Συχνές Ερωτήσεις για τις Αόρατες Περούκες της MACOhair ®

Έχετε απορίες για τις αόρατες Lace Περούκες της MACO®; Εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις που έχουν οι ενδιαφερόμενες για τις Περούκες μας. Αφιερώστε λίγο χρόνο και μάθετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Αόρατες Περούκες από διχτάκι της MACO ®.


Σε περίπτωση που δεν βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε για τις Αόρατες Περούκες της MACO®, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συχνές Ερωτήσεις για τις Αόρατες Περούκες της MACOhair ®

Έχετε απορίες για τις αόρατες Περούκες της MACO®; Εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις που έχουν οι ενδιαφερόμενες για τις Περούκες μας. Αφιερώστε λίγο χρόνο και μάθετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Αόρατες Περούκες από διχτάκι της MACO®.

Τι είναι οι Full Lace Περούκες;

Οι Full Lace Περούκες της MACO φτιάχνονται εξολοκλήρου από ένα πολύ λεπτό διχτάκι (HD LACE), στο οποίο οι τρίχες δένονται μία-μία με το χέρι. Η κατασκευή αυτού του είδους της περούκας διαρκεί από 60 έως 100 ώρες και γι’ αυτό το λόγο αποτελούν την πιο ακριβή επιλογή.

Από την άλλη οι Full Lace Παρούκες της MACO χαρίζουν εξαιρετική άνεση και 100% φυσική εμφάνιση. Το νούμερο ένα πλεονέκτημα των Full LACE περουκών της MACO είναι η μεγάλη ευελιξία στο στυλ. Μπορούν να φορμαριστούν σαν τα φυσικά μαλλιά, με χωρίστρες οπουδήποτε, πλαϊνές πλεξούδες ακόμη και να πιαστούν αλογοουρά χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.

Τι είναι οι Frontal Lace Περούκες;

Οι Frontal Lace Περούκες της MACO είναι μία νέα κατηγορία υψηλής ποιότητας περουκών, στις οποίες μόνο το μπροστινό μέρος είναι φτιαγμένο από ένα λεπτό και σχεδόν αόρατο διχτάκι (HD LACE). Σε αυτό το διχτάκι δένονται μία-μία με το χέρι 100% φυσικές τρίχες.

Αυτή η κατηγορία περουκών έχει γίνει πάρα πολύ δημοφιλής καθώς το αποτέλεσμα είναι αρκετά φυσικό, η τιμή πολύ πιο προσιτή από τις Full Lace Περούκες και τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος που είναι το πιο σημαντικό σημείο, φαίνεται σαν να βγαίνουν από το κεφάλι και όχι από κάποιο ξένο σώμα.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι Celebrities που επιλέγουν να φορέσουν Frontal Lace Περούκες σχεδόν σε κάθε τους εμφάνιση. (Beyoncé, Tyra Banks, Kardashian κ.α.).

Ποιες γυναίκες είναι κατάλληλες για τις Lace Περούκες;

Κατάλληλες είναι κυρίως οι γυναίκες κάθε ηλικίας που παρατηρούν έντονη τριχόπτωση ή έχουν χάσει τα μαλλιά τους, λόγω κάποιου νοσήματος/θεραπείας. Οι συγκεκριμένες περούκες χρησιμοποιούνται πολύ συχνά και από γυναίκες που δεν αντιμετωπίζουν τριχόπτωση, αλλά τα μαλλιά τους είναι ακατάλληλα για να πετύχουν το στυλ που επιθυμούν.

Πόσα είδη Lace Παρουκών διαθέτει η MACO

Η MACO διαθέτει αποκλειστικά δύο ήδη LACE Παρουκών. Τις Frontal Lace Περούκες με δίχτυ μόνο στο μπροστινό μέρος της κεφαλής (33x15 εκατοστά) και τις Full Lace περούκες με δίχτυ σε όλο το κεφάλι.

Από τι τρίχες φτιάχνονται οι LACE Παρούκες της MACO

Όλες οι περούκες της MACO φτίαχνονται από άριστης ποιότητας ανθώπινα παρθένα μαλλιά Virgin Hair.

Τα ανθρώπινα μαλλιά έχουν ένα συγκεκριμένο κύκλο ζωής. Με τον όρο κύκλο ζωής εννοούμε το χρονικό διάστημα από τη δημιουργία μίας τρίχας μέχρι και την ημέρα που αυτή η τρίχα θα πέσει από το τριχωτό της κεφαλής.

