Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η καλύτερη λύση στην τριχόπτωση;
Τριχόπτωση

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η καλύτερη λύση στην τριχόπτωση;

Νέες τεχνικές στην εμφύτευση έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο και υπόσχονται βελτιωμένο αποτέλεσμα. Ποια είναι όμως, η πραγματικότητα για τη συγκεκριμένη μέθοδο και πώς τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών "δίνουν" απάντηση;

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια μέθοδος που συνήθως «αργεί» να δώσει καρπούς. Όμως, ακόμη κι όταν το διάστημα αυτό περάσει, το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το επιθυμητό. Το βασικότερο πρόβλημα της συγκεκριμένης μεθόδου, είναι η αβεβαιότητα του αποτελέσματος και η υποχρεωτική χειρουργική επέμβαση που απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. 

Ο συνδυασμός των 2 παραπάνω, σίγουρα λειτουργεί ανασταλτικά για όλους όσους αναζητούν μία λύση στο πρόβλημά τους, κυρίως όταν συνυπολογίζουν τον οικονομικό παράγοντα.

Παρά, λοιπόν, την τεράστια απήχηση της συγκεκριμένης μεθόδου, πολλοί άνθρωποι δηλώνουν απογοητευμένοι ή όχι απόλυτα ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό, έχει ως συνέπεια να αναζητήσουν εκ νέου μία εναλλακτική λύση, με καλύτερο αποτέλεσμα. 

Πώς απαντούν τα συστήματα αντικατάστασης μαλλιών σε αυτήν την πρόκληση;

Τα συστήματα μαλλιών της MACO, είναι μία μέθοδος η οποία δεν είναι καθόλου επίπονη. Το σύστημα τοποθετείται στην κεφαλή εντός 2,30 ωρών. Η πολύ λεπτή μεμβράνη σε συνδυασμό με τις 100% φυσικές τρίχες, χαρίζουν ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να βρείτε ακριβώς την απόχρωσή σας, μέσα από ένα χρωματολόγιο με τεράστια ποικιλία. Η εφαρμογή του συστήματος πραγματοποιείται από τους ειδικούς της MACO, με τη βοήθεια προϊόντων, τα οποία υπάρχουν στο e-shop, ενώ το σύστημα κουρεύεται σε όποιο σχήμα και μήκος επιθυμείτε.