Κανένα Ρίσκο στα Συστήματα Μαλλιών, με την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων*

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα Συστήματα Μαλλιών μας. Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένος ως νέος πελάτης, θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω.*

Επιστροφή Χρημάτων σε 4 Βήματα

Ακολουθήστε αυτά τα τέσσερα εύκολα βήματα για να επωφεληθείτε από την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων, η οποία ισχύει για νέους πελάτες Συστημάτων Μαλλιών.

1ο Βήμα

Μπορείτε να διεκδικήσετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων μας εντός των πρώτων 7 ημερών ως νέος πελάτης στα Συστήματα Μαλλιών.

2ο Βήμα

Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής χρημάτων και θα λάβετε ένα email με πληροφορίες.

3ο Βήμα

Επιστρέψτε το Σύστημα Μαλλιών σας πίσω σε εμάς για έλεγχο.

4ο Βήμα

Θα λάβετε την επιστροφή χρημάτων, εντός περίπου 2-3 ​​εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του Συστήματος Μαλλιών

*Όροι και Προϋποθέσεις

Ισχύει η Εγγύηση για όλους τους πελάτες;

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων ισχύει μόνο για νέους πελάτες που αγοράζουν σύστημα μαλλιών από τη MACOhair για πρώτη φορά και μπορούν να την χρησιμοποιήσουν μία φορά. Με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, θέλουμε απλώς να σας απαλλάξουμε από την ανησυχία, ότι ένα σύστημα μαλλιών μπορεί να μην σας ταιριάζει.

Τι θα γίνεται αν έχω αγοράσει δύο συστήματα μαλλιών;

Ακόμη και αν αγοράσετε δύο συστήματα μαλλιών, η εγγύηση ισχύει με τους ίδιους όρους όπως για ένα σύστημα μαλλιών. Ωστόσο, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε χρήματα εάν έχετε αγοράσει περισσότερα από δύο συστήματα μαλλιών.

Ισχύει η Εγγύηση για όλα τα προϊόντα;

Η εγγύηση ισχύει μόνο για τα MACO Instant Συστήματα Μαλλιών και όχι για τα MACO Custom Συστήματα Μαλλιών, τα οποία αγοράζονται με ειδική παραγγελία και φτιάχνονται στα μέτρα του πελάτη. Η Επιστροφή Χρημάτων ισχύει και για τα προϊόντα περιποίησης των Συστήματων Μαλλιών, μόνο αν αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Για πόσο καιρό ισχύει η Εγγύηση;

Μπορείτε να αιτηθείτε την εγγύηση μόνο εντός των πρώτων 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της πρώτης εφαρμογής. Αφού εγκριθεί το αίτημα, θα χρειαστεί να μας επιστρέψετε το Συστήμα Μαλλιών, εντός 14 ημερών από την ημέρα της έγκρισης του αιτήματος. Η επιστροφή θα γίνει μέσα σε 2-3 ημέρες μετα την παραλαβή των προϊόντων, εφόσον ελεγχθούν από το αρμόδιο τμήμα.

Θα πάρω τα χρήματά μου πίσω στο ακέραιο;

Θα σας επιστραφεί το ποσό που πληρώσατε για τα συγκεκριμένα Συστήματα Μαλλιών μειωμένο κάτα 250€. Τα 250 ευρώ αποτελούν διαχειριστικά κόστη και δεν μπορούν να επιστραφούν.

Γιατί η Εγγύηση ισχύει μόνο για 7 ημέρες;

Το Σύστημα Μαλλιών σας είναι ένα προϊόν που στην πρώτη εφαρμογή προσαρμόζεται ακριβώς στο σημείο που υπάρχει αραίωση και στη συνέχεια κουρεύεται όπως επιθυμείτε. Ακόμη και όταν επιστρέφετε το Σύστημα Μαλλιών, αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε άλλον πελάτη. Στην ουσία το πετάμε.

Παρ' όλα αυτά, με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, θέλουμε απλώς να σας απαλλάξουμε από την ανησυχία ότι αν το Σύστημα Μαλλιών δεν σας ταιριάζει, θα σπαταλίσετε άσκοπα τα χρήματά σας. Μέσα σε 7 ημέρες λοιπόν θα ξερετε αν κάνει για εσάς ή όχι και αν δεν κάνει, παίρνετε τα χρήματά σας πίσω.

Θα θέλατε περισσότερες Πληροφορίες;

Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε!

Ενημέρωση μέσω Τηλεφώνου

Ο πιο άμεσος τρόπος που δεν απαιτεί ραντεβού, είναι η τηλεφωνική ενημέρωση. Ένα εξειδικευμένος συνεργάτης θα σας ενημερώσει και θα σας ζητήσει φωτογραφίες. Έτσι θα αξιολογήσει το πρόβλημα και θα προτείνει το ιδανικότερο Σύστημα για εσάς.

Συμβουλευτική στους χώρους μας

Κλείστε ένα ραντεβού για μία συμβουλευτική δια ζώσης σε ένα από τα καταστήματά μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο ή Σέρρες. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα συζητήσετε εξατομικευμένα για τη δική σας αραίωση.

Συμβουλευτική μέσω Cameras

Η συμβουλευτική μέσω κάμερας ενδείκνυται για όσους μένουν μακριά από τα καταστήματά μας. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας προτείνει το καταλληλότερο Σύστημα Μαλλιών αποκλειστικά για εσάς.

Γιατί να επιλέξετε τη MACOhair;

Η υπόσχεσή μας!

Ξεκάθαροι
από την αρχή

Χωρίς κρυφά κόστη και χρεώσεις. Στη MACOhair θα ξέρετε από την πρώτη στιγμή τις χρεώσεις σας και όλα τα κόστη για τα Συστήματα Μαλλιών.

Διαθέσιμοι
24/7

Είτε πριν την πρώτη εφαρμογή είτε μετά, είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο για να εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη σας.

Κορυφαίοι
Στυλίστες

Οι στυλίστες μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά στα συστήματα μαλλιών για άνδρες. Από την εφαρμογή μέχρι το κούρεμα