Στη MACO επιλέγουμε να φτιάξουμε τις Lace Περούκες με παρθένες φυσικές τρίχες, οι οποίες συλλέγονται μετά από κούρεμα των μαλλιών της δότριας και όχι από τρίχες που έχουν ήδη πέσει από το τριχωτό της δότριας. Αυτή είναι μία παρά πολύ σημαντική λεπτομέρεια, η οποία οδηγεί σε μία ακόμη πιο λαμπερή όψη και απαλή υφή στις περούκες μας.

Γιατί οι Lace Παρούκες της MACO φαίνονται τόσο φυσικές

Στη MACO για να δημιουργήσουμε ένα άκρως φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση των πελατών μας, επιλέγουμε ΑΥΣΤΗΡΩΣ ένα πολύ συγκεκριμένο είδος υψηλής ποιότητας Lace (HD), το οποίο δημιουργούμε κατά αποκλειστικότητα. Αυτό το υλικό αποτελεί τη βάση του μπροστινού μέρους (Frontal LACE Περούκες) ή όλοκληρων των Περουκών μας (Full Lace Περούκες).

Όταν είναι έτοιμο αυτό το δίχτι, τότε το ειδικό προσωπικό της παραγωγής ξεκινάει να τοποθετεί τις τρίχες στην Περούκα. Οι τρίχες δεν εφαρμόζονται στη βάση από κάποιο μηχάνημα μαζικής παραγωγής αλλά τοποθετούνται σε αυτήν, μία προς μία, με το χέρι. Σε αυτό το στάδιο λοιπόν, η τρίχα περνιέται και δένεται κόμπο.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της τοποθέτησης τριχών πάνω στο δίχτι, οι κόμποι ξεβάφονται και γίνονται σχεδόν αόρατοι. Στη συνέχεια δημιουργούμε φίτρες σε όλο το μποστινό μέρος της περούκας για να πετύχουμε την απόλυτη μπροστινή γραμμή.

Εάν εφαρμόσετε μία Lace Περούκα της MACO θα δείτε ότι δίνεται η εντύπωση πως τα μαλλιά βγαίνουν από το κεφάλι μας και όχι από ένα ξένο σώμα.

Τι Πυκνότητα έχουν οι LACE Περούκες της MACO;

Η πυκνότητα των περουκών της MACO είναι πλήρως προσαρμόσιμη, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της κάθε πελάτισσας.

Στη MACO λέμε σε όλες τις νέες πελάτισσές μας ένα πράγμα: “Εάν η Περούκα σας δεν δείχνει άκρως φυσική, δεν θα φύγετε από το χώρο μας” και αυτό δε το λέμε επειδή θέλουμε απλά να τις καθησυχάσουμε, αλλά επειδή αποτελεί μέρος της κουλτούρας της επιχείρησής μας.

Φανταστείτε μία γυναίκα 50 χρονών που το τριχωτό της κεφαλής της θα πρέπει να έχει μέτρια πυκνότητα, να εφαρμόσει μία περούκα με πυκνότητα 180% ή ένα νέο κορίτσι που θα έπρεπε να έχει πυκνο μαλλί, να εφαρμόσει μία LACE Περούκα με χαμηλή πυκνότητα. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Την απάντηση μπορείτε πιστεύω να τη δώσετε μόνη σας.

Εμείς το μόνο που θα πούμε είναι ότι στη MACO σας βοηθάμε να επιλέξετε την κατάλληλη πυκνότητα στην περούκα σας, ανάλογα με τις πραγματικές σας ανάγκες και μέσα απο την εξειδίκευση που έχουμε στην προσωπολογία.

Η πυκνότητα αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς παράγοντες για ένα φυσικό αποτέλεσμα στην Περούκα και εξετάζεται πολύ προσεκτικά από τους ειδικούς μας.

Σε τι χρώματα είναι διαθέσιμες οι Lace Περούκες της MACO;

Το χρώμα της LACE Περούκας είναι κι αυτό ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του τέλειου αποτελέσματος. Στη MACO μπορούμε να βάψουμε την περούκα σας σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε εσείς. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε Balayage, Ανταύγεις (Highlights / lowlights), τεχνικές που θα απογειώσουν το στυλ σας και θα κάνουν την περούκα σας να φαίνεται ακόμη πιο φυσική.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής των LACE Περουκών της MACO;

Οι Lace Περούκες της MACO έχουν διάρκεια ζωής από 1 έως 2 χρόνια ανάλογα πάντα με το πόσο καλά και συχνά περιποιείστε τα μαλλιά σας. Σε κάθε περίπτωση θα σας διδάξουμε πώς να περιποιείστε την περούκα σας για να πετύχετε τη μέγιστη διάρκεια ζωής.

