Αόρατα Topper Μαλλιών MACOhair®
Για Κάλυψη και Όγκο

Τα Αόρατα Toppers Μαλλιών της MACOhair® προσφέρουν κάλυψη και όγκο στα μαλλιά κάθε γυναίκας, εξαφανίζοντας τα αραιά σημεία.

Κλείστε Ραντεβού στα Ινστιτούτα μας για μία διάγνωση από μία ειδικό.

Δείτε γιατί πάνω από 3 χιλιάδες Γυναίκες εμπιστεύτηκαν τη MACOhair®

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα!

Οι πιο Συχνές Ερωτήσεις

Για ποιες γυναίκες είναι κατάλληλα;

Τα Hair Toppers είναι κατάλληλα τόσο για γυναίκες που έχουν αραίωση μαλλιών σε συγκεκριμένες περιοχές όσο και για αυτές που έχουν απλώς λεπτά μαλλιά. Είναι ιδανικά για να προσθέσουν όγκο, πυκνότητα και μήκος στα μαλλιά τους. Τα Hair Toppers της MACOhair είναι εύκολα στη χρήση, καθώς μπορούν να τοποθετηθούν επάνω από τα φυσικά μαλλιά και να σταθεροποιηθούν με ειδικά συστήματα στερέωσης.

Πόσα Μαλλιά Χρειάζεται για να φορέσω ένα Hair Topper;

Για να φορέσετε ένα Hair Topper της MACOhair, χρειάζεται να έχετε επαρκή πυκνότητα στα υπάρχοντα μαλλιά σας ώστε το Hair Topper να μπορεί να τοποθετηθεί και να αναμειγνύεται φυσικά με αυτά.

Η ποσότητα των απαιτούμενων μαλλιών εξαρτάται από το μέγεθος και τον τύπο του Hair Topper που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Κλείστε μία Δωρεάν εκτίμηση από έναν Ειδικό στη MACOhair, ο οποίος θα αξιολογήσει την κατάσταση των μαλλιών σας και θα σας προτείνει το κατάλληλο Hair Topper για τις δικές σας ανάγκες.

Θα φαίνεται Ψεύτικο;

Ένας κοινός μύθος γύρω από τα Hair Toppers είναι ότι φαίνονται ψεύτικα. Είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι αυτό δεν ισχύει πλέον! Τα Αόρατα Toppers Mαλλιών της MACOhair είναι τόσο εξελιγμένα που φαίνονται εντελώς φυσικά, ξεγελώντας και το πιο παρατηρητικό μάτι.

Μήπως θα καταστρέψω τα Μαλλιά μου;

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται εάν τα Hair Toppers μπορoύν να επιδεινώσουν την τριχόπτωση και είμαστε εδώ για να σας διαβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τρόποι ώστε αυτό να μη συμβεί!

Στη MACOhair θα διαλέξουμε ένα Topper Μαλλιών ακριβώς στις ανάγκες σας και θα τοποθετήσουμε τα clips στα σημεία που εμείς θα επιλέξουμε μετά από ανάλυση των μαλλιών σας. Επίσης, θα λάβετε και όλες τις συμβουλές από τους ειδικούς μας ώστε να μη προκληθεί καμία ζημιά στα δικά σας μαλλιά.

Πόσο κοστίζει ένα Αόρατο Hair Topper;

Τα Αόρατα Hair Toppers της MACOhair από 100% φυσικά μαλλιά υψηλής ποιότητας προσφέρουν απόλυτη φυσικότητα και ευελιξία στο styling, αλλά κοστίζουν περισσότερο από τα συνθετικά Hair Toppers. Οι τιμές κυμαίνονται από 300 ευρώ έως 2000 ευρώ. Αυτό οφείλεται στους παρακάτω λόγους:

Διαθεσιμότητα: Τα φυσικά μαλλιά είναι περιορισμένα στην αγορά σε σχέση με τα συνθετικά, και τα μακρύτερα μαλλιά είναι δυσκολότερο να τα προμηθευτούμε με αποτέλεσμα να κοστίζουν περισσότερο.

Εργασία: Η επεξεργασία των ανθρώπινων μαλλιών απαιτεί περισσότερο χρόνο και εργασία από τα συνθετικά, αυξάνοντας το κόστος.

Διάρκεια: Τα ανθρώπινα μαλλιά διαρκούν περισσότερο από τα συνθετικά, διατηρώντας την φυσική τους όψη για περίπου δύο χρόνια, αντί για τους 3-6 μήνες που κρατούν τα συνθετικά.

Επιλογές στο styling: Τα ανθρώπινα μαλλιά προσφέρουν ατελείωτες επιλογές στο styling, με πιστολάκι, ψαλίδι κ.α. δίνοντάς σας την ελευθερία να δημιουργήσετε όποιο χτένισμα εσείς επιθυμείτε.

Συνοψίζοντας, η υψηλότερη τιμή των hair toppers από ανθρώπινα μαλλιά αντικατοπτρίζει την υψηλή ποιότητα και την φυσικότητα που προσφέρουν, και αυτή η επένδυση αξίζει το κάθε της ευρώ.

