fbpx
MACO
Πρέπει να γνωρίζεις...

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα συστήματα μαλλιών

H MACO προσφέρει την ιδανική λύση κατά της αντρικής τριχόπτωσης, η οποία βασίζεται σε υψηλής ποιότητας συστήματα αντικατάστασης μαλλιών, από 100% φυσική ανθρώπινη τρίχα. Στοχεύοντας σε υψηλών προδιαγραφών αποτελέσματα, προσφέρουμε υπηρεσίες ευρωπαϊκού τύπου.

Είναι η μόνη μέθοδος, η οποία κερδίζει 100% όλες τις άλλες μεθόδους, στην περίφημη «γραμμή μαλλιών» (hair line). Δηλαδή,το σημείο όπου βρίσκεται ακριβώς πάνω από το μέτωπο, εκεί που αρχίζει το τριχωτό της κεφαλής. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της ιδιαίτερης έμφασης που δίνουν οι κατασκευαστές μας στον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται οι τρίχες επάνω στη μεμβράνη, καθώς και στην πυκνότητα μαλλιών.

Πρόκειται για μία τόσο λεπτή μεμβράνη που κανείς δεν μπορεί να το αντιληφθεί, αφού «δίνει» ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Πώς τοποθετείται ένα σύστημα αντικατάστασης μαλλιών;

Το σύστημα αντικατάστασης μαλλιών τοποθετείται στην περιοχή του κεφαλιού όπου παρουσιάζεται το πρόβλημα τριχόπτωσης, με υψηλής ποιότητας υλικά, ειδικά κατασκευασμένα για τον σκοπό αυτόν. Πρόκειται για μη χημικά, δερματολογικά ελεγμένα υλικά, με έγκριση από τον Ε.Ο.Φ., που δημιουργούν ένα ανθεκτικό «στρώμα», (σαν δεύτερο δέρμα), στο οποίο στη συνέχεια τοποθετείται το σύστημα αντικατάστασης μαλλιών.

Πόσο συχνά γίνεται η συντήρηση του συστήματος αντικατάστασης μαλλιών;

Η συντήρηση των συστημάτων μαλλιών της  MACO, είναι μία διαδικασία που πραγματοποιείται κάθε 15 – 20 ημέρες. Για όσους μένουν στην Αθήνα,  μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο μας στον Άλιμο και διαρκεί περίπου 45λεπτά. Ακόμα, όμως και αν κατοικείτε εκτός Αθηνών, ή δεν έχετε τη δυαντότητα να επισκέπτεστε το ινστιτούτο μας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία συντήρησης μαλλιών μόνος σας ή με ένα άτομο του στενού οικογενειακού σας κύκλου.

Διεύθυνση ινστιτούτου: 17ης Νοεμβρίου 1973, 48, Άλιμος – Αθήνα

Εκτός από τις οδηγίες που θα σας δώσουν οι ειδικοί της Maco, θα λάβετε αμέσως μετά την πρώτη τοποθέτηση, ένα e-mail, το οποίο θα έχει video με αναλυτικές οδηγίες για όλη τη διαδικασία συντήρησης. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε και μόνος σας τη συντήρηση και επανατοποθέτηση του συστήματος μαλλιών.

Κάντε όλες σας τις δραστηριότητες άφοβα

Η σταθερότητα του συστήματος αντικατάστασης μαλλιών  δεν επηρεάζεται ακόμη κι όταν κάνετε ντουζ, βουτιά στην πισίνα ή ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης(γυμναστική, extreme sports). Μπορείτε άφοβα να κάνετε όλες τις κινήσεις που θέλετε από την ώρα που θα ξυπνήσετε μέχρι την ώρα που θα πέσετε για ύπνο, χωρίς να ανησυχείτε πια για τα μαλλιά σας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30-210-300-4376, +30-699-419-0567

Ποια είναι τα Πλεονεκτήματα των συστημάτων μαλλιών;

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αντικατάστασης μαλλιών της Maco, σε σύγκριση με τις λύσεις που προσφέρονται σήμερα για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, είναι σαφώς περισσότερα. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα κυριότερα από αυτά που κάνουν την επαναστατική μας μέθοδο να ξεχωρίζει σε όλη την Ελλάδα:

 1. Η μέθοδος αυτή δεν απαιτεί απολύτως καμία επέμβαση χειρουργικού τύπου, όπως η εμφύτευση μαλλιών. Κανένα σημάδι, καμία πληγή.
 2. Είναι σύντομη. Η διαδικασία τοποθέτησης διαρκεί 60 με 90 λεπτά  και πραγματοποιείται από τους ειδικούς κομμωτές μας.
 3. Αποκτάτε ένα πραγματικά πολύ πιο πυκνό μαλλί σε σύγκριση με τις άλλες μεθόδους. Η πυκνότητα αυτή είναι αδύνατο να επιτευχθεί με την εμφύτευση μαλλιών.
 4. Το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο χρωματικά με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Το σύστημα μαλλιών τοποθετείται μόνο στη φαλακρή περιοχή της κεφαλής και «σβήνει», «χάνεται» ομαλά και καθόλου ευδιάκριτα στις τρίχες που έχουν απομείνει στο κεφάλι.
 5. Δεν πρόκειται για το παλιομοδίτικο, άχαρο, εμφανές περουκίνι των περασμένων δεκαετιών. Το «σύστημα μαλλιών» δεν μπαινοβγαίνει, δεν κουνιέται, δεν μετακινείται και κυρίως δεν γίνεται καθόλου αντιληπτό από τους γύρω σας.
 6. Με τη μέθοδο αυτή, απαλλάσσεται ο ενδιαφερόμενος από διάφορα υψηλού κόστους, αλλά αμφιβόλου αποτελέσματος προϊόντα που υπόσχονται να λύσουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να προσφέρουν μία προσωρινή  και μη  αποτελεσματική λύση.
 7. Η μέθοδος είναι κατάλληλη για κάθε συνήθεια, κάθε τρόπο ζωής. Στο ντους, το κολύμπι, το γυμναστήριο, τον ύπνο, εκεί που άλλες μέθοδοι υστερούν, η μέθοδος της MACO δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.
 8. Το αποτέλεσμα είναι τόσο ρεαλιστικό και φυσικό που ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το σύστημα μαλλιών δεν μπορούν να το πιστέψουν. Είναι άλλωστε, η μόνη μέθοδος που κερδίζει 100% τις εντυπώσεις στο σημείο πάνω από το μέτωπο, τη λεγόμενη «γραμμή μαλλιών», όπου δεν φαίνεται με τίποτα.
 9. Το σύστημα μαλλιών και τα συνοδευτικά προϊόντα (τοποθέτησης – συντήρησης – περιποίησης) είναι απολύτως ασφαλή για το κεφάλι και δεν έχουν επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Η τρίχα που χρησιμοποιείται είναι 100% φυσική ανθρώπινη τρίχα.
 10. Το κόστος είναι σχετικά χαμηλό, αν το συγκρίνει κανείς με άλλες υφιστάμενες μεθόδους και σε συνδυασμό πάντα με το απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Πόσο κοστίζουν τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών;

«Δεν αποκτάς μαλλιά, αποκτάς προσωπικότητα». Αυτό είναι ένα από τα μηνύματα που στέλνουν οι χιλιάδες χρήστες της μεθόδου της MACO σε όλον τον κόσμο.

Η επαναστατική αυτή μέθοδος έχει ενθουσιάσει όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης, κυρίως για το φυσικό της αποτέλεσμα, αλλά και για την απλότητα της διαδικασίας, η οποία πραγματοποιείται στο ινστιτούτο προσθετικής μαλλιών της MACO στον Άλιμο (Αθήνα).

Η τιμή του συστήματος μαλλιών, εξαρτάται από την ποιότητα της τρίχας, από τον τύπο του συστήματος που θα επιλέξετε και από το μεγεθος της αραιωμένης περιοχής.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού στο ινστιτούτο μας, θα σας μιλήσουμε αναλυτικά για όλες τις τιμές των συστημάτων και των προϊόντων μας. Εάν θέλετε να έχεις μία γενική εικόνα των τιμών, μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας. Οι υπάλληλοι του τηλεφωνικού μας κέντρου θα σας κατατοπίσουν πλήρως.

Μήπως το σύστημα μαλλιών θα φύγει, την ώρα που κοιμάμαι; Μήπως πρέπει να χρησιμοποιώ ένα ειδικό μαξιλάρι;

Ερωτήσεις, όπως αυτές, είναι λογικό να απασχολούν οποιονδήποτε μπαίνει στο μαγικό κόσμο της MACO και της μη χειρουργικής μεθόδου που «υπόσχεται να σου δώσει» πίσω τα μαλλιά σου.

