έχει ενθουσιάσει όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης, κυρίως για το φυσικό της αποτέλεσμα αλλά και για την απλότητα της διαδικασίας, που γίνεται μέσω του ινστιτούτο προσθετικής μαλλιών της MACO στον Άλιμο.

Με λίγα λόγια, έρχεσαι στο χώρο μας και σε δύο ώρες, γίνεσαι άλλος άνθρωπος!

Το ετήσιο πακέτο της MACO περιλαμβάνει:

 • 4 «συστήματα μαλλιών» που απαιτούνται στο διάστημα αυτό
 • το κόστος της προσαρμογής και εφαρμογής αυτών των συστημάτων στον πελάτη
 • το κόστος συντήρησης, η οποία θα πρέπει να πραγματοποιείται μια φορά το μήνα στο χώρο μας και διαρκεί 45 λεπτά

Τρόπος πληρωμής με δόσεις

Στη MACO δίνουμε τη δυνατότητα να καταβάλετε το ποσό σε πολλές άτοκες δόσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αποκτήσεις τα μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν με μόνο 100€/μήνα.

Με τη μέθοδο MACO, θα απαλλαγείτε από την αγορά διάφορων ακριβών προϊόντων που κυκλοφορούν στο εμπόριο και υπόσχονται λύση για το πρόβλημα της τριχόπτωσης, προσφέρουν όμως πρόχειρες και μη οριστικές λύσεις και μάλιστα συχνά με επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η MACO είναι μια εταιρία που ξεκίνησε, άλλωστε, από έναν σαν κι εσάς. Έναν άνθρωπο με πρόβλημα τριχόπτωσης, που απογοητεύτηκε από άλλες υφιστάμενες μεθόδους και προϊόντα.

Με δεκάδες επιλογές σε «συστήματα μαλλιών» που καλύπτουν όλες τις αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας, αλλά και προϊόντα περιποίησης 100% ελεγμένα και ποιοτικά, η MACO οι οποία διατηρεί το κεντρικό της ινστιτούτο στον Άλιμο, βρίσκονται στο πλευρό σας για να κάνετε το πρώτο βήμα.

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι στην απίθανη περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι, η MACO σας επιστρέφει τα χρήματα σας πίσω.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 300 4376, 699 4190 567

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

«Κι αν δεν μου αρέσει; Κι αν τελικά αλλάξω γνώμη;». Ο οποιοσδήποτε που προτίθεται να αλλάξει την εμφάνισή του, αποκτώντας μαλλιά, κάνει τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Στη MACO το ξέρουμε, γιατί το ζήσαμε. Και για τον λόγο αυτό, «απαντάμε» σε αυτές τις φυσιολογικές ανησυχίες, με κάτι επαναστατικό: «Δεν σας αρέσει; Πάρτε τα  χρήματα πίσω!»

Ίσως καμία άλλη εταιρία στον τομέα της αντιμετώπισης της τριχόπτωσης δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό στην Ελλάδα. Πραγματικά σας διαβεβαιώνουμε ότι αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι:

-εσείς μας επιστρέφετε το «σύστημα μαλλιών» που δοκιμάσατε και

-εμείς σας επιστρέφουμε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων σας πίσω!

Είμαστε τόσο σίγουροι για τη μέθοδο της MACO, τόσο σίγουροι για την τελειότητα στην εφαρμογή του «συστήματος μαλλιών», αλλά και για την ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση και την περιποίησή του, που σας δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 300 4376, 699 4190 567

Πώς γίνεται η διαδικασία

Η διαδικασία είναι απλή. Ο ενδιαφερόμενος θα πληρώνει για την αγορά των «συστημάτων μαλλιών» που απαιτούνται για την πρώτη χρήση. Στην περίπτωση που ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα έχει την δυνατότητα να το αφαιρέσει και να λάβει τα χρήματα του πίσω

Το μόνο που θα παρακρατείτε από το αρχικό ποσό το οποίο έχει δώσει ο ενδιαφερόμενος είναι μόλις 150 ευρώ. Το ποσό αυτό αποτελεί στην ουσία το κόστος για το «πέρασμα».