Μπορώ να φοράω ένα Hair Topper όλη την ημέρα;

Φυσικά, μπορείτε να φοράτε ένα Hair Topper όλη την ημέρα. Τα Hair Toppers της MACOhair σχεδιάζονται για να είναι άνετα και φυσικά στη χρήση τους. Με τη σωστή τοποθέτηση και τη σωστή φροντίδα που θα σας υποδείξουμε, μπορείτε να φοράτε το Αόρατο Topper Μαλλιών σας καθημερινά χωρίς προβλήματα.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής ενός Hair Topper

Η αντοχή των Αόρατων Hair Toppers δεν μπορεί να προσδιοριστεί τόσο απλά, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τρόπος ζωής που ακολουθείτε, αλλά και ο βαθμός συμμόρφωσης με την καθημερινή φροντίδα και την τακτική συντήρηση.

Σε γενικές γραμμές, η διάρκεια ζωής αυξάνεται όσο πιο έμπειρη γίνεστε στην σωστή χρήση του Hair Topper. Στη MACOhair θα σας δείξουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε απ’ την πρώτη κιόλας ημέρα της εφαρμογής, ώστε να έχετε τους μεγαλύτερους δυνατούς χρόνους.

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να υπολογίζετε σε έως και 2 χρόνια διάρκεια ζωής ανά Hair Topper. Ορισμένες έμπειρες πελάτισσες βέβαια επιτυγχάνουν και διάρκεια ζωής άνω των 2 χρόνων, αλλά γι’ αυτό θα πρέπει να αποκτήσετε αρκετή εμπειρία.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στη διάρκεια ζωής των Αόρατων Topper Μαλλιών παίζουν και οι εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Τα Μαλλιά του Topper φθείρονται περισσότερο το καλοκαίρι από την ηλιακή ακτινοβολία ή το μπάνιο στη θάλασσα, από ότι το χειμώνα. Βέβαια, με τα ειδικά προϊόντα περιποίησης της MACOhair μπορείτε να τα προστατεύσετε όλες τις εποχές του χρόνου.

Από πού προέρχονται τα μαλλιά;

Τα μαλλιά προέρχονται αποκλειστικά από 100% φυσικές τρίχες άριστης ποιότητας και από έναν μόνο δότη μαλλιών ανά Hair Topper. Οι τρίχες αυτές πριν τοποθετηθούν στo Topper Μαλλιών περνούν από διάφορα στάδια προετοιμασίας και πολλούς ποιοτικούς ελέγχους και μόνο τα υγιή μαλλιά επιλέγονται να χρησιμοποιηθούν. Στη MACOhair εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα μαλλιών, η οποία είναι συνήθως καλύτερη ακόμη και από τα αρχικά σας μαλλιά.

Σε 4 απλά βήματα Αόρατο Topper Μαλλιών

Αυτή είναι η διαδικασία για να βάλεις Αόρατο Topper Μαλλιών MACOhair®

Τηλεφωνική
Πρώτη Ενημέρωση

Κλείστε ένα Δωρεάν Ραντεβού για μία Πρώτη Ενημέρωση και Αξιολόγηση. Εκεί, θα συζητήσουμε για τη δική σας ανάγκη προκειμένου να διερευνήσουμε την κατάλληλη λύση.

Δια ζώσης ή Online Ραντεβού

Οι στυλίστες μας θα συζητήσουν μαζί σας το χρώμα, το είδος και το Styling του Hair Topper. Βάζετε την παραγγελία και σε μερικές ημέρες το Αόρατο Topper σας θα είναι έτοιμo.

Εφαρμογή του Hair Topper

Η εφαρμογή στους χώρους μας διαρκεί 1-2 ώρες και φεύγετε έτοιμη με το επιθυμητό κούρεμα και styling. Για πελάτες που δεν μπορούν να έρθουν στους χώρους μας το Hair Topper αποστέλεται με courier και η εφαρμογή του γίνεται απο εσάς με δική μας καθοδήγηση μέσω τηλεφώνου ή κάμερας.

Ενημέρωση Περιποίησης

Είστε έτοιμη! Χάρη στην αναλυτική ενημέρωση, τα εκπαιδευτικά βίντεο και τη συνεχή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή κάμερας, δεν είστε μόνες. Είμαστε δίπλα σας με συνεχή υποστήριξη και συμβουλές!

4 Καταστήματα Στην Ελλάδα

Τα Καταστήματα της MACOhair®

ΑΘΗΝΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΣΕΡΡΕΣ

Θα θέλατε περισσότερες Πληροφορίες;

Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε!

Ενημέρωση μέσω Τηλεφώνου

Ο πιο άμεσος τρόπος που δεν απαιτεί ραντεβού, είναι η τηλεφωνική ενημέρωση. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα σας ενημερώσει και θα σας ζητήσει φωτογραφίες. Έτσι θα αξιολογήσει το πρόβλημα και θα προτείνει την