Υπάρχουν πολλοί που μας ρωτάνε εάν θα πρέπει να πιάσουν τα μαλλιά τους ή όχι όταν κοιμούνται. Στον ύπνο σας, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε! Όπως θα κάνατε, αν δεν φορούσατε σύστημα μαλλιών. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί το παραμικρό, εάν φυσικά εξαρχής έχει γίνει καλή δουλειά κατά την τοποθέτηση του συστήματος μαλλιών από τους εξειδικευμένους κομμωτές της MACO.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 300 4376, 699 4190 567

Για όσους διστάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα

Εμείς, η ομάδα της Maco, θα είμαστε δίπλα σας από το πρώτο σας ραντεβού. Καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι ενδοιασμοί ίσως σας κρατάνε πίσω, όμως όλες αυτές οι σκέψεις είναι παροδικές. Η ικανοποίηση που πρόκειται να νιώσετε μόλις αντικρίσετε το τελικό αποτέλεσμα, δε συγκρίνεται με τίποτα.

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, πόσο μάλλον όταν αφορά μια εύκολη και ασφαλή λύση για ένα πρόβλημα που μας απασχολεί, για ένα πρόβλημα, όπως η φαλάκρα, που μας δημιουργεί «θέμα» με την εμφάνισή μας, για ένα πρόβλημα που μας ενοχλεί, όταν το βλέπουμε κάθε μέρα στον καθρέφτη. Και αυτή η λύση είναι τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών της MACO. Και γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

 «Κι αν οι γύρω μου το καταλάβουν;» 

Είναι απολύτως φυσιολογικό να προβληματίζεστε για το πώς θα σας αντιμετωπίσουν οι οικείοι σας, μετά την τοποθέτηση του συστήματος μαλλιών. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο φυσικό και όμορφο, που είναι βέβαιο πως θα κλέψετε τις εντυπώσεις!

Παράγοντες που θα πρέπει να σκεφτείτε είναι, για παράδειγμα, η σωστή πυκνότητα μαλλιών, η καλύτερη ποιότητα και φυσικά η ίδια χρωματική απόχρωση με το φυσικό σου μαλλί. Οι παράγοντες αυτοί παίζουν μεγάλο ρόλο και πραγματικά κάνουν τη διαφορά.

Η MACO βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο σύστημα μαλλιών, αυτό που ταιριάζει για τη δική σας περίπτωση. Το εξαιρετικά λεπτό σύστημα μαλλιών της MACO λειτουργεί σαν δεύτερο δέρμα και είναι τόσο λεπτό που μοιάζει εντελώς φυσικό.

Είναι επίσης διαφανές, ούτως ώστε αν κάποιος σας δει από κοντά, να μην μπορέσει να καταλάβει ότι φοράτε κάτι πρόσθετο στο κεφάλι σας.

Ο εξειδικευμένος συνεργάτης της MACO επιλέγει για εσάς το κατάλληλο σύστημα μαλλιών, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά σας και αφού επιλέξει τα κατάλληλα προϊόντα για την τοποθέτησή του, τότε οι φίλοι και οι γνωστοί δεν θα αντιλαμβάνονται το παραμικρό όταν βρίσκεστε δίπλα τους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 300 4376, 699 4190 567

Γιατί τα συστήματα μαλλιών δεν είναι περούκα;

Κι αν κάποιοι νομίζουν ότι το σύστημα αντικατάστασης μαλλιών μας MACO είναι απλώς ένα περουκίνι των περασμένων δεκαετιών, κάνουν μεγάλο λάθος. Πολύ συχνά, οι πελάτες μας ρωτούν αν πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Η απάντηση μας είναι φυσικά και…όχι!

Συνήθως, όταν αναφερόμαστε σε ένα σύστημα μαλλιών, μιλάμε για ένα σύστημα αντικατάστασης μαλλιών που είναι εύκολα παραμετροποιήσιμο, δηλαδή «προσαρμόζεται» στον κάθε πελάτη ανάλογα με το χρώμα, το μέγεθος μας πάσχουσας περιοχής και την ποιότητα μας τρίχας στο κεφάλι του. Αντιθέτως, μια συμβατική περούκα είναι μια προκατασκευασμένη μονάδα μαλλιών.

