Αόρατες Περούκες MACOhair®
Δεν θα καταλάβει κανείς ότι φοράτε Περούκα!

Οι Ιατρικές Περούκες της MACOhair® είναι ειδικα σχεδιασμένες για ασθενείς που κάνουν χημειοθεραπείες και για γυναίκες που πάσχουν από αλωπεκία.

Όλες μας οι περούκες δείχνουν απίστευτα φυσικές και δεν πρόκειται να καταλάβει κανένας ότι τις φοράτε.

Κάθε περούκα που φτιάχνουμε είναι μια μοναδική δημιουργία, σχεδιασμένη με μεράκι και επιδεξιότητα, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την αυτοπεποίθηση και να νιώσετε πάλι ο εαυτός σας.

Δείτε γιατί πάνω απο 5.000 Γυναίκες εμπιστεύτηκαν τη MACOhair®

Σε εμάς θα βρείτε τη Μέγιστη Φυσικότητα

ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΑΟΡΑΤΕΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ MACOHAIR

ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΑΟΡΑΤΕΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ MACOHAIR

#1 Εταιρεία με Περούκες σε Ελλάδα & Κύπρο

Πλούσια Μαλλιά για άνδρες σε 2 ώρες

"Είχα κάνει 2 μεταμοσχεύσεις μαλλιών στο παρελθόν, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Εκτός αυτού είχα πολύ πόνο. Με τα Συστήματα Μαλλιών πέτυχα ένα μαλλί που δεν πίστευα ότι θα αποκτήσω ποτέ!" ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μοναδικές Περούκες που δεν φαίνονται

"Αγοραζω Περούκες πολλά χρόνια και πάντα το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν έδειχναν φυσικές. Με τις περούκες τις MACOhair,πραγματικά σταμάτησα να φοβάμαι να έρχομαι κοντά σε ανρθώπους. Η αυτοπεποίθησή μου εκτοξεύτηκε." ΜΑΡΙΑ

Πόσο κοστίζει μία Αόρατη Περούκα;

Αυτός είναι ένας ενδεικτικός τιμοκατάλογος τις Αόρατες Περούκες της MACOhair®. Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος, το είδος ή το χρώμα για κάθε πελάισσα!

Πιστή Αντιγραφή των Μαλλιών σας σε μία Περούκα

Στην MACO, δεν παρέχουμε απλώς Περούκες, αλλά αποκαθιστούμε τη φυσική εμφάνιση των μαλλιών που είχατε πριν τα χάσετε. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε περούκες που αποτυπώνουν το ακριβές μήκος, χρώμα και στυλ των πραγματικών σας μαλλιών, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να διακρίνει τη διαφορά.


Είστε έτοιμη για μια νέα στάση ζωής με τις Αόρατες Περούκες της MACOhair®;

100% Φυσική Μπροστινή Γραμμή

Εγγυημένο Αποτέλεσμα

Φυσικά σαν τα δικά σου Μαλλιά

Τι είναι οι Αόρατες Ιατρικές Περούκες;

Οι Αόρατες Ιατρικές Περούκες της MACOhair είναι μία νέα κατηγορία Υψηλής Ποιότητας Περουκών, οι οποίες είναι φτιαγμένες από ένα πάρα πολύ λεπτό και εντελώς Αόρατο Διχτάκι. Σε αυτό το διχτάκι δένονται μία-μία με το χέρι 100% φυσικές τρίχες.

Οι πιο Συχνές Ερωτήσεις

Είναι οι Αόρατες Περούκες ασφαλείς για την υγεία μου;

Η απάντηση είναι NAI. Τόσο οι Περούκες της MACOhair όσο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή και τη Συντήρησή τους είναι απολύτως ακίνδυνα.

Το δέρμα αναπνέει
Τα μαλλιά από κάτω (εάν υπάρχουν) συνεχίζουν να αναπτύσσονται κανονικά
Δεν υπάρχει κίνδυνος ερεθισμών ή μολύνσεων
Δεν υπάρχει φαγούρα
Δεν ζεσταίνεται το κεφάλι περισσότερο από το κανονικό

Όλα τα προϊόντα περιποίησης των περουκών εισάγονται μετά από έγκριση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Ποια είναι η Πυκνότητα των Αόρατων Περουκών

Η πυκνότητα των Αόρατων Περουκών της MACOhair είναι πλήρως προσαρμόσιμη, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας. Στο ραντεβού μας θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη πυκνότητα στην περούκα σας. Η πυκνότητα αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς παράγοντες για ένα φυσικό αποτέλεσμα και εξετάζεται πολύ προσεκτικά από τους ειδικούς μας.