Πώς να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής της LACE Περούκας;

Για να καταφέρετε να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής της περούκας σας, θα πρέπει να αποφύγετε να τη φοράτε καθημερινά. Με αυτόν τον τρόπο θα δίνετε χρόνο στα μαλλιά σας να ξεκουραστούν και να μην είναι συνεχώς εκτεθειμένα στην έντονη οξείδωση που προκαλείται αναπόφευκτα από την ατμόσφαιρα. Σας προτείνουμε λοιπόν να έχετε και μία δεύτερη περούκα και να τις χρησιμοποιείτε εναλλάξ. Έτσι, θα φοράτε τη μία περούκα τη μία μέρα και την δεύτερη την άλλη, ενώ την πρώτη θα την αφήνετε σε ένα σκιερό μέρος να «ηρεμήσει» απλώνοντας το προϊόν καθημερινής ενυδάτωσης της MACO.

Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσετε μακροπρόθεσμα αρκετά χρήματα καθώς οι περούκες σας θα είναι πιο λαμπερές, θα κρατήσουν πολύ περισσότερο, ενώ παράλληλα θα επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές της MACO, όπου σας προσφέρουμε έκπτωση 5% για 2 περούκες, 10% για 3 και 15% 4.

Πόσο άμεσα μπορείτε να εφαρμόσετε μία LACE Περούκα της MACO

Όλες οι Περούκες της MACO μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα. Εάν το χρώμα και το μάκρος βρίσκεται σε απόθεμα, το χρονικό διάστημα από την ημέρα της αγοράς μέχρι την ημέρα της εφαρμογής κυμαίνεται μεταξύ 1 και 3 ημερών.

Για να σας δώσουμε μία ακριβή απάντηση για τον χρόνο εφαρμογής θα πρέπει να κάνουμε τη μέτρηση στην κεφαλή σας και σύμφωνα με αυτή να ελέγξουμε τα αποθέματά μας.

Εάν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα που ταιριάζει στις ιδιότητες των μαλλιών σας, τότε η εφαρμογή μπορεί να γίνει άμεσα, δηλαδή σε 1-3 ημέρες. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να προβούμε σε παραγγελία, η οποία θα παραδοθεί σε 15 με 30 ημέρες.

Πόσο διαρκεί η εφαρμογή της Περούκας;

Ένα μεγάλο ατού στις Περούκες της MACO είναι ότι μπορείτε να δείτε την εικόνα σας να αλλάζει και να αποκτάτε και πάλι ένα τέλειο look σε μόλις μερικές ώρες. Πόσο όμως διαρκεί πραγματικά η διαδικασία εφαρμογής της Περούκας; Από τη στιγμή που η Περούκα σας θα είναι διαθέσιμη στη MACO, ξεκινάει η διαδικασία της εφαρμογής.

Σε αυτό το στάδιο ακολουθούνται τα παρακάτω βήματα:

 

 • Επιλογή τους κατάλληλου κουρέματος με τους ειδικούς της MACO ( 15 λεπτά)
 • Λούσιμο της κεφαλής (5 λεπτά)
 • Κούρεμα και ξύρισμα της περιοχής όπου θα εφαρμοστεί η περούκα (προαιρετικό - 10 λεπτά)
 • Τοποθέτηση της Περούκας, κόψιμο του περιτού lace, fitting (20 λεπτά)
 • Κόλλημα της περούκας (10-20 λεπτά)
 • Κούρεμα και Στιλιζάρισμα της Περούκας (30 λεπτά)
 • Ενημέρωση και Συμβουλές για τη καθημερινότητα με την Περούκα (15 λεπτά)

Συνολική διάρκεια: 100 - 120 λεπτά

Είναι οι Περούκες της MACO ασφαλείς για την υγειά μου;

Η απάντηση είναι NAI. Τόσο οι Περούκες της MACO όσο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή και τη Συντήρησή τους είναι απολύτως ακίνδυνα.

 • Το δέρμα αναπνέει
 • Τα μαλλιά που έχουν ξυριστεί συνεχίζουν να αναπτύσσονται κανονικά
 • Δεν υπάρχει κίνδυνος ερεθισμών ή μολύνσεων
 • Δεν υπάρχει φαγούρα
 • Δεν ζεσταίνεται το κεφάλι περισσότερο από το κανονικό

Όλα τα προϊόντα εισάγονται μετά από έγριση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Παρόλα αυτά καθώς για εμάς προέχει η υγεία των πελατών μας, ΠΑΝΤΑ πριν την πρώτη εφαρμογή, γίνεται ένα άτυπο τεστ αλλεργιών στα προϊόντα της MACO.

