Ανασφάλεια: Ένας κακός σύμβουλος λίγο πριν την εφαρμογή του συστήματος μαλλιών
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Ανασφάλεια: Ένας κακός σύμβουλος λίγο πριν την εφαρμογή του συστήματος μαλλιών

Μπορεί τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών να αποτελούν μονόδρομο για πολλούς άντρες που υποφέρουν από τριχόπτωση, όμως, η ανασφάλεια του αποτελέσματος συνήθως τους καταβάλει όλους λίγο πριν από την εφαρμογή.

Πολλοί από τους πελάτες μας, που συχνά μας περιγράφουν τα συναισθήματά τους πριν την τοποθέτηση του πρώτου συστήματος μαλλιών, τονίζουν πως τους έπνιγε μία χαρακτηριστική ανασφάλεια για την επόμενη ημέρα. Ακόμα και για κάποιον που βιάζεται να φορέσει σύστημα μαλλιών, η σκέψη της αλλαγής στην εμφάνιση το βάζει σε δεύτερες σκέψεις.

Όταν το ραντεβού για την τοποθέτηση πλησιάζει, πολλοί νιώθουν ότι τους κυριεύει ο φόβος. "Τι γίνεται εάν το αποτέλεσμα δεν είναι 100% αυτό που θέλω; Τι γίνεται εάν φαίνεται ψεύτικο; Τι γίνεται εάν φίλοι και γνωστοί το καταλάβουν;".

Μάλιστα, ακόμη και αυτοί, που πριν την τοποθέτηση του συστήματος δείχνουν να είναι αρκετά πιο «προετοιμασμένοι», όταν τελικά έρθει εκείνη η ώρα, αισθάνονται πολλές φορές ότι δεν είναι και τόσο έτοιμοι. Και είναι γεγονός, γιατί ποτέ κάποιος δεν θα είναι έτοιμος για μία τόσο μεγάλη αλλαγή.

Στη MACO είμαστε δίπλα σας από το πρώτο ραντεβού, γιατί ξέρουμε πώς αυτά τα συναισθήματα είναι παροδικά και μόλις γίνει η τοποθέτηση δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς από το να σας βλέπουμε να είστε υπέρευχαριστημένοι με τη νέα σας αλλαγή.

Γι' αυτό το λόγο, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας εάν χρειαστείτε μία καλή συμβουλή και να συζητήσουμε αναφορικά με ό,τι σας προβληματίζει.

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, πόσο μάλλον όταν αφορά μια εύκολη και ασφαλή λύση για ένα πρόβλημα που μας απασχολεί, για ένα πρόβλημα, όπως η φαλάκρα, που μας δημιουργεί «θέμα» με την εμφάνισή μας, για ένα πρόβλημα που μας ενοχλεί, όταν το βλέπουμε κάθε μέρα στον καθρέφτη. Και αυτή η λύση είναι τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών της MACO.