Μην το σκέφτεστε. Δοκιμάστε το! Με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων που σας προσφέρουμε, δεν έχετε καμία δικαιολογία. Μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά σας εμφάνιση, τότε που η φαλάκρα δεν περνούσε καν από το μυαλό σας.

Σε μόλις δύο ώρες, χωρίς χειρουργεία και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων! Μετά από αυτό, πραγματικά το να μην έχεις μαλλιά, είναι επιλογή σου….

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 300 4376, 699 4190 567

Μήπως το σύστημα μαλλιών θα φύγει, την ώρα που κοιμάμαι; Μήπως πρέπει να χρησιμοποιώ ένα ειδικό μαξιλάρι; Θα έχω πρόβλημα, αν αλλάζω συχνά στάση ύπνου;

Ερωτήσεις, όπως αυτές, είναι λογικό να απασχολούν οποιονδήποτε μπαίνει στον μαγικό κόσμο της MACO και της μη χειρουργικής μεθόδου που σου… δίνει πίσω τα μαλλιά σου.

Υπάρχουν πολλοί που ρωτάνε εάν όταν κοιμούνται θα πρέπει να πιάσουν τα μαλλιά τους ή όχι. Στον ύπνο, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε! Όπως θα κάνατε, αν δεν φορούσατε σύστημα μαλλιών. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί το παραμικρό, εάν φυσικά εξαρχής έχει γίνει καλή δουλειά κατά την τοποθέτηση του συστήματος μαλλιών από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της MACO. Εάν, δηλαδή, το σύστημα έχει τοποθετηθεί από τη MACO.

Δεν χρειάζεται να έχετε το νου σας στα μαλλιά σας, την ώρα του ύπνου. Άλλωστε, τι ύπνο θα κάνατε, αν είχατε ένα μόνιμο άγχος; Μετά τον ύπνο απλώς θα διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά σας… πετάνε, όπως κάνουν όλα τα μαλλιά, όλων των ανθρώπων. Σε κάθε περίπτωση, οι ειδικοί της MACO θα σας ενημερώσουν για τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για αυτή την περίπτωση.

Αν όμως έχετε έναν νέο σύντροφο ή είστε με φίλους και φοβάστε ότι θα κοιμηθείτε κι όταν ξυπνήσετε, το σύστημα μαλλιών θα βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα μαξιλάρια, φυσικά και όχι! Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 300 4376, 699 4190 567

Ποια είναι τα συναισθήματα πριν τη τοποθέτηση των συστημάτων μαλλιών;

Το να πάρει κανείς την απόφαση να τοποθετήσει ένα σύστημα μαλλιών, δεν είναι εύκολο και μπορούμε να σας καταλάβουμε.

Κάθε άνθρωπος που παίρνει την απόφαση αυτή,  είναι λογικό να διστάζει. Άλλωστε, το ίδιο νιώθουν πολλοί από τους πελάτες μας, που συχνά μας περιγράφουν τα συναισθήματά τους πριν την τοποθέτηση του πρώτου συστήματος μαλλιών. Όταν δηλαδή πήραν την απόφαση να χρησιμοποιήσουν τα συστήματα μαλλιών της MACO.

Όταν το ραντεβού για την τοποθέτηση πλησιάζει, πολλοί νιώθουν ότι τους κυριεύει ο φόβος. «Τι γίνεται εάν το αποτέλεσμα δεν είναι 100% αυτό που θέλω; Τι γίνεται εάν φαίνεται ψεύτικο; Τι γίνεται εάν φίλοι και γνωστοί το καταλάβουν;»…

Και είναι απολύτως φυσιολογικό

Μάλιστα, ακόμη και αυτοί, που πριν την τοποθέτηση του συστήματος δείχνουν να είναι αρκετά πιο «προετοιμασμένοι», όταν τελικά έρθει εκείνη η ώρα, αισθάνονται πολλές φορές ότι δεν είναι και τόσο έτοιμοι. Και είναι γεγονός, γιατί ποτέ κάποιος δεν θα είναι έτοιμος για μία τόσο μεγάλη αλλαγή.