Σε τι χρώματα είναι διαθέσιμες οι Αόρατες Περούκες;

Το χρώμα της Περούκας είναι κι αυτό ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του τέλειου αποτελέσματος. Στη MACOhair μπορούμε να φτιάξουμε την περούκα σας σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε εσείς. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε ρίζα, Balayage ακόμη και ανταύγειες (Highlights / lowlights) που θα απογειώσουν το στυλ σας και θα κάνουν την περούκα σας να φαίνεται σαν τα δικά σας μαλλιά.

Μπορώ να συντηρώ μόνη μου την Περούκα μου;

Ναι φυσικά. Αυτό βέβαια θέλει λίγη εξάσκηση στην αρχή. Με την εκπαίδευση όμως που θα λάβετε από το προσωπικό της MACOhair ®, τα λεπτομερή εκπαιδευτικά βίντεο και την συνεχή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή κάμερας, θα σας δείξουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το πώς να συντηρείτε σωστά την Περούκα σας. Δώστε στον εαυτό σας απλά λίγο χρόνο στην αρχή και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρετε από την πρώτη στιγμή, μπορείτε πάντα, μέχρι να μάθετε τα βήματα σωστά ,να κάνετε τις Συντηρήσεις της Περούκας στη MACOhair®.

Έχω περιορισμούς με την Περούκα;

Κανέναν, αλλά θα πρέπει όμως να φροντίζετε σωστά την Περούκα σας. Να προσέχετε δηλαδή όταν την τοποθετείτε ή την αφαιρείτε και να ενυδατώνετε τα μαλλιά σας καθημερινά.

Πόσες Περούκες χρειάζομαι;

Βασικά, χρειάζεστε τουλάχιστον μία Περούκα. Το να έχετε όμως και μία δεύτερη περούκα έχει πολλά πλεονεκτήματα:

Απλοποιεί τη διαδικασία της συντήρησης στους χώρους μας, καθώς έχετε πάντα έτοιμη τη δεύτερη, την οποία τη φοράτε όσο εμείς περιποιούμαστε την πρώτη περούκα. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να μείνετε για ώρες στους χώρους μας μέχρι να είναι έτοιμη η περούκα. Περνάτε και την αφήνετε ή περνάμε και την παραλαμβάνουμε εμείς και σας την επιστέφουμε έτοιμη μέσα σε 1-2 μέρες.

Αυξάνετε τη διάρκεια ζωής της Περούκας, αφού κατά τον καθαρισμό δίνετε χρόνο στην περούκα να ενυδατωθεί πιο σωστά, ενώ εσείς φοράτε την άλλη.

Επωφελείσθε από την έκπτωση του 20% ανά Περούκα που προσφέρει η MACOhair για αγορά 2 περουκών.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής της Περούκας;

Η αντοχή των Περουκών δεν μπορεί να προσδιοριστεί τόσο απλά, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τρόπος ζωής που ακολουθείτε, αλλά και ο βαθμός συμμόρφωσης με την καθημερινή φροντίδα και την τακτική συντήρηση.

Σε γενικές γραμμές, η διάρκεια ζωής αυξάνεται όσο πιο έμπειρη γίνεστε στην σωστή χρήση της Περούκας. Στη MACOhair θα σας δείξουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε απ’ την πρώτη κιόλας ημέρα της εφαρμογής, ώστε να έχετε τους μεγαλύτερους δυνατούς χρόνους.

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να υπολογίζετε σε έως και 1-2 χρόνια διάρκεια ζωής ανά Περούκα. Ορισμένες έμπειρες πελάτισσες βέβαια επιτυγχάνουν και διάρκεια ζωής άνω των 2 χρόνων με τις Περούκες μας, αλλά γι’ αυτό θα πρέπει να αποκτήσετε αρκετή εμπειρία.