 Διαβάστε παρακάτω μας κύριες διαφορές μεταξύ του συστήματος αντικατάστασης μαλλιών και μας περούκας:

 1. Σε αντίθεση με μας παλιές περούκες άλλων εποχών, το σύστημα μαλλιών δεν κουνιέται, δεν μετακινείται, δεν… πάει πουθενά! Στην ουσία είναι σαν δεύτερο δέρμα, σαν να έχετε μαλλιά εκεί που δεν είχατε.
 2. Οι τρίχες από μας οποίες αποτελείται το σύστημα μαλλιών είναι 100% ανθρώπινες, φυσικές, αληθινές. Καμία σχέση με την τεχνητή, ψεύτικη, στιλπνή και άκαμπτη τρίχα μας περούκας, που δεν μπορούσες καν να τη φορμάρεις. Με το σύστημα μαλλιών θα μπορείτε πλέον να επιλέξετε μας το αγαπημένο σου styling  μαλλιών και να αφήσεις άφωνους μας πάντες γύρω σου με τη νέα μας εμφάνιση.
 3. Όσο δε για τη απόχρωση, αυτό κι αν είναι εντυπωσιακή διαφορά. Επειδή ακριβώς η τρίχα από την οποία αποτελείται ένα σύστημα μαλλιών είναι φυσική, οι διαθέσιμες αποχρώσεις και οι διάφοροι τύποι μαλλιών πραγματικά εντυπωσιάζουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι με τα συστήματα μαλλιών μας MACO βρίσκουμε τη λύση ακόμη και στη δύσκολη απόχρωση του γκρίζου στο τριχωτό μας κεφαλής, ακόμη και στο πιο σγουρό και σπαστό τύπο μαλλιών.
 4. Άλλωστε, το σύστημα μαλλιών μπορείτε να το χτενίσετε, να το τραβήξετε, να το κουνήσετε, να περάσετε τα δάχτυλά μας ανάμεσα μας τρίχες του, σε αντίθεση με το συνηθισμένο τουπέ ή την περούκα, την οποία δύσκολα κανείς αγγίζει ή μεταχειρίζεται. Αυτό συμβαίνει διότι, οι τρίχες σε ένα σύστημα μαλλιών είναι τοποθετημένες με μια ειδική τεχνική που δίνει την αίσθηση ότι οι τρίχες βγαίνουν από το κεφάλι μας και δεν είναι δεμένες σε κόμπους όπως στις περούκες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 300 4376, 699 4190 567

Γιατί να μην προτιμήσεις την εμφύτευση;

Νέες τεχνικές στην εμφύτευση έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο και υπόσχονται βελτιωμένο αποτέλεσμα. Τι δεν πηγαίνει, όμως, καλά;

Η εμφύτευση είναι μια μέθοδος που συνήθως «αργεί» να δώσει καρπούς, να έχει δηλαδή αποτέλεσμα. Αλλά, ακόμη κι όταν το διάστημα αυτό περάσει, το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το επιθυμητό. Ουσιαστικά, είναι μία χειρουργική επέμβαση, η οποία χρειάζεται ειδικό γιατρό, σύγχρονα μηχανήματα, αφήνει πολλά σημάδια και είναι ιδιαίτερα δαπανηρή.

Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί πως το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχημένο. Υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρχει η σωστή πυκνότητα στις τρίχες, ή στη χειρότερη περίπτωση, δεν οι τρίχες δε θα εμφανιστούν ποτέ.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Η σελίδα της MACO  (https://macohair.gr/) βρίσκεται στη διάθεσή σας 24/7, ώστε να αποκτήσετε μία πρώτη επαφή με το προφίλ της εταιρίας μας. Φυσικά, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα social media (Facebook: Macohair και Instagram: macohairgr), ώστε να παραμένετε ενημερωμένοι για όλα τα updates.

Η ομάδα μας, βρίσκεται στη διάθεσή σας καθημερινά 9:00 – 21:00. Επίσης, μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλεφωνα επικοινωνίας της εταιρείας, καθώς το τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης θα αξιολογήσει τις ανάγκες σας και θα σας παραπέμψει σε ραντεβού στο χώρο μας στον Άλιμο ή μέσω skype, viber ή whatsapp με τους υπευθύνους της εταιρείας, οι οποίοι θα σου δώσουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30-210-300-4376, +30-699-419-0567

Δείτε ένα βίντεο μεταμόρφωσης:


Για να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών, κλείστε τώρα μια ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική μέσω skype,viber ή whatsapp καλώντας μας στα τηλέφωνα:

+30-210-300-4376, +30-699-41-90-567

Ώρες λειτουργίας: 09:00 - 17:00 από Δευτέρα εώς Παρασκευή

Διαφορετικά, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ο πρώτος διαθέσιμος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.Η συμπλήρωση των πεδίων που εμφανίζονται με * είναι υποχρεωτική.