Εμείς στη Maco όμως, προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να το διαχειριστούν σωστά, είμαστε δίπλα τους στο πρώτο τους ραντεβού, γιατί ξέρουμε πώς αυτά τα συναισθήματα είναι παροδικά και μόλις γίνει η τοποθέτηση δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς από το να βλέπουμε τους πελάτες μας να μη πιστεύουν κυριολεκτικά στα μάτια τους από την υπέροχη αυτή αλλαγή.

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, πόσο μάλλον όταν αφορά μια εύκολη και ασφαλή λύση για ένα πρόβλημα που μας απασχολεί, για ένα πρόβλημα, όπως η φαλάκρα, που μας δημιουργεί «θέμα» με την εμφάνισή μας, για ένα πρόβλημα που μας ενοχλεί, όταν το βλέπουμε κάθε μέρα στον καθρέφτη. Και αυτή η λύση είναι τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών της MACO. Και γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 300 4376, 699 4190 567

 «Κι αν οι γύρω μου το καταλάβουν;»

Όταν χρησιμοποιείς το σύστημα μαλλιών ή σκέφτεσαι να το χρησιμοποιήσεις, σίγουρα το πρώτο που σκέφτεσαι είναι το αν οι άλλοι που είναι κοντά σου, θα το αντιληφθούν ή όχι. Σκέψεις του τύπου «Το νέο μου κορίτσι θα το καταλάβει; Μήπως να της το δείξω;» ή ακόμη «μήπως τα παιδιά μου θα το πουν κάπου;» είναι απολύτως φυσιολογικές.

Φυσικά, μπορείς να ζήσεις την απόλυτη φυσιολογική ζωή όταν χρησιμοποιείς ένα σύστημα μαλλιών. Απλώς, αυτό που πρέπει να διασφαλίσεις είναι ότι χρησιμοποιείς το σωστό σύστημα μαλλιών και κυρίως αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο δικό σου κεφάλι.

Παράγοντες που θα πρέπει να σκεφτείς είναι, για παράδειγμα, η σωστή πυκνότητα μαλλιών, η καλύτερη ποιότητα και φυσικά η ίδια χρωματική απόχρωση με το φυσικό σου μαλλί. Οι παράγοντες αυτοί παίζουν μεγάλο ρόλο και πραγματικά κάνουν τη διαφορά.

Η MACO βρίσκεται εδώ για να σε βοηθήσει να βρεις το κατάλληλο σύστημα μαλλιών, αυτό που κάνει για σένα, για τη δική σου περίπτωση. Το εξαιρετικά λεπτό σύστημα μαλλιών της MACO λειτουργεί σαν δεύτερο δέρμα και είναι τόσο λεπτό που μοιάζει σαν να… απορροφάται από το δέρμα σου, σαν να χάνεται, να εξαφανίζεται μεταξύ των φυσικών τριχών.

Είναι επίσης διαφανές, ούτως ώστε αν κάποιος σε δει από κοντά, να θεωρήσει ότι αυτό που βλέπει είναι το δέρμα του κεφαλιού σου.

Ο εξειδικευμένος συνεργάτης της MACO σου επιλέγει το κατάλληλο σύστημα μαλλιών, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά σου και αφού επιλέξει τα κατάλληλα προϊόντα για την τοποθέτησή του, τότε οι φίλοι και οι γνωστοί δεν θα αντιλαμβάνονται το παραμικρό όταν είσαι δίπλα τους. Θα το νιώσεις από τις πρώτες κιόλας μέρες χρήσης των προϊόντων της MACO.

