Συστήματα Μαλλιών MACOhair®
Πλούσια Μαλλιά σε 2 ώρες για άνδρες με τριχόπτωση

Δεν είναι ένα Τουπέ ή ένα απλό Περουκίνι με Κόλλα. Νέα μέθοδος Προσθετικής Μαλλιών με πολύ λεπτά Συστήματα Μαλλιών για ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα.

Πλούσια Μαλλιά σε Άνδρες με Τριχόπτωση

Το 70% των ανδρών κατά τη διάρκεια της ζωής τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με τριχόπτωση που συχνά συνοδεύεται από ψυχολογικό στρες. Με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair® θα κοιτάζεσαι ξανά με χαρά στον καθρέφτη το πρωί, θα περνάς τη μέρα σου γεμάτος με αυτοπεποίθηση και θα δίνεις θετική ενέργεια στους γύρω σου. Περισσότεροι από 7.000 πελάτες στη MACOhair έχουν ήδη αποκτήσει νέα μαλλιά σε μόλις 2 ώρες, χωρίς τον κίνδυνο των μεταμοσχεύσεων. Είσαι έτοιμος για μια νέα στάση ζωής με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair;

Φυσικά σας τα δικά σου μαλλιά

Φυσικά σαν τα δικά σου μαλλιά

Εγγυημένο αποτέλεσμα σε 2 ώρες

Εγγυημένο Αποτέλεσμα σε 2 ώρες

Ανθεκτικά κάθε στιγμή της ημέρας

Ανθεκτικό όλη τη μέρα, κάθε μέρα

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα!

Τι είπαν μερικοί απο τους 7.000+ Πελάτες που εμπιστεύτηκαν τη MACOhair®

Αποτελέσματα Πριν & Μετά με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair

Ασχολούμαι επαγγελματικά με το Modeling και η τριχόπτωση μου δημιουργούσε προβλήματα στο χώρο. Έτσι, αποφάσισα να εφαρμόσω ένα Σύστημα Μαλλιών στη MACOhair και πραγματικά άλλαξε η ζωή μου και η καριέρα μου!

Μοχάμετ, 24 Ετών

Αποτελέσματα Πριν & Μετά με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair

Επιτέλους μοιάζω ξανά στην ηλικία μου και μπορώ να έχω το στυλ που επιθυμώ. Χαίρομαι που τα Συστήματα Μαλλιών αποτελούν πια μέρος της εμφάνισής μου!

Δημήτρης, 42 Ετών

Αποτελέσματα Πριν & Μετά με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair

Φορούσα Τουπέ τα τελευταία 6 χρόνια και δεν ήμουν ικανοποιημένος με τη φυσικότητα. Ήρθα στη MACOhair® γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο μεγάλη ήταν η διαφορά σε σχέση με αυτό που φορούσα. Από εδώ και πέρα μόνο MACOhair®

Ανδρέας, 36 Ετών

Αποτελέσματα Πριν & Μετά με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair

Είχα κάνει 2 μεταμοσχεύσεις μαλλιών στο παρελθόν, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Εκτός αυτού είχα πολύ πόνο. Με τα Συστήματα Μαλλιών πέτυχα ένα μαλλί που δεν πίστευα ότι θα αποκτήσω ποτέ!

Δημήτρης, 46 Ετών

Αποτελέσματα Πριν & Μετά με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair

Είμαι τρανς άνδρας και κατά την φυλομετάβαση έχασα τα μαλλιά μου. Το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που δεν μπορώ να το πιστέψω.

Φίλιππος, 42 Ετών

Αποτελέσματα Πριν & Μετά με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair

Τελικά, η απόφαση που πήρα να μη κάνω μεταμόσχευση μαλλιών γιατί το αποτέλεσμα δεν θα ήταν ποτέ τόσο πλούσιο και να επιλέξω τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair® ήταν η πιο σωστή!

Βασίλης, 42 Ετών

Αποτελέσματα Πριν & Μετά με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair

Είμαι πελάτης της MACOhair εδώ και 5 χρόνια. Δεν τους αλλάζω με τίποτα, γιατί μου έχουν αλλάξει τον τρόπο που βλέπω τον εαυτό μου.