Ως αρχάρια, θα πρέπει να υπολογίζετε ότι η Περούκα σας θα κρατήσει για 1 περίπου χρόνο, χωρίς να αποκλείουμε ότι μπορεί να έχετε μεγαλύτερους χρόνους.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στη διάρκεια ζωής των Περουκών παίζουν και οι εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Οι περούκες φθείρονται περισσότερο το καλοκαίρι από την ηλιακή ακτινοβολία ή το μπάνιο στη θάλασσα, από ότι το χειμώνα. Βέβαια, με τα ειδικά προϊόντα περιποίησης της MACOhair μπορείτε να τα προστατεύσετε την Περούκα σας όλες τις εποχές του χρόνου.

Χρόνος από το πρώτο Ραντεβού μέχρι την Εφαρμογή της Περούκας;

Συνήθως η περούκα σας είναι έτοιμη μέσα σε 3-10 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Για να προσδιορίσουμε τον ακριβή χρόνο παράδοσης θα πρέπει να κάνουμε μία μέτρηση του κεφαλιού και να συζητήσουμε μαζί το επιθυμητό χρώμα. Εάν το μέγεθος του κεφαλιού σας είναι στο μέσο όρο, τότε η προετοιμασία της περούκας σας μπορεί να διαρκέσει λιγότερες ημέρες.

Πολύ σημαντικό ρόλο στον χρόνο παράδοσης παίζει και ο όγκος εργασίας που έχουμε. Καθώς τις περούκες τις φτιάχνουμε εμείς και δεν τις παίρνουμε έτοιμες, οι χρόνοι παράδοσης αυξάνονται ανάλογα με τη ζήτηση. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε τα πάντα για να πάρετε την περούκα σας όσο πιο σύντομα γίνεται, χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα και στο τελικό αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα βήματα για να εφαρμόσω μία Αόρατη Περούκα MACOhair;

Εάν δεν έχετε ιδέα τι είναι οι Αόρατες Περούκες μας, είναι καλύτερο να μας καλέσετε για μία δωρεάν τηλεφωνική ενημέρωση. Εκεί μπορούμε να σας εξηγήσουμε τα πάντα για τη μέθοδό μας. Μετά την ενημέρωση και εάν είστε αποφασισμένη να προχωρήσουμε σε παραγγελία, κλείνουμε ένα ραντεβού δια ζώσης ή μέσω κάμερας για να εξετάσουμε μεμονωμένα το μέγεθος του κεφαλιού σας, το μάκρος και το χρώμα που επιθυμείτε και να ορίσουμε το ραντεβού της εφαρμογής.

Για μία δωρεάν ενημέρωση, καλέστε μας στα τηλέφωνα που θα βρείτε στην επικοινωνία

Εάν είστε ήδη πολύ καλά ενημερωμένη και έτοιμη να εφαρμόσετε άμεσα μία Αόρατη Περούκα, μπορείτε απλά να μας καλέσετε για ένα ραντεβού δια ζώσης ή μέσω κάμερας. Εκεί θα ορίσουμε και το ραντεβού της πρώτης εφαρμογής της Περούκας σας.

Από πού προέρχονται τα μαλλιά;

Τα μαλλιά προέρχονται αποκλειστικά από 100% φυσικές τρίχες άριστης ποιότητας και από έναν μόνο δότη μαλλιών ανά Περούκα. Οι τρίχες αυτές πριν τοποθετηθούν στην Περούκα περνούν από διάφορα στάδια προετοιμασίας και πολλούς ποιοτικούς ελέγχους και μόνο τα υγιή μαλλιά επιλέγονται να χρησιμοποιηθούν. Στη MACOhair εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα μαλλιών, η οποία είναι συνήθως καλύτερη ακόμη και από τα αρχικά σας μαλλιά.