Και τότε, θα είσαι ελεύθερος, χωρίς αμφιβολίες, χωρίς δεύτερες σκέψεις, να πάψεις να αναρωτιέσαι αν η νέα τεχνική μαλλιών που χρησιμοποιείς μπορεί να γίνει αντιληπτή από αυτούς που βρίσκονται γύρω σου και έτσι πλέον, να μπορείς άφοβα να απολαύσεις τη νέα σου εμφάνιση .

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 300 4376, 699 4190 567

Μία ακόμα «σκέψη» που κάνει κάποιος όταν τοποθετηθεί για πρώτη φορά το σύστημα μαλλιών MACO,  είναι κατά πόσο αυτό έχει στερεωθεί πραγματικά στο κεφάλι του.

«Τι θα συμβεί αν το σύστημα κουνηθεί ενώ είμαι στη δουλειά μου; Ή όταν θα βγω ραντεβού;». Ερωτήσεις όπως αυτές είναι λογικό να γεννιούνται στο μυαλό του καθενός.

Ησυχάστε. Τίποτα δεν θα κουνηθεί από τη θέση του. Είναι σίγουρο! Κι αυτό θα το διαπιστώσετε λίγες μέρες αφότου τοποθετήσετε για πρώτη φορά ένα σύστημα μαλλιών της MACO στο κεφάλι σας. Τα συστήματα μαλλιών θα σας ακολουθήσουν πιστά σε κάθε καθημερινή σας δραστηριότητα.

Τι γίνεται όμως με το ντους; Τι γίνεται αν θέλετε να κολυμπήσετε; Τι θα γίνει αν ιδρώσετε στο γυμναστήριο; Μήπως θα φύγει; Όχι και πάλι όχι!!

Η ευκολία της μεθόδου είναι… η ίδια η μέθοδος. Το σύστημα μαλλιών της MACO δεν κουνιέται, δεν φεύγει, δεν γυρνάει. Μένει στη θέση του σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 300 4376, 699 4190 567

Γιατί τα συστήματα μαλλιών δεν είναι περούκα;

Κι αν κάποιοι νομίζουν ότι το σύστημα αντικατάστασης μαλλιών μας MACO είναι απλώς ένα περουκίνι των περασμένων δεκαετιών, κάνουν μεγάλο λάθος. Πολύ συχνά, οι πελάτες μας μάς ρωτούν αν πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Η απάντηση μας είναι φυσικά και…όχι!

Συνήθως, όταν αναφερόμαστε σε ένα σύστημα μαλλιών, μιλάμε για ένα σύστημα αντικατάστασης μαλλιών που είναι εύκολα παραμετροποιήσιμο, δηλαδή «προσαρμόζεται» στον κάθε πελάτη ανάλογα με το χρώμα, το μέγεθος μας πάσχουσας περιοχής και την ποιότητα μας τρίχας στο κεφάλι του. Αντιθέτως, μια συμβατική περούκα είναι μια προκατασκευασμένη μονάδα μαλλιών.

 Διαβάστε παρακάτω μας κύριες διαφορές μεταξύ του συστήματος αντικατάστασης μαλλιών και μας περούκας:

 1. Σε αντίθεση με μας παλιές περούκες άλλων εποχών, το σύστημα μαλλιών δεν κουνιέται, δεν μετακινείται, δεν… πάει πουθενά! Στην ουσία είναι σαν δεύτερο δέρμα, σαν να έχετε μαλλιά εκεί που δεν είχατε.
 2. Οι τρίχες από μας οποίες αποτελείται το σύστημα μαλλιών είναι 100% ανθρώπινες, φυσικές, αληθινές. Καμία σχέση με την τεχνητή, ψεύτικη, στιλπνή και άκαμπτη τρίχα μας περούκας, που δεν μπορούσες καν να τη φορμάρεις. Με το σύστημα μαλλιών θα μπορείτε πλέον να επιλέξετε μας το αγαπημένο σου styling  μαλλιών και να αφήσεις άφωνους μας πάντες γύρω σου με τη νέα μας εμφάνιση.
 3. Όσο δε για τη απόχρωση, αυτό κι αν είναι εντυπωσιακή διαφορά. Επειδή ακριβώς η τρίχα από την οποία αποτελείται ένα σύστημα μαλλιών είναι φυσική, οι διαθέσιμες αποχρώσεις και οι διάφοροι τύποι μαλλιών πραγματικά εντυπωσιάζουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι με τα συστήματα μαλλιών μας MACO βρίσκουμε τη λύση ακόμη και στη δύσκολη απόχρωση του γκρίζου στο τριχωτό μας κεφαλής, ακόμη και στο πιο σγουρό και σπαστό τύπο μαλλιών.
 4. Άλλωστε, το σύστημα μαλλιών μπορείτε να το χτενίσετε, να το τραβήξετε, να το κουνήσετε, να περάσετε τα δάχτυλά μας ανάμεσα μας τρίχες του, σε αντίθεση με το συνηθισμένο τουπέ ή την περούκα, την οποία δύσκολα κανείς αγγίζει ή μεταχειρίζεται. Αυτό συμβαίνει διότι, οι τρίχες σε ένα σύστημα μαλλιών είναι τοποθετημένες με μια ειδική τεχνική που δίνει την αίσθηση ότι οι τρίχες βγαίνουν από το κεφάλι μας και δεν είναι δεμένες σε κόμπους όπως στις περούκες.

Ξεκόλλα: Τα συστήματα μαλλιών της MACO δεν είναι ΤΑΜΠΟΥ- Είναι η λύση που έψαχνες

Μέσα σε μόνο λίγες ώρες έχουμε το αποτέλεσμα που πάντα ονειρευόμασταν! Ίσως να ακούγεται ακατόρθωτο, μας ναι υπάρχει η δυνατότητα και είναι θέμα επιλογής και απόφασης.

Η τεχνική μας MACO υπόσχεται ένα φυσικό αποτέλεσμα που δικαιώνει όποιον το τολμήσει, γεμίζοντάς τον αυτοπεποίθηση. Τα νέα σου μαλλιά θα σου προσφέρουν σιγουριά, στυλ και θα σου τονώσουν το ηθικό. Tο σύστημα μαλλιών μαλλιών μας MACO είναι σαν ένα δεύτερο δέρμα και δείχνει εξαιρετικά φυσικό.

Δυστυχώς όταν δεν βοηθάμε τον εαυτό μας αρχίζει να κάνει ακριβώς το ίδιο και εκείνος  σε εμάς.

Πόσο άδικο τελικά είναι να αφήνουμε μας ανασφάλειές μας να μας αποτρέπουν να χαιρόμαστε τον κατά τα άλλα υγίη εαυτό μας; Ο καθένας μας είναι μοναδικά ξεχωριστός και οι ενδοιασμοί και οι φοβίες πρέπει να ξεπερνιούνται. Τα πλεονεκτήματα των συστημάτων μαλλιών μας MACO είναι πολλά.

Όχι σήμερα δεν υπάρχουν ταμπού. Τόλμησε να δοκιμάσεις και εσύ την τεχνική μας MACO για να απολαμβάνεις καθημερινά την εικόνα σου στον καθρέφτη και ίσως τελικά το μόνο που θα μας να κάνεις θα είναι να θαυμάζεις τον νέο σου εαυτό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 300 4376, 699 4190 567

Τα συστήματα μαλλιών μας είναι δερματολογικά ελεγμένα

Η ανανέωση της εμφάνισής σας, η αυτοπεποίθηση, ο νέος σας εαυτός είναι ο κύριος σκοπός της MACO, με τα εξαιρετικά συστήματα μαλλιών και τη γκάμα προϊόντων που φέρνει στην ελληνική αγορά.