Πόσο συχνά θα πρέπει να φροντίζω την Lace Περούκα μου;

Οι Lace περούκες της MACO θα πρέπει να λούζονται με το Ειδικό Ενυδατικό Σαμπουάν της MACO, 3 με 4 φορές το μήνα, ανάλογα με το πόσο συχνά τη φοράτε. Επίσης, θα πρέπει να ενυδατώνονται με τις ειδικές ΜΑΣΚΕΣ της MACO 2 φορές το μήνα. Οι μασκες θα πρέπει να απλώνονται και να μένουν στην Περούκα όλη τη νύχτα. Έτσι τα μαλλιά θα έχουν τέλεια υφή και λάμψη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στη MACO θα λάβετε ΔΩΡΕΑΝ έναν πλήρη Οδηγό Σωστής Περιποίησης της Περούκας καθώς και όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείτε για να περιποιείστε την περούκα σας στο σπίτι.

Μπορώ να Κοιμηθώ με τη LACE Περούκα της MACO;

Η απάντηση είναι ναι αλλά όχι σε τακτική βάση. Αν κοιμάστε με την περούκα σας, τα μαλλιά θα τρίβονται πάνω στο μαξιλάρι και τα σκεπάσματα και θα μπλέκονται, με αποτέλεσμα να χρειάζονται αρκετό χτένισμα για να ξεμπλέξουν και το έντονο χτένισμα μειώνει τη διάρκεια ζωής της περούκας σας.

Σε περίπτωση που παρόλα αυτα θέλετε ή πρέπει να κοιμηθείτε με την περούκα σας, επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε μία σατέν μαξιλαροθήκη και να έχετε τα μαλλιά σας δεμένα.

Επηρεάζει ο Ήλιος τις Lace Περούκες της MACO;

Η απάντηση είναι NAI και μάλιστα αρνητικά. Είναι σημαντικό να προστατεύετε τα μαλλιά από την ηλιακή ακτινοβολία ακόμη και εάν θεωρείτε ότι δεν βγαίνετε στον ήλιο. Η ηλιακή ακτινοβολία υπάρχει κάθε εποχή του χρόνου και φθείρει τα μαλλιά. Γι’ αυτό επιλέξτε να χρησιμοποιείτε κάθε μέρα την αντιηλιακή λοσιόν της MACO, η οποία έχει αρκετά υψηλό δείκτη προστασίας κατά της UV ακτινοβολίας.

Πώς να χτενίζω τις LACE Περούκες της MACO;

Για να χτενίσετε την περούκα σας, ξεκινήστε από τις άκρες των μαλλιών και κινηθείτε σταδιακά προς τις ρίζες. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει το μάδημα των μαλλιών και την φθορά του LACE από τις αντιστάσεις.

Πότε ένα μία LACE Περούκα είναι για αντικατάσταση;

Η LACE Περούκα της MACO θα πρέπει να αντικατασταθεί με καινούργια μετά από:

 • Μείωση της πυκνότητας κάτω από το 50 % της αρχικής πυκνότητας
 • Μη αναστρέψιμη φθορά της βάσης της Περούκας (σκίσιμο)
 • Μεγάλη φθορά των μαλλιών

Σε κάθε περίπτωση πριν προβείτε σε αντικατάσταση της Περούκας σας, οι ειδικοί της MACO θα την αξιολογήσουν με προσοχή και αφού διαπιστώσουν ότι οι βλάβες είναι μην αναστρέψιμες τότε και μόνο τότε θα ενημερώσουμε ότι χρειάζεται να προβείτε σε αντικατάσταση.

Πώς γίνεται η Αντικατάσταση των LACE Περουκών της MACO;

Η αντικατάσταση της Περούκας μοιάζει, αλλά δεν είναι ίδια με την πρώτη εφαρμογή. Αυτό εξυπηρετεί κυρίως αυτούς που βρίσκονται εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης και Ρεθύμνου.

Αφού έχει γίνει η πρώτη εφαρμογή και έχουμε κάνει τις ανάλογες μετρήσεις, μπορούμε να ετοιμάσουμε την Καινούργια LACE Περούκα και να την αποστείλουμε ταχυδρομικώς. Οι ειδικοί της MACO θα φροντίσουν να φτιάξουν τη νέα LACE Περούκα σας όπως και την πρώτη φορά.