Ποιες είναι κατάλληλες για τις Περούκες της MACOhair;

Το βασικό κοινό που απευθυνόμαστε είναι οι γυναίκες που θα χάσουν τα μαλλιά τους λόγω χημειοθεραπειών, οι γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με αλωπεκία και αυτές που θέλουν να κάνουν απλά μία αλλαγή στην εμφάνισή τους. Τα κακά νέα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θεραπεία για την τριχόπτωση. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε τη λύση για να ζήσετε μια ζωή με πλούσια μαλλιά χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς, παρά την τριχόπτωση.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των Αόρατων Περουκών της MACOhair είναι η φυσικότητα που προσφέρουν οι περούκες μας. Πραγματικά θα εκπλαγείτε με τη νέα ποιότητα ζωής που σας δίνει η αίσθηση ενός πλούσιου και στυλάτου μαλλιού στην καθημερινότητά σας.

Μπορώ να κοιμάμαι με την Αόρατη Περούκα;

Η απάντηση είναι ναι αλλά όχι σε τακτική βάση. Αν κοιμάστε με την περούκα σας, τα μαλλιά θα τρίβονται πάνω στο μαξιλάρι ή τα σκεπάσματα και θα μπλέκονται, με αποτέλεσμα να χρειάζονται αρκετό χτένισμα για να ξεμπλεχτούν και το έντονο χτένισμα μειώνει τη διάρκεια ζωής της περούκας σας.

Σε περίπτωση που παρόλα αυτά θέλετε ή πρέπει να κοιμηθείτε με την περούκα σας, επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε μία σατέν μαξιλαροθήκη και να έχετε τα μαλλιά σας δεμένα.

Γιατί οι Αόρατες Περούκες φαίνονται τόσο φυσικές;

Οι Αόρατες Περούκες της MACOhair έχουν την πιο φυσική μπροστινή γραμμή λόγω της χρήσης της ειδικής δαντέλας της MACOhair. Το αόρατο αυτό διχτάκι είναι εξαιρετικά λεπτό και διάφανο, που δίνει την εντύπωση ότι τα μαλλιά της περούκας φυτρώνουν φυσικά από το δέρμα. Έτσι δημιουργούμε ένα πολύ φυσικό και αόρατο αποτέλεσμα, καθιστώντας τη μπροστινή γραμμή της περούκας αόρατη.

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα!

Μερικά απο τα αμέτρητα looks με τις περούκες της MACOhair®

Τι λένε όσες δοκίμασαν τις Περούκες μας;

Τα πιο δημοφιλή βίντεο

Μεταμορφώσεις και εντυπώσεις πελατών που εφάρμοσαν Αόρατες Περούκες Μαλλιών MACOhair®

Τα Πλεονεκτήματα των Αόρατων Περουκών MACOhair®

Το 50% των πελατών μας έχουν αγοράσει περούκες του εμπορίου και δεν έμειναν ικονοποιημένες

Αόρατες Περούκες MACOhair®

Απλές, Παλιές Περούκες του Εμπορίου


Δεν φαίνεται ότι φοράτε Περούκα

Φαίνεται ότι φοράτε Περούκα


100% Φυσική Μπροστινή Γραμμή με φύτρες

Αφύσικη Μπροστινή Γραμμή χωρίς φύτρες


Δημιουργία Φαβορίτας για να πιάνονται τα μαλλιά κότσο

Τα μαλλιά δεν μπορούν να πιαστούν κότσο, γιατί δεν υπάρχουν φαβορίτες


Τα μαλλιά φαίνεται να βγαίνουν απο το Κεφάλι

Τα μαλλιά φαίνεται ότι βγαίνουν από ένα ξένο σώμα


Το διχτάκι παίρνει το χρώμα του δικού σας δέρματος

Το διχτάκι είναι καφέ και πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό απο το δέρμα σας


Άπειρες επιλογές χρώματος μέ ανταύγειες, μπαλαγιάζ, σαν να πήγατε στο κομμωτήριο

Έτοιμα, κυρίως μονόχρωμα χρώματα από μία περιορισμένη γκάμα


100% Φυσικά Μαλλιά Άριστης Ποιότητας από έναν μόνο Δότη

Συνθετικά ή Φυσικά μαλλιά από περισσότερους από έναν δότες

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα από Celebrities

H Δέσποινα Βανδή σε πολλές εμφανίσεις της τοποθετεί Αόρατες Περούκες MACOhair® για να αλλάξει το look της με τον πιο ασφαλή τρόπο. Παρακάτω θα δείτε μερικά απο τα looks που έφτιαξε ο προσωπικός της Hair Stylist και Συνεργάτης της MACOhair®, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος με τις Περούκες μας!