Η μέθοδος που έχει πραγματικά αγαπηθεί κυρίως για την απλότητα αλλά και για το άμεσο αποτέλεσμα ήρθε και στην Ελλάδα για να προσφέρει επιτέλους μία λύση σε αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης.

Κι όλο αυτό γιατί είναι μια απλή και ασφαλής διαδικασία που σου προσδίδει έναν άλλο «αέρα» και έναν καινούργιο εαυτό. Για αυτό και πάνω από όλα είναι καθήκον μας η ασφάλεια των πελατών μας και η αποφυγή οποιωνδήποτε προβλημάτων.

Για το λόγο αυτόν, στη MACO δίνουμε εξαιρετικά μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων μας, είτε πρόκειται για τα συστήματα μαλλιών αυτά καθεαυτά είτε για τα προϊόντα περιποίησης, τα οποία  φέρουν όλα τη σφραγίδα του Ε.Ο.Φ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 300 4376, 699 4190 567

Πώς γίνετε η συντήρηση των συστημάτων μαλλιών;

Η συντήρηση των συστημάτων μαλλιών της  MACO, είναι μία διαδικασία που πραγματοποιείται μια φορά το μήνα, που για όσους μένουν στην Αθήνα μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο μας στον Άλιμο και διαρκεί 45 λεπτά. Βέβαια, η διαδικασία είναι τόσο απλή που μπορείς να την πραγματοποιήσεις και μόνος σου ή με ένα άτομο του στενού οικογενειακού σου κύκλου. Ο μέσος όρος συχνότητας αλλαγής των συστημάτων μαλλιών ανέρχεται στις 20 με 30 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι κάθε 20 με 30 ημέρες περίπου, θα πρέπει το σύστημα μαλλιών να αφαιρείται, να συντηρείται και να επανατοποθετείται.

Φυσικά και για όλα αυτά η MACO έχει μεριμνήσει και για αυτό φροντίζει να κάνει αυτή τη διαδικασία τόσο ευχάριστη και απλή σαν να πηγαίνατε μια απλή επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Πώς να κλείσετε μία Δωρεάν Συμβουλευτική;

Η γνωριμία σου με τη MACO, θα αποτελέσει το πρώτο σκαλί της νέας σου καθημερινότητας. Οι αρμόδιοι της εταιρίας μας, βρίσκονται στη διάθεσή σου, ώστε να σε κατατοπίσουν πλήρως σε κάθε πιθανή ερώτηση ή τυχόν απορία έχεις.

Πώς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας

Η σελίδα της MACO  (https://macohair.gr/) βρίσκεται στη διάθεσή σου 24/7, ώστε να αποκτήσεις μία πρώτη επαφή με το προφίλ της εταιρίας μας. Φυσικά, μπορείς να μας ακολουθήσεις στα social media (Facebook: Macohair και Instagram: macohairgr), ώστε να παραμένεις ενημερωμένος για όλα τα updates.

Η ομάδα μας, βρίσκεται στη διάθεσή σου καθημερινά 9:00 – 17:00. Η τηλεφωνική επαφή, θα είναι μόνο το ξεκίνημα. Το τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης θα αξιολογήσει τις ανάγκες σου και θα σε παραπέμψει σε ραντεβού στο χώρο μας στον Άλιμο ή μέσω skype, viber ή whatsapp με τους υπευθύνους της εταιρίας, οι οποίοι θα σου δώσουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30-210-300-4376, +30-699-419-0567

Δείτε ένα βίντεο μεταμόρφωσης:


Για να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών, κλείστε τώρα μια ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική μέσω skype,viber ή whatsapp καλώντας μας στα τηλέφωνα:

+30-210-300-4376, +30-699-41-90-567

Ώρες λειτουργίας: 09:00 - 17:00 από Δευτέρα εώς Παρασκευή

Διαφορετικά, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ο πρώτος διαθέσιμος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.Η συμπλήρωση των πεδίων που εμφανίζονται με * είναι υποχρεωτική.