fbpx
MACO
Πρέπει να γνωρίζεις...

Οι πιο συχνές ερωτήσεις αναφορικά με τα συστήματα μαλλιών!

Το σύστημα μαλλιών, εξασφαλίζει απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα. Αυτός είναι και ο λόγος που απαιτεί πολύ ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Καθημερινά, οι ειδικοί της MACO καλούνται να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις πελατών.

Παρακάτω, θα βρείτε μερικές από τις πιο συχνές και σημαντικές ερωτήσεις, που καλό θα ήταν να γνωρίζετε εάν χρησιμοποιείτε, ή σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών της MACO.

1.Πόσο κοστίζει ένα σύστημα μαλλιών της MACO;

Πολλοί ενδιαφερόμενοι, όταν έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων, το πρώτο πράγμα που ρωτούν είναι η τιμή του συστήματος. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές προσπαθώντας να τους περιγράψουμε τους παράγοντες, οι οποίοι καθορίζουν την τιμή των προϊόντων μας και το ότι η κάθε περίπτωση ανθρώπου είναι διαφορετική, νιώθουμε ότι πιστεύουν ότι προσπαθούμε να τους κρύψουμε κάτι. Όχι, δεν είναι έτσι.

Απλά, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα κάθε ανθρώπου και δεν μπορούμε σε κάθε περίπτωση, αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαρή εταιρία να δώσουμε μία σταθερή τιμή για ένα προϊόν, το οποίο προσαρμόζεται ανά περίπτωση.Θα πρέπει να γίνει σαφές ότι οι παράγοντες που καθορίζουν την τιμή ενός συστήματος μαλλιών είναι: η ποιότητα και η πυκνότητα της τρίχας, το μέγεθος της αραιωμένης – πάσχουσας περιοχής, καθώς και η ποιότητα της βάσης του συστήματος.

Επομένως, είναι δύσκολο να ορίσουμε μία συγκεκριμένη τιμή για το σύστημα μαλλιών, αφού η κάθε περίπτωση διαφέρει. Θα ήταν, λοιπόν, καλύτερο να απευθυνθείτε στους ειδικούς της MACO, οι οποίοι θα εξετάσουν την περίπτωσή σας και θα σας παραπέμψουν στην καταλληλότερη λύση.

2.Πόση διάρκεια αντοχής έχει ένα σύστημα μαλλιών;

Και σε αυτήν την περίπτωση είναι δύσκολο να δώσουμε μία συγκεκριμένη απάντηση, αφού η διάρκεια αντοχής ενός συστήματος επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Οι πιο σημαντικοί από αυτούς είναι: ο τρόπος ζωής του ενδιαφερόμενου (δραστηριότητες, επάγγελμα), οι καιρικές συνθήκες, η ποιότητα του συστήματος και η συνέπεια στη φροντίδα του. Εάν το σύστημα συντηρείται σωστά τότε παρατείνεται η διάρκεια αντοχής του.

Σε κάθε περίπτωση οι ειδικοί της MACO θα σας υποδείξουν τρόπους για να «εκμεταλλευτείτε» στο έπακρον ένα σύστημα μαλλιών. Παρ’ όλα αυτά ο μέσος όρος αντοχής ενός συστήματος μαλλιών MACO, κυμαίνεται μεταξύ 3 – 6 μηνών. Άρα, μέσα στο χρόνο θα χρειαστείτε από 2 μέχρι 3 συστήματα, τα οποία μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς με μία μόνο επίσκεψη, έτσι ώστε να είστε καλυμμένος για περισσότερους από 12 μήνες.

3.Ποια είναι η διαφορά της συντήρησης και της αντικατάστασης ενός συστήματος μαλλιών;

Πολύς κόσμος ο οποίος δεν γνωρίζει την επαναστατική μέθοδος των συστημάτων μαλλιών μπερδεύει τη συντήρηση ενός συστήματος μαλλιών με την αντικατάστασή του. Όταν λέμε συντήρηση, εννοούμε τη διαδικασία κατά την οποία αφαιρούμε το σύστημα από το scalp της κεφαλής, το περιποιούμαστε, το καθαρίζουμε και το εφαρμόζουμε εκ νέου στην κεφαλή.

Στην αντικατάσταση ενός συστήματος μαλλιών, φτάνουμε όταν το σύστημα έχει χάσει τη φυσική του όψη και κατ’ επέκταση τις ιδιότητές του και δεν δείχνει ωραίο πάνω μας. Η αντικατάσταση ενός συστήματος γίνεται μετά από αρκετούς μήνες, ενώ η συντήρηση του ίδιου συστήματος θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε περίπου 15 – 20 ημέρες.

Τη συντήρηση ενός συστήματος μπορείτε να την κάνετε μέσα σε 20 λεπτά μόνος σας.

4.Πόσο συχνά πρέπει να λούζετε το σύστημα;

Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση, σε γενικές γραμμές δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις 3 φορές την εβδομάδα. Το σύστημα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και η διαδικασία του μπάνιο (άρα και του στεγνώματος), το «ταλαιπωρεί» και μειώνει τη διάρκεια ζωής του.