Η Καίτη Κωνσταντίνου εμπιστεύτηκε τη MACO και επέλεξε μία τέλεια περούκα για τη νέα της παρασταση, ώστε να μη ταλαιπωρεί τα δικά της μαλλιά. Η περούκα ταιριάζει απόλυτα στο χρώμα των μαλλιών της και αναδεικνύει την φυσική της ομορφιά.

Σε 4 απλά βήματα Αόρατη Περούκα

Αυτή είναι η διαδικασία για να βάλεις Αόρατη Περούκαστη MACOhair®

Τηλεφωνική
Πρώτη Ενημέρωση

Καλέστε μας για μία πρώτη ενημέρωση για τις Περούκες μας. Εκεί θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας καλύψουμε σε αυτό που ζητάτε!

Δια ζώσης ή Online Ραντεβού

Οι στυλίστες μας θα συζητήσουν μαζί σας το χρώμα, το είδος και το Styling της Περούκας. Βάζετε την παραγγελία και σε μερικές ημέρες η Περούκα σας θα είναι έτοιμη.

Εφαρμογή της Περούκας

Η εφαρμογή στους χώρους μας διαρκεί 1-2 ώρες και φεύγετε έτοιμη με το επιθυμητό κούρεμα και styling. Για πελάτες που δεν μπορούν να έρθουν στους χώρους μας η περούκα αποστέλεται με courier και η εφαρμογή της γίνεται απο εσάς με δική μας καθοδήγηση μέσω τηλεφώνου ή κάμερας.

Ενημέρωση Περιποίησης

Είστε έτοιμη! Χάρη στην αναλυτική ενημέρωση, τα εκπαιδευτικά βίντεο και τη συνεχή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή κάμερας, δεν είστε μόνες. Είμαστε δίπλα σας με συνεχή υποστήριξη και συμβουλές!

5 Ινστιτούτα σε Ελλάδα και Κύπρο

Τα Ινστιτούτα της MACOhair®

MACOhair Κατάστημα Αθήνας

ΑΘΗΝΑ

MACOhair Κατάστημα Θεσσαλονίκης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

MACOhair Κατάστημα Ρεθύμνου Κρήτης

ΡΕΘΥΜΝΟ

MACOhair Κατάστημα Σερρών

ΣΕΡΡΕΣ

4 Καταστήματα Στην Ελλάδα

Τα Καταστήματα της MACOhair®

ΑΘΗΝΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΣΕΡΡΕΣ

Θα θέλατε περισσότερες Πληροφορίες;

Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε!

Ενημέρωση μέσω Τηλεφώνου

Ο πιο άμεσος τρόπος που δεν απαιτεί ραντεβού, είναι η τηλεφωνική ενημέρωση. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα σας ενημερώσει και θα σας ζητήσει φωτογραφίες. Έτσι θα αξιολογήσει το πρόβλημα και θα προτείνει την ιδανική λύση για εσάς.

Συμβουλευτική στους χώρους μας

Κλείστε ένα ραντεβού για μία συμβουλευτική δια ζώσης σε ένα από τα καταστήματά μας. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα συζητήσετε εξατομικευμένα για το δικό σας πρόβλημα.

Συμβουλευτική μέσω Cameras

Η συμβουλευτική μέσω κάμερας ενδείκνυται για όσες μένουν μακριά από τα καταστήματά μας. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας προτείνει την καταλληλότερη Περούκα αποκλειστικά για εσάς.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Γιατί να επιλέξετε τη MACOhair;

Η υπόσχεσή μας!

Ξεκάθαροι
από την αρχή

Χωρίς κρυφά κόστη και χρεώσεις. Στη MACOhair θα ξέρετε από την πρώτη στιγμή τις χρεώσεις σας και όλα τα κόστη για τις Περούκες.

Διαθέσιμοι
24/7

Είτε πριν την πρώτη εφαρμογή είτε μετά, είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο για να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη σας.

Κορυφαίοι
Στυλίστες

Οι στυλίστες μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά στις Περούκες. Από την εφαρμογή μέχρι το κούρεμα.