fbpx
MACO
Πρέπει να γνωρίζεις...

Μικρά tips που θα δώσουν ζωή στο σύστημα μαλλιών σας!

Όπως συνηθίζουμε να τονίζουμε, το σύστημα μαλλιών είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο προϊόν, το οποίο χρειάζεται πολύ προσεκτική διαχείριση, εάν θέλετε να πετύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Εκτός όμως, από την κλασική ρουτίνα που θα ακολουθήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών της MACO, υπάρχουν κάποια μυστικά tips, τα οποία πραγματικά μπορούν να απογειώσουν το τελικό αποτέλεσμα και να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο σύστημα. Πρόκειται για μικρές, φαινομενικά ασήμαντες συνήθειες, οι οποίες όμως, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

1.Νερό: όσο πιο σκληρό, τόσο πιο επικίνδυνο

Η ποιότητα του νερού ποικίλει από περιοχή σε περιοχή. Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, καλό θα ήταν να μην υπερβαίνετε τις 3 φορές την εβδομάδα στο λούσιμο. Όμως, σε κάποιες περιοχές, το νερό έχει τόσο υψηλές ποσότητες σε μέταλλα, που αυτό μπορεί να λειτουργήσει πραγματικά πολύ αρνητικά για το σύστημα μαλλιών.

Ανεξάρτητα με το αν τηρείτε αυστηρά τη hair care ρουτίνα που σας συστήνουμε στο βιβλίο εκπαίδευσης, μία κακή ποιότητα νερού, μπορεί να καταστρέψει το σύστημα μαλλιού, πολύ πιο γρήγορα από το προβλεπόμενο όριο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση, είναι να αγοράσετε φίλτρο νερού.

Με αυτό τον τρόπο, θα προστατέψετε το σύστημά σας και φυσικά θα εξασφαλίσετε πολύ καλύτερη ποιότητα νερού στο σύστημα. Άλλωστε στο εμπόριο κυκλοφορούν φίλτρα σε πολύ προσιτές τιμές.

2.Μαξιλαροθήκες: Το μυστικό που κάνει τη διαφορά

Παρ’ όλο που δεν το αντιλαμβανόμαστε, περνάμε αρκετές ώρες το 24ωρο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας (σχεδόν το 1/3 της ημέρας). Μην ξεχνάμε ότι το σύστημά μας ακουμπάει στο μαξιλάρι μας και για το λόγο αυτό, η σωστή επιλογή μαξιλαροθήκης, είναι ένα θέμα που μάλλον θα έπρεπε να μας απασχολεί.

Η καλύτερη επιλογή είναι μία σατέν, ή μία μεταξένια μαξιλαροθήκη. Ο λόγος που οι βαμβακερές μαξιλαροθήκες δεν προτείνονται, είναι επειδή σε σύγκριση με τις άλλες, έχει κάπως πιο τραχιά (όχι τόσο λεία και απαλή) επιφάνεια.

3.Βαμβάκι: Ο σύμμαχός σου στη mini συντήρηση του συστήματός σου

Η συντήρηση του συστήματος πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 15 – 20 μέρες. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι το σύστημα δεν θα πρέπει να διατηρείτε σε καλή κατάσταση. Κάθε 10 ημέρες περίπου, είναι μία καλή ευκαιρία να ρίχνετε μία ματιά στην μπροστινή γραμμή του συστήματος. Επειδή πλησιάζει καλοκαίρι και είναι λογικό πως θα ιδρώνετε λίγο περισσότερο απ’ ότι το χειμώνα, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε, έτσι ώστε η μπροστινή γραμμή είναι πάντοτε άψογη.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε μία mini συντήρηση, είναι να ποτίζετε ένα βαμβάκι με λίγο καθαρό οινόπνευμα και να περνάτε πολύ απαλά από την περιοχή της μπροστινής γραμμής. Δύο με τρία απαλά περάσματα είναι υπέρ αρκετά για να καθαρίσουν σε βάθος την περιοχή, χωρίς να καταστρέψουν το σύστημα και να προετοιμάσουν το δέρμα και το σύστημα για να συμπληρώσετε κόλλα, όπου και αν χρειάζεται!

Δείτε ένα βίντεο μεταμόρφωσης:


Για να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών, κλείστε τώρα μια ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική μέσω skype,viber ή whatsapp καλώντας μας στα τηλέφωνα:

+30-210-300-4376, +30-699-41-90-567

Ώρες λειτουργίας: 09:00 - 17:00 από Δευτέρα εώς Παρασκευή

Διαφορετικά, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ο πρώτος διαθέσιμος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.Η συμπλήρωση των πεδίων που εμφανίζονται με * είναι υποχρεωτική.