Αν πάλι επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε την αντικατάστασή σε κάποιο από τα Ινστιτούτα της MACO σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρέθυμνο. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να κάνουμε και αλλαγές στο κούρεμα το χρώμα και το στιλιζάρισμα των νέων σας LACE Περουκών

Μπορώ να επισκευάσω την Lace Περούκα της MACO;

Στη MACO εκτός από τη δυνατότητα αντικατάστασης μίας φθαρμένης περούκας προσφέρουμε και υπηρεσίες επισκευής περουκών. Οι LACE Περούκες της MACO μπορούν να επισκευαστούν μόνο όταν:

 • Το δίχτυ έχει σκιστεί λίγο. (Ράβεται από τους ειδικούς)
 • Έχουν χαθεί μαλλιά σε ένα σημείο. (Τοποθετούνται νέας μαλλιά στο σημείο)
 • Έχει φύγει κάποια τρέσα από πίσω. (Μόνο στις Frontal LACE Περούκες- Τοποθετούμε νέα τρέσα).

Σε κάθε άλλη περίπτωση και όπου η ζημιά είναι μεγάλη η MACO δεν αναλαμβάνει την επισκευή των LACE Περουκών της.

Σε περίπτωση που δεν βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε για τις Αόρατες Περούκες της MACO®, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αόρατες Περούκες

Τι είναι οι Full Lace Περούκες;

Οι Full Lace Περούκες της MACO φτιάχνονται εξολοκλήρου από ένα πολύ λεπτό διχτάκι (HD LACE), στο οποίο οι τρίχες δένονται μία-μία με το χέρι. Η κατασκευή αυτού του είδους της περούκας διαρκεί από 60 έως 100 ώρες και γι’ αυτό το λόγο αποτελούν την πιο ακριβή επιλογή.

Από την άλλη οι Full Lace Παρούκες της MACO χαρίζουν εξαιρετική άνεση και 100% φυσική εμφάνιση. Το νούμερο ένα πλεονέκτημα των Full LACE περουκών της MACO είναι η μεγάλη ευελιξία στο στυλ. Μπορούν να φορμαριστούν σαν τα φυσικά μαλλιά, με χωρίστρες οπουδήποτε, πλαϊνές πλεξούδες ακόμη και να πιαστούν αλογοουρά χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.

Τι είναι οι Frontal Lace Περούκες;

Οι Frontal Lace Περούκες της MACO είναι μία νέα κατηγορία υψηλής ποιότητας περουκών, στις οποίες μόνο το μπροστινό μέρος είναι φτιαγμένο από ένα λεπτό και σχεδόν αόρατο διχτάκι (HD LACE). Σε αυτό το διχτάκι δένονται μία-μία με το χέρι 100% φυσικές τρίχες.

Αυτή η κατηγορία περουκών έχει γίνει πάρα πολύ δημοφιλής καθώς το αποτέλεσμα είναι αρκετά φυσικό, η τιμή πολύ πιο προσιτή από τις Full Lace Περούκες και τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος που είναι το πιο σημαντικό σημείο, φαίνεται σαν να βγαίνουν από το κεφάλι και όχι από κάποιο ξένο σώμα.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι Celebrities που επιλέγουν να φορέσουν Frontal Lace Περούκες σχεδόν σε κάθε τους εμφάνιση. (Beyoncé, Tyra Banks, Kardashian κ.α.).

Ποιες γυναίκες είναι κατάλληλες για τις Lace Περούκες;

Κατάλληλες είναι κυρίως οι γυναίκες κάθε ηλικίας που παρατηρούν έντονη τριχόπτωση ή έχουν χάσει τα μαλλιά τους, λόγω κάποιου νοσήματος/θεραπείας. Οι συγκεκριμένες περούκες χρησιμοποιούνται πολύ συχνά και από γυναίκες που δεν αντιμετωπίζουν τριχόπτωση, αλλά τα μαλλιά τους είναι ακατάλληλα για να πετύχουν το στυλ που επιθυμούν.

Πόσα είδη Lace Παρουκών διαθέτει η MACO

Η MACO διαθέτει αποκλειστικά δύο ήδη LACE Παρουκών. Τις Frontal Lace Περούκες με δίχτυ μόνο στο μπροστινό μέρος της κεφαλής (33x15 εκατοστά) και τις Full Lace περούκες με δίχτυ σε όλο το κεφάλι.

Από τι τρίχες φτιάχνονται οι LACE Παρούκες της MACO

Όλες οι περούκες της MACO φτίαχνονται από άριστης ποιότητας ανθώπινα παρθένα μαλλιά Virgin Hair.

Τα ανθρώπινα μαλλιά έχουν ένα συγκεκριμένο κύκλο ζωής. Με τον όρο κύκλο ζωής εννοούμε το χρονικό διάστημα από τη δημιουργία μίας τρίχας μέχρι και την ημέρα που αυτή η τρίχα θα πέσει από το τριχωτό της κεφαλής.

Στη MACO επιλέγουμε να φτιάξουμε τις Lace Περούκες με παρθένες φυσικές τρίχες, οι οποίες συλλέγονται μετά από κούρεμα των μαλλιών της δότριας και όχι από τρίχες που έχουν ήδη πέσει από το τριχωτό της δότριας. Αυτή είναι μία παρά πολύ σημαντική λεπτομέρεια, η οποία οδηγεί σε μία ακόμη πιο λαμπερή όψη και απαλή υφή στις περούκες μας.

Τι Πυκνότητα έχουν οι LACE Περούκες της MACO;

Η πυκνότητα των περουκών της MACO είναι πλήρως προσαρμόσιμη, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της κάθε πελάτισσας.

Στη MACO λέμε σε όλες τις νέες πελάτισσές μας ένα πράγμα: “Εάν η Περούκα σας δεν δείχνει άκρως φυσική, δεν θα φύγετε από το χώρο μας” και αυτό δε το λέμε επειδή θέλουμε απλά να τις καθησυχάσουμε, αλλά επειδή αποτελεί μέρος της κουλτούρας της επιχείρησής μας.

Φανταστείτε μία γυναίκα 50 χρονών που το τριχωτό της κεφαλής της θα πρέπει να έχει μέτρια πυκνότητα, να εφαρμόσει μία περούκα με πυκνότητα 180% ή ένα νέο κορίτσι που θα έπρεπε να έχει πυκνο μαλλί, να εφαρμόσει μία LACE Περούκα με χαμηλή πυκνότητα. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Την απάντηση μπορείτε πιστεύω να τη δώσετε μόνη σας.

Εμείς το μόνο που θα πούμε είναι ότι στη MACO σας βοηθάμε να επιλέξετε την κατάλληλη πυκνότητα στην περούκα σας, ανάλογα με τις πραγματικές σας ανάγκες και μέσα απο την εξειδίκευση που έχουμε στην προσωπολογία.

Η πυκνότητα αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς παράγοντες για ένα φυσικό αποτέλεσμα στην Περούκα και εξετάζεται πολύ προσεκτικά από τους ειδικούς μας.

Σε τι χρώματα είναι διαθέσιμες οι Lace Περούκες της MACO;

Το χρώμα της LACE Περούκας είναι κι αυτό ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του τέλειου αποτελέσματος. Στη MACO μπορούμε να βάψουμε την περούκα σας σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε εσείς. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε Balayage, Ανταύγεις (Highlights / lowlights), τεχνικές που θα απογειώσουν το στυλ σας και θα κάνουν την περούκα σας να φαίνεται ακόμη πιο φυσική.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής των LACE Περουκών της MACO;

Οι Lace Περούκες της MACO έχουν διάρκεια ζωής από 1 έως 2 χρόνια ανάλογα πάντα με το πόσο καλά και συχνά περιποιείστε τα μαλλιά σας. Σε κάθε περίπτωση θα σας διδάξουμε πώς να περιποιείστε την περούκα σας για να πετύχετε τη μέγιστη διάρκεια ζωής.

Πώς να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής της LACE Περούκας;

Για να καταφέρετε να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής της περούκας σας, θα πρέπει να αποφύγετε να τη φοράτε καθημερινά. Με αυτόν τον τρόπο θα δίνετε χρόνο στα μαλλιά σας να ξεκουραστούν και να μην είναι συνεχώς εκτεθειμένα στην έντονη οξείδωση που προκαλείται αναπόφευκτα από την ατμόσφαιρα. Σας προτείνουμε λοιπόν να έχετε και μία δεύτερη περούκα και να τις χρησιμοποιείτε εναλλάξ. Έτσι, θα φοράτε τη μία περούκα τη μία μέρα και την δεύτερη την άλλη, ενώ την πρώτη θα την αφήνετε σε ένα σκιερό μέρος να «ηρεμήσει» απλώνοντας το προϊόν καθημερινής ενυδάτωσης της MACO.

Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσετε μακροπρόθεσμα αρκετά χρήματα καθώς οι περούκες σας θα είναι πιο λαμπερές, θα κρατήσουν πολύ περισσότερο, ενώ παράλληλα θα επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές της MACO, όπου σας προσφέρουμε έκπτωση 5% για 2 περούκες, 10% για 3 και 15% 4.

Εφαρμογή

Πόσο άμεσα μπορείτε να εφαρμόσετε μία LACE Περούκα της MACO

Όλες οι Περούκες της MACO μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα. Εάν το χρώμα και το μάκρος βρίσκεται σε απόθεμα, το χρονικό διάστημα από την ημέρα της αγοράς μέχρι την ημέρα της εφαρμογής κυμαίνεται μεταξύ 1 και 3 ημερών.

Για να σας δώσουμε μία ακριβή απάντηση για τον χρόνο εφαρμογής θα πρέπει να κάνουμε τη μέτρηση στην κεφαλή σας και σύμφωνα με αυτή να ελέγξουμε τα αποθέματά μας.

Εάν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα που ταιριάζει στις ιδιότητες των μαλλιών σας, τότε η εφαρμογή μπορεί να γίνει άμεσα, δηλαδή σε 1-3 ημέρες. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να προβούμε σε παραγγελία, η οποία θα παραδοθεί σε 15 με 30 ημέρες.

Μπορώ να Κοιμηθώ με τη LACE Περούκα της MACO;

Η απάντηση είναι ναι αλλά όχι σε τακτική βάση. Αν κοιμάστε με την περούκα σας, τα μαλλιά θα τρίβονται πάνω στο μαξιλάρι και τα σκεπάσματα και θα μπλέκονται, με αποτέλεσμα να χρειάζονται αρκετό χτένισμα για να ξεμπλέξουν και το έντονο χτένισμα μειώνει τη διάρκεια ζωής της περούκας σας.

Σε περίπτωση που παρόλα αυτα θέλετε ή πρέπει να κοιμηθείτε με την περούκα σας, επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε μία σατέν μαξιλαροθήκη και να έχετε τα μαλλιά σας δεμένα.

Είναι οι Περούκες της MACO ασφαλείς για την υγειά μου;

Η απάντηση είναι NAI. Τόσο οι Περούκες της MACO όσο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή και τη Συντήρησή τους είναι απολύτως ακίνδυνα.

 • Το δέρμα αναπνέει
 • Τα μαλλιά που έχουν ξυριστεί συνεχίζουν να αναπτύσσονται κανονικά
 • Δεν υπάρχει κίνδυνος ερεθισμών ή μολύνσεων
 • Δεν υπάρχει φαγούρα
 • Δεν ζεσταίνεται το κεφάλι περισσότερο από το κανονικό

Όλα τα προϊόντα εισάγονται μετά από έγριση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Παρόλα αυτά καθώς για εμάς προέχει η υγεία των πελατών μας, ΠΑΝΤΑ πριν την πρώτη εφαρμογή, γίνεται ένα άτυπο τεστ αλλεργιών στα προϊόντα της MACO.

Περιποίηση

Πόσο συχνά θα πρέπει να φροντίζω την Lace Περούκα μου;

Οι Lace περούκες της MACO θα πρέπει να λούζονται με το Ειδικό Ενυδατικό Σαμπουάν της MACO, 3 με 4 φορές το μήνα, ανάλογα με το πόσο συχνά τη φοράτε. Επίσης, θα πρέπει να ενυδατώνονται με τις ειδικές ΜΑΣΚΕΣ της MACO 2 φορές το μήνα. Οι μασκες θα πρέπει να απλώνονται και να μένουν στην Περούκα όλη τη νύχτα. Έτσι τα μαλλιά θα έχουν τέλεια υφή και λάμψη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στη MACO θα λάβετε ΔΩΡΕΑΝ έναν πλήρη Οδηγό Σωστής Περιποίησης της Περούκας καθώς και όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείτε για να περιποιείστε την περούκα σας στο σπίτι.

Μπορώ να Κοιμηθώ με τη LACE Περούκα της MACO;

Η απάντηση είναι ναι αλλά όχι σε τακτική βάση. Αν κοιμάστε με την περούκα σας, τα μαλλιά θα τρίβονται πάνω στο μαξιλάρι και τα σκεπάσματα και θα μπλέκονται, με αποτέλεσμα να χρειάζονται αρκετό χτένισμα για να ξεμπλέξουν και το έντονο χτένισμα μειώνει τη διάρκεια ζωής της περούκας σας.