Γιώργος, 42 Ετών

Σε 3 απλά βήματα Σύστημα Μαλλιών

Αυτή είναι η διαδικασία για να βάλεις Σύστημα Μαλλιών στη MACOhair®

Τηλεφωνική Πρώτη Ενημέρωση για τα Συστήματα Μαλλιών

Τηλεφωνική ή Δια Ζώσης
Πρώτη Ενημέρωση

Καλέστε μας και προγραμματίστε ραντεβού για μία πρώτη ενημέρωση για τα Συστήματα Μαλλιών στους χώρους μας ή μέσω τηλεφώνου

Εφαρμογή των Συστημάτων Μαλλιών στους χώρους μας

Εφαρμογή στα Ινστιτούτα μας σε Έλλάδα και Κύπρο

Οι στυλίστες μας θα συζητήσουν μαζί σας το χρώμα, το είδος και το Styling του Συστήματος Μαλλιών. Ολοκληρώνετε την παραγγελία και 2 ώρες αργότερα θα έχετε το τελικό αποτέλεσμα.

Οδηγίες για την καθημερινή περιποίηση των Συστημάτων Μαλλιών

Aναλυτική Ενημέρωση για την Καθημερινή Περιποίηση

Είστε έτοιμοι! Χάρη στην αναλυτική ενημέρωση, τα εκπαιδευτικά βίντεο, την συνεχή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή κάμερας, δεν είστε μόνοι. Είμαστε δίπλα σας με συνεχή υποστήριξη και συμβουλές!

Οι τιμές των Συστημάτων Μαλλιών

Αυτός είναι ένας ενδεικτικός τιμοκατάλογος των Συστημάτων Μαλλιων της MACOhair®. Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος, το είδος ή το χρώμα για κάθε πελάτη!

Γίνε πρωταγωνιστής της MACOhair® και κέρδισε 2 Συστήματα Μαλλιών

Είναι η στιγμή σου να λάμψεις! Γίνε πρωταγωνιστής στα επομενα βίντεό μας και μοιράσου το πάθος σου για τα νέα σου μαλλιά.

Αν αγαπάς την προβολή, τότε μπορεί να είσαι ΕΣΥ ο επόμενος που θα εφαρμόσει τα πρώτα του Συστήματα Μαλλιών Δωρεάν!

Τα Πλεονεκτήματα των Συστημάτων Μαλλιών

Το 30% των πελατών μας έχουν κάνει στο παρελθόν μεταμόσχευση μαλλιών

Συστήματα Μαλλιών

Μεταμόσχευση Μαλλιών


Άμεσο Αποτέλεσμα σε 2 ώρες

Ορατό Αποτέλεσμα σε 6-12 μήνες


Εγγυημένα Πυκνά Μαλλιά με ένα Σύστημα Μαλλιών

Το πυκνό αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο


Κανένας Εγχειρητικός Κίνδυνος και Πόνος

Χειρουργική Επέμβαση με Κινδύνους και Πόνο


Δυνατά μαλλιά για διαφορετικά Κουρέματα & Χτενίσματα

Αδύναμα Μαλλιά με περιορισμένες δυνατότητες Χτενίσματος


Δυνατότητα Αφαίρεσης οποιαδήποτε στιγμή

Μη Αναστρέψιμο Αποτέλεσμα


Εξαιρερικά Φυσική Μπροστινή Γραμμή σε Φυσιολογικό Ύψος

Εντελώς Αφύσικη Μπροστινή Γραμμή και Αρκετά Ψηλά

Οι πιο Συχνές Ερωτήσεις

Μπορεί να μου φύγει;

Σε καμία περίπτωση! Η εφαρμογή των Συστήματα Μαλλιών πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, το οποίο δίνει μεγάλη προσοχή στη μέγιστη σταθερότητα και ασφάλεια. Χάρη στις προηγμένες μας τεχνολογίες, το Σύστημα Μαλλιών παραμένει σταθερό στο κεφάλι σας για πολλές μέρες, ακόμα και κατά τη διάρκεια έντονης δραστηριότητας. Τα προϊόντα μας εφαρμόζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να ενσωματώνονται αρμονικά στον τρόπο ζωής σας, χωρίς να ανησυχείτε αν θα ξεκολλήσουν ή θα φύγουν.

Χρειάζεται να το βγάζω κάθε μέρα;

Όχι! Δεν απαιτείται καθημερινή αφαίρεση των Συστημάτων Μαλλιών της MACOhair®. Αντίθετα, το Σύστημα εφαρμόζεται τέλεια στο κεφάλι σας και σας συνοδεύει αδιάλειπτα. Tο μόνο που απαιτείται είναι η συντήρησή του στους χώρους μας 1 με 2 φορές το μήνα. Η συντήρηση αυτή εξασφαλίζει τη διατήρηση μιας άκρως φυσικής εμφάνισης καθώς και τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής του Συστήματος. Κατά τις επισκέψεις σας για συντήρηση, οι ειδικοί μας αναλαμβάνουν την πλήρη φροντίδα και ανανέωση του Συστήματος, διασφαλίζοντας ότι η εμφάνισή σας θα παραμένει άριστη.

