Μεταμόσχευση ή Σύστημα Μαλλιών; Τι να επιλέξω;
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Μεταμόσχευση ή Σύστημα Μαλλιών; Τι να επιλέξω;

Στις μέρες μας, ολοένα και περισσότεροι άνδρες έρχονται αντιμέτωποι με προβλήματα τριχόπτωσης από νεαρή ηλικία. Ως ειδικοί στα Συστήματα Μαλλιών, συχνά καλούμαστε να μιλήσουμε για τις διαφορές μεταξύ των μεταμοσχεύσεων και των Συστημάτων Μαλλιών. Στο παρόν άρθρο, παρέχουμε μια λεπτομερή σύγκριση με σκοπό να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καταλληλότερη λύση για εσάς.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ Μεταμοσχεύσεων Μαλλιών και Συστημάτων Μαλλιών;

Η πιο προφανής διαφορά είναι ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία χειρουργική λύση ενώ τα Συστήματα Μαλλιών αποτελούν μία μη χειρουργική παρέμβαση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι κάθε μορφή χειρουργικής επέμβασης συνεπάγεται κινδύνους, και οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών δεν αποτελούν εξαίρεση. Πέρα από την πιθανότητα αιμορραγίας και φλεγμονών, μπορεί να προκύψουν ουλές στο δέρμα, προβλήματα όπως πονοκέφαλοι και ανεπιθύμητη ανάπτυξη μαλλιών. Επιπλέον, λόγω λοίμωξης, ο ασθενής ενδέχεται να υποστεί μερική ή ακόμα και ολική απώλεια των νεότερα μεταμοσχευμένων μαλλιών (γνωστή ως απώλεια σοκ).

Όταν τελειώσει η επέμβαση, η εμφάνιση ολόκληρου του τριχωτού της κεφαλής είναι πολύ αντιαισθητική και αιματηρή. Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν μια μακρά περίοδο ανάρρωσης περίπου 6 έως 12 μηνών. Η μεταμόσχευση μαλλιών, επομένως, δεν είναι άμεση λύση.

Το αποτέλεσμα και η τελική εμφάνιση μιας μεταμόσχευσης μαλλιών είναι άγνωστα. Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει στον ασθενή ένα «τεστ προσομοίωσης». Πρέπει να περιμένει μέχρι το τέλος της διαδικασίας για να δει το αποτέλεσμα.

Η επιτυχία μιας μεταμόσχευσης μαλλιών, σε μεγάλο βαθμό, εξαρτάται από την ποιότητα των μαλλιών του δότη. Εάν τα μαλλιά είναι κακής ποιότητας, μπορεί να μην φτάσει ποτέ στην επιθυμητή εμφάνιση.

Όπως είναι γνωστό, το κόστος μιας σοβαρής μεταμόσχευσης μαλλιών είναι υψηλό, και ορισμένοι άνθρωποι ενδεχομένως να μην έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν αυτά τα έξοδα. (Δεν αναφερόμαστε σε επεμβάσεις με χαμηλό κόστος σε χώρες όπως η Τουρκία ή αλλού, που υπόσχονται θαύματα, αλλά σε εκείνες που είναι απολύτως ασφαλείς και ακολουθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια του ασθενούς.)

Το 30% όσων επέλεξαν τα Συστήματα Μαλλιών έχουν κάνει στο παρελθόν μεταμόσχευση μαλλιών

Συστήματα Μαλλιών

Μεταμόσχευση Μαλλιών


Άμεσο Αποτέλεσμα σε 2 ώρες

Ορατό Αποτέλεσμα σε 6-12 μήνες


Εγγυημένα Πυκνά Μαλλιά με ένα Σύστημα Μαλλιών

Το πυκνό αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο


Κανένας Εγχειρητικός Κίνδυνος και Πόνος

Χειρουργική Επέμβαση με Κινδύνους και Πόνο


Δυνατά μαλλιά για διαφορετικά Κουρέματα & Χτενίσματα

Αδύναμα Μαλλιά με περιορισμένες δυνατότητες Χτενίσματος


Δυνατότητα Αφαίρεσης οποιαδήποτε στιγμή

Μη Αναστρέψιμο Αποτέλεσμα


Εξαιρερικά Φυσική Μπροστινή Γραμμή σε Φυσιολογικό Ύψος

Εντελώς Αφύσικη Μπροστινή Γραμμή και Αρκετά Ψηλά

Πείτε Ναι στα Συστήματα Μαλλιών

Σε αντίθεση με τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών, μπορείτε να έχετε άμεσα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τα Συστήματα Μαλλιών της MACO και να είστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα. Είτε πάσχετε από κληρονομική αλωπεκία, φαλάκρα ή βρίσκεστε σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, η χρήση των Συστημάτων Μαλλιών της MACO μπορεί να τα λύσει όλα.

Με τα Συστήματα Μαλλιών της MACO οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε χρώμα, στυλ, πυκνότητα, υφή ή μήκος ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Αφού εφαρμόσετε τα Συστήματά σας, μπορείτε να κάνετε τις Συντηρήσεις είτε μόνος σας είτε στους χώρους μας.

Αποτελέσματα Συστημάτων Μαλλιών

Τι είπαν μερικοί απο τους 7.000+ Πελάτες μας που εμπιστεύτηκαν τα Συστήματα Μαλλιών

Δείτε μερικά βίντεο από τους Πελάτες μας!

Μπορούν όμως οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών να λύσουν ουσιαστικά το πρόβλημα της τριχόπτωσης;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η φυσιολογία του ατόμου, η ποιότητα των μεταμοσχευμένων τριχοθυλακίων, η εμπειρία του χειρουργού και η επιβίωση των μεταμοσχευμένων μαλλιών μακροπρόθεσμα.

Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν τρεις ομάδες ατόμων που δεν είναι κατάλληλες για μεταμόσχευση μαλλιών:

1. Τελείως φαλακρά άτομα ή άτομα με μεγάλη αραίωση: Κατά τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών, χρησιμοποιούνται μόνο τα τριχοθυλάκια του ασθενούς, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να γίνει λήψη από δότη. Άτομα με μεγάλη αραίωση δεν έχουν επαρκή τριχοθυλάκια και το αποτέλεσμα συνήθως δεν είναι ικανοποιητικό.

2. Άτομα που αντιμετωπίζουν μεγάλη και γρήγορη απώλεια μαλλιών: Άτομα που αντιμετωπίζουν μεγάλη και γρήγορη απώλεια μαλλιών: Σε ορισμένες περιπτώσεις, η απώλεια μαλλιών είναι προσωρινή και οφείλεται σε παροδικές συνθήκες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να μην είναι απαραίτητη.

3. Άτομα που έχουν εγκαύματα: Δεδομένου ότι ο υποδόριος ιστός (το πιο εσωτερικό στρώμα) αυτής της ομάδας ατόμων έχει καταστραφεί, η αιμάτωση σε αυτό το σημείο δεν γίνεται σωστά και έτσι το δέρμα μας δεν είναι σε θέση να παρέχει το σωστό περιβάλλον για την υγιή ανάπτυξη των τριχοθυλακίων.

Κλείσε μια Δωρεάν Αναλυτική Ενημέρωση για τα Συστήματα Μαλλιών από έναν ειδικό της MACOhair