Σημαντικός παράγοντας που θα καθορίσει τη συχνότητα του λουσίματος, είναι φυσικά και η καθημερινότητά σας. Για παράδειγμα, εάν εργάζεστε σε περιβάλλον με σκόνη, θα χρειάζεστε περισσότερες φορές την εβδομάδα λούσιμο. Επίσης, η εποχή παίζει σημαντικό ρόλο, αφού το καλοκαίρι είναι δεδομένο ότι θα έχετε πολύ συχνότερη επαφή με το νερό (θάλασσα, πισίνα, μπάνιο).

5.Πώς μπορείτε να μειώσετε τα περιττά έξοδα που αφορούν τα συστήματα μαλλιών;

Εκτός από την τιμή του συστήματος μαλλιών, θα χρειαστεί να δαπανήσετε κάποια χρήματα και για προϊόντα περιποίησης. Στο εμπόριο θα βρείτε πολλές επιλογές σε ποικίλες τιμές που μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως, στην πραγματικότητα είναι χάσιμο χρημάτων.

Είναι πολύ βασικό, να εμπιστευτείτε τα επαγγελματικά προϊόντα που σας προτείνουμε στη MACO, εάν θέλετε να εξασφαλίσετε ένα καλό αποτέλεσμα και σε πολύ καλή ποιότητα. Εκτός αυτού, μετά την τοποθέτηση του συστήματος μαλλιών, θα σας αποστείλουμε εκπαιδευτικό υλικό με αναλυτικές οδηγίες ώστε να πραγματοποιείτε μόνοι σας τη διαδικασία συντήρησης του συστήματός σας. Αυτή η τακτική, θα σας βοηθήσει να εξοικονομίσετε αρκετά χρήματα.

6. Τι γίνεται με τις τρίχες που φυτρώνουν κάτω από το σύστημα;

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το σύστημα μαλλιών εφάπτεται επάνω στο δέρμα χωρίς να το πιέζει και να μην το αφήνει να αναπνεύσει. Είναι, δηλαδή, σαν ένα ρούχο που φοράμε. Η απάντηση, λοιπόν, σε όσους αναρωτιούνται το τι γίνεται με τις τρίχες που φυτρώνουν από κάτω και το αν το δέρμα αναπνέει είναι ΝΑΙ. Οι τρίχες που μεγαλώνουν κάτω από την κεφαλή μας, δεν επηρεάζουν το σύστημα στις 20 ημέρες που μεσολαβούν μέχρι, την επόμενη συντήρηση κατά την οποία το scalp της κεφαλής ξυρίζεται εκ νέου.

7.Μπορείτε να συντηρήσετε ένα σύστημα μαλλιών μόνος;

Η απάντηση είναι πως φυσικά και μπορείτε. Και αν δεν μπορείτε, θα έπρεπε να μπορείτε! Γιατί το σύστημα μαλλιών είναι δικό σας και θα πρέπει να το κάνετε κομμάτι σας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και οι ειδικοί της MACO είναι εκεί για να σας δείξουν από το Α έως το Ω, όλα τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθείτε κάθε 15 – 20 μέρες.

Είτε βρίσκεστε στην Αθήνα είτε σε κάποια επαρχιακή πόλη της χώρας, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Κλείστε ένα ραντεβού για συμβουλευτική ή δωρεάν video κλήση στο viber, ώστε να σας κατατοπίσουμε πλήρως αναφορικά με τυχόν απορίες σας.

8.Πού θα βρείτε προϊόντα για να συντηρείτε τα συστήματα μαλλιών;

Για τη συντήρηση των συστημάτων μαλλιών θα χρειαστείτε τα καταλληλότερα και ποιοτικότερα προϊόντα, έτσι ώστε να παρατείνετε ακόμα περισσότερο τη διάρκεια αντοχής ενός συστήματος. Οι ειδικοί της MACO σας προτείνουν μία γκάμα, πραγματικά ποιοτικών προϊόντων, τα οποία θα σας λύσουν τα χέρια στο κομμάτι της συντήρησης, περιποίησης και στυλιζαρίσματος των συστημάτων μαλλιών.

Όλα τα προϊόντα προέρχονται από επώνυμες εταιρίες του εξωτερικού και είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. . Πού θα βρείτε αυτά τα προϊόντα; Μα φυσικά, στο online shop μας το οποίο βρίσκεται στη διάθεσή σας μέσω της ιστοσελίδας μας: www.macohair.gr , στην κατηγορία e-shop, αλλά και στα καταστήματά μας στο facebook και στο instagram.  Ρίξτε μία ματιά στο e-shop μας εδώ.

Δείτε ένα βίντεο μεταμόρφωσης:


Για να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών, κλείστε τώρα μια ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική μέσω skype,viber ή whatsapp καλώντας μας στα τηλέφωνα:

+30-210-300-4376, +30-699-41-90-567

Ώρες λειτουργίας: 09:00 - 17:00 από Δευτέρα εώς Παρασκευή

Διαφορετικά, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ο πρώτος διαθέσιμος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.Η συμπλήρωση των πεδίων που εμφανίζονται με * είναι υποχρεωτική.