Τι γίνεται με τα μαλλιά που φυτρώνουν από μέσα;

Τα δικά σας μαλλιά κάτω από το Σύστημα Μαλλιών θα συνεχίσουν να μεγαλώσουν κανονικά. Σε διάστημα περίπου 2-4 εβδομάδων, τα ξυρίζετε ξανά και επανατοποθετείτε το Σύστημα Μαλλιών, το οποίο προηγουμένως το έχετε καθαρίσει.

Τη διαδικασία αυτή της Συντήρησης των Συστημάτων Μαλλιών μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας ή στα Studio της MACOhair. Τα πλαϊνά σας μαλλιά μπορείτε να τα κουρεύετε είτε στα Studio μας είτε σε κάποιο κλασικό κομμωτήριο της επιλογής σας.

Μπορώ να συντηρώ μόνος μου τα Συστήματα Μαλλιών;

Ναι φυσικά. Αυτό βέβαια θέλει λίγη εξάσκηση στην αρχή. Με την εκπαίδευση όμως που θα λάβετε από το προσωπικό της MACOhair ®, τα λεπτομερή εκπαιδευτικά βίντεο και την συνεχή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή κάμερας, θα σας δείξουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το πώς να συντηρείτε σωστά τα Συστήματα Μαλλιών σας. Δώστε στον εαυτό σας απλά λίγο χρόνο στην αρχή μέχρι να εξοικειωθείτε. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρετε από την πρώτη στιγμή, μπορείτε φυσικά, να κάνετε τις συντηρήσεις στη MACOhair ® για όσο καιρό το χρειάζεστε!

Έχω περιορισμούς με τα Συστήματα Μαλλιών;

Κανέναν, αλλά θα πρέπει όμως να φροντίζεις σωστά το Σύστημα Μαλλιών. Να κάνεις τη συντήρηση στην ώρα της και να ενυδατώνεις τα μαλλιά σου καθημερινά.

Αν προσέξεις τα παραπάνω, μπορείς να κάνεις όλες σου τις δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς. Να κάνεις ντους, σάουνα, κολύμπι, να οδηγείς κάμπριο, να γυμνάζεσαι ή ακόμη και να παίζεις ποδόσφαιρο. Με λίγη υπομονή τις πρώτες ημέρες, θα καταφέρεις να τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου, χωρίς να σε εμποδίσουν σε τίποτα.

Πόσα Συστήματα Μαλλιών χρειάζομαι;

Βασικά, χρειάζεστε τουλάχιστον δύο Συστήματα Μαλλιών. Εκτός από το Σύστημα Μαλλιών που θα φοράτε, πρέπει να έχετε πάντα και ένα δεύτερο. Ετοιμάζουμε και τα δύο στο πρώτο ραντεβού και τα φοράτε εναλλάξ σε κάθε συντήρηση.

Αυτό έχει τρία πλεονεκτήματα:

Απλοποιεί και συντομεύει τη διαδικασία της συντήρησης, καθώς έχετε πάντα έτοιμο ένα καθαρό σύστημα μαλλιών, το οποίο το τοποθετείτε αμέσως.

Αυξάνετε τη διάρκεια ζωής των συστημάτων μαλλιών, αφού κατά τον καθαρισμό, αφήνουμε το ένα να μουλιάσει σε ένα ειδικό υγρό για 5-8 ώρες και έτσι καθαρίζει χωρίς να φθείρεται.

Επωφελείσθε από την έκπτωση των 50€ ανά Σύστημα για 2 Συστήματα Μαλλιών (Σύνολο έκπτωσης 100€) και 70€ ανά Σύστημα με 3 Συστήματα Μαλλιών (Σύνολο έκπτωσης 210€).

Ποια είναι η διάρκεια ζωής των Συστημάτων Μαλλιών;

Η αντοχή των Συστημάτων Μαλλιών δεν μπορεί να προσδιοριστεί τόσο απλά, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τρόπος ζωής που ακολουθείτε, αλλά και ο βαθμός συμμόρφωσης με την καθημερινή φροντίδα και την τακτική συντήρηση των Συστημάτων Μαλλιών.

Σε γενικές γραμμές, η διάρκεια ζωής αυξάνεται όσο πιο έμπειρος γίνεστε στα Συστήματα Μαλλιών. Στη MACOhair θα σας δείξουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε απ’ την πρώτη κιόλας ημέρα της εφαρμογής ώστε να έχετε τους μεγαλύτερους δυνατούς χρόνους.

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να υπολογίζετε σε έως και 6 μήνες διάρκεια ζωής ανά Σύστημα Μαλλιών. Ορισμένοι έμπειροι πελάτες βέβαια επιτυγχάνουν και χρόνους ζωής άνω των 6 μηνών με τα συστήματά τους, αλλά γι’ αυτό θα πρέπει να αποκτήσετε αρκετή εμπειρία.

Ως αρχάριος, θα πρέπει να υπολογίζετε ότι το Σύστημα θα κρατήσει για 4-5 μήνες, χωρίς να αποκλείουμε ότι μπορεί να έχετε μεγαλύτερους χρόνους.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στη διάρκεια ζωής των Συστημάτων Μαλλιών παίζουν και οι εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Τα Σύστημα Μαλλιών φθείρονται περισσότερο το καλοκαίρι από την ηλιακή ακτινοβολία ή το μπάνιο στη θάλασσα, από ότι τον χειμώνα. Βέβαια, με τα ειδικά προϊόντα περιποίησης της MACOhair μπορείτε να τα προστατεύσετε τα Συστήματα Μαλλιών όλες τις εποχές του χρόνου.

Χρόνος από το πρώτο Ραντεβού μέχρι την Εφαρμογή του Συστήματος Μαλλιών;

Η πιο σημαντική απαίτηση για να περάσουμε στην εφαρμογή των Συστημάτων Μαλλιών είναι το επαρκές μήκος των πλαϊνών σας μαλλιών. Για να επιλέξουμε το σωστό χρώμα και να επιτύχουμε ένα τέλειο σβήσιμο μεταξύ των δικών σας μαλλιών και αυτών του συστήματος μαλλιών, πρέπει να τα πλαϊνά σας μαλλιά να έχουν μάκρος τουλάχιστον 2 εκατοστά.

Αφού τα μαλλιά σας έχουν αυτό το μάκρος τότε και μόνο τότε μπορούμε να περάσουμε σε εφαρμογή. Εάν ξυρίζετε τα μαλλιά σας ή τα κόβετε πολύ κοντά, θα πρέπει πρώτα να τα αφήσετε να μεγαλώσουν και μετά να επικοινωνήσετε μαζί μας για ραντεβού.

Ποια είναι τα βήματα για να εφαρμόσω ένα Σύστημα Μαλλιών MACOhair;

Εάν δεν έχετε ιδέα τι είναι τα Συστημάτων Μαλλιών, είναι καλύτερο να μας καλέσετε για μία δωρεάν τηλεφωνική ενημέρωση. Εκεί μπορούμε να σας εξηγήσουμε τα πάντα για τη μέθοδό μας. Μετά την ενημέρωση και εάν είστε αποφασισμένος να προχωρήσουμε στην εφαρμογή, κλείνουμε ένα ραντεβού δια ζώσης ή μέσω κάμερας για να εξετάσουμε μεμονωμένα την κατάσταση των μαλλιών σας, να δούμε ποιο Σύστημα Μαλλιών είναι το καταλληλότερο για εσάς και να ορίσουμε το ραντεβού της εφαρμογής.

Για μία δωρεάν ενημέρωση, καλέστε μας στα τηλέφωνα που θα βρείτε στην επικοινωνία

Εάν είστε ήδη πολύ καλά ενημερωμένοι και έτοιμοι να εφαρμόσετε ένα σύστημα μαλλιών σε εμάς, μπορείτε απλά να μας καλέσετε για ένα ραντεβού δια ζώσης ή μέσω κάμερας. Εκεί θα ορίσουμε και το ραντεβού της πρώτης εφαρμογής του Συστήματος Μαλλιών.

Από πού προέρχονται τα μαλλιά;

Τα μαλλιά προέρχονται αποκλειστικά από 100% φυσικές τρίχες άριστης ποιότητας και από έναν δότη μαλλιών ανά Σύστημα Μαλλιών. Οι τρίχες αυτές πριν τοποθετηθούν στα Συστήματα περνούν από διάφορα στάδια προετοιμασίας και πολλούς ποιοτικούς ελέγχους και μόνο τα υγιή μαλλιά επιλέγονται να χρησιμοποιηθούν. Στη MACOhair εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα μαλλιών, η οποία είναι συνήθως καλύτερη ακόμη και από τα αρχικά σας μαλλιά.

Ποιοι είναι κατάλληλοι για τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair;

Το βασικό κοινό που απευθυνόμαστε είναι οι άνδρες που πλήττονται από κληρονομική τριχόπτωση. Τα κακά νέα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θεραπεία για την τριχόπτωση. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε τη λύση για να ζήσετε μια ζωή με πλούσια μαλλιά χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς, παρά την τριχόπτωση.

Στα αρχικά στάδια η αραίωση ξεκινά με την υποχώρηση της μπροστινής γραμμής των μαλλιών σε αυτό το στάδιο δεν θα λέγαμε ότι είστε κατάλληλοι για τα Συστήματα Μαλλιών μας.

Στο επόμενο στάδιο αρχίζει η «κυκλική» τριχόπτωση στο πάνω ή/και πίσω μέρος του κεφαλιού. Εάν βρίσκεστε σε αυτό το στάδιο τότε τα Συστήματα Μαλλιών είναι η τέλεια λύση για εσάς και εγγυούμαστε ότι θα σας επαναφέρουν στην αρχική κατάσταση, δηλαδή πριν ξεκινήσει η αραίωση μαλλιών και πάντα χωρίς τον κίνδυνο χειρουργικής επέμβασης ή το ρίσκο των αβέβαιων αποτελεσμάτων. Το μόνο σημαντικό για εμάς είναι να μην έχετε χάσει τα πλαϊνά σας μαλλιά, ώστε να καταφέρουμε να σβήσουμε τα μαλλιά του Συστήματος με τα δικά σας και να μηv έχουμε αφύσικα αποτελέσματα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των Συστημάτων Μαλλιών είναι ότι μπορείτε να τα δοκιμάσετε εύκολα και χωρίς κίνδυνο. Πραγματικά θα εκπλαγείτε με τι νέα ποιότητα ζωής που σας δίνει η αίσθηση ενός πλούσιου και στυλάτου μαλλιού στην καθημερινότητά σας. Τα Συστήματα Μαλλιών δεν αφήνουν σημάδια, δεν καταστρέφουν τα φυσικά μαλλιά σας και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τα αφαιρέσετε.

Τα πιο δημοφιλή βίντεο από Πελάτες

Μεταμορφώσεις και εντυπώσεις πελατών που εφάρμοσαν Σύστημα Μαλλιών MACOhair®

5 Ινστιτούτα σε Ελλάδα και Κύπρο

Τα Ινστιτούτα της MACOhair®

MACOhair Κατάστημα Αθήνας

ΑΘΗΝΑ

MACOhair Κατάστημα Θεσσαλονίκης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

MACOhair Κατάστημα Ρεθύμνου Κρήτης

ΡΕΘΥΜΝΟ

MACOhair Κατάστημα Σερρών

ΣΕΡΡΕΣ

Θα θέλατε περισσότερες Πληροφορίες;

Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε!

Ενημέρωση μέσω Τηλεφώνου

Ο πιο άμεσος τρόπος που δεν απαιτεί ραντεβού, είναι η τηλεφωνική ενημέρωση. Ένα εξειδικευμένος συνεργάτης θα σας ενημερώσει και θα σας ζητήσει φωτογραφίες. Έτσι θα αξιολογήσει το πρόβλημα και θα προτείνει το ιδανικότερο Σύστημα για εσάς.

Συμβουλευτική στους χώρους μας

Κλείστε ένα ραντεβού για μία συμβουλευτική δια ζώσης σε ένα από τα καταστήματά μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο ή Σέρρες. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα συζητήσετε εξατομικευμένα για τη δική σας αραίωση.

Συμβουλευτική μέσω Cameras

Η συμβουλευτική μέσω κάμερας ενδείκνυται για όσους μένουν μακριά από τα καταστήματά μας. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας προτείνει το καταλληλότερο Σύστημα Μαλλιών αποκλειστικά για εσάς.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Γιατί να επιλέξετε τη MACOhair;

Η υπόσχεσή μας!

Ξεκάθαροι
από την αρχή

Χωρίς κρυφά κόστη και χρεώσεις. Στη MACOhair θα ξέρετε από την πρώτη στιγμή τις χρεώσεις σας και όλα τα κόστη για τα Συστήματα Μαλλιών.

Διαθέσιμοι
24/7

Είτε πριν την πρώτη εφαρμογή είτε μετά, είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο για να εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη σας.

Κορυφαίοι
Στυλίστες

Οι στυλίστες μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά στα συστήματα μαλλιών για άνδρες. Από την εφαρμογή μέχρι το κούρεμα