Σε περίπτωση που παρόλα αυτα θέλετε ή πρέπει να κοιμηθείτε με την περούκα σας, επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε μία σατέν μαξιλαροθήκη και να έχετε τα μαλλιά σας δεμένα.

Επηρεάζει ο Ήλιος τις Lace Περούκες της MACO;

Η απάντηση είναι NAI και μάλιστα αρνητικά. Είναι σημαντικό να προστατεύετε τα μαλλιά από την ηλιακή ακτινοβολία ακόμη και εάν θεωρείτε ότι δεν βγαίνετε στον ήλιο. Η ηλιακή ακτινοβολία υπάρχει κάθε εποχή του χρόνου και φθείρει τα μαλλιά. Γι’ αυτό επιλέξτε να χρησιμοποιείτε κάθε μέρα την αντιηλιακή λοσιόν της MACO, η οποία έχει αρκετά υψηλό δείκτη προστασίας κατά της UV ακτινοβολίας.

Πώς να χτενίζω τις LACE Περούκες της MACO;

Για να χτενίσετε την περούκα σας, ξεκινήστε από τις άκρες των μαλλιών και κινηθείτε σταδιακά προς τις ρίζες. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει το μάδημα των μαλλιών και την φθορά του LACE από τις αντιστάσεις.

Αντικατάσταση

Πότε ένα μία LACE Περούκα είναι για αντικατάσταση;

Η LACE Περούκα της MACO θα πρέπει να αντικατασταθεί με καινούργια μετά από:

 • Μείωση της πυκνότητας κάτω από το 50 % της αρχικής πυκνότητας
 • Μη αναστρέψιμη φθορά της βάσης της Περούκας (σκίσιμο)
 • Μεγάλη φθορά των μαλλιών

Σε κάθε περίπτωση πριν προβείτε σε αντικατάσταση της Περούκας σας, οι ειδικοί της MACO θα την αξιολογήσουν με προσοχή και αφού διαπιστώσουν ότι οι βλάβες είναι μην αναστρέψιμες τότε και μόνο τότε θα ενημερώσουμε ότι χρειάζεται να προβείτε σε αντικατάσταση.

Πώς γίνεται η Αντικατάσταση των LACE Περουκών της MACO;

Η αντικατάσταση της Περούκας μοιάζει, αλλά δεν είναι ίδια με την πρώτη εφαρμογή. Αυτό εξυπηρετεί κυρίως αυτούς που βρίσκονται εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης και Ρεθύμνου.

Αφού έχει γίνει η πρώτη εφαρμογή και έχουμε κάνει τις ανάλογες μετρήσεις, μπορούμε να ετοιμάσουμε την Καινούργια LACE Περούκα και να την αποστείλουμε ταχυδρομικώς. Οι ειδικοί της MACO θα φροντίσουν να φτιάξουν τη νέα LACE Περούκα σας όπως και την πρώτη φορά.

Αν πάλι επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε την αντικατάστασή σε κάποιο από τα Ινστιτούτα της MACO σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρέθυμνο. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να κάνουμε και αλλαγές στο κούρεμα το χρώμα και το στιλιζάρισμα των νέων σας LACE Περουκών

Μπορώ να επισκευάσω την Lace Περούκα της MACO;

Στη MACO εκτός από τη δυνατότητα αντικατάστασης μίας φθαρμένης περούκας προσφέρουμε και υπηρεσίες επισκευής περουκών. Οι LACE Περούκες της MACO μπορούν να επισκευαστούν μόνο όταν:

 • Το δίχτυ έχει σκιστεί λίγο. (Ράβεται από τους ειδικούς)
 • Έχουν χαθεί μαλλιά σε ένα σημείο. (Τοποθετούνται νέας μαλλιά στο σημείο)
 • Έχει φύγει κάποια τρέσα από πίσω. (Μόνο στις Frontal LACE Περούκες- Τοποθετούμε νέα τρέσα).

Σε κάθε άλλη περίπτωση και όπου η ζημιά είναι μεγάλη η MACO δεν αναλαμβάνει την επισκευή των LACE Περουκών της.

Διαβάστε Επίσης...

Ποια περούκα να επιλέξω; Frontal Lace ή Full Lace;

Πώς να κάνετε τη μέτρηση για τις Lace Περούκες;

Είδη και Τιμές LACE Περουκών

Διαβάστε Επίσης...

Ποια περούκα να επιλέξω;
Frontal Lace ή Full Lace;

Πώς να κάνετε τη μέτρηση
για τις Lace Περούκες;

Είδη και Τιμές των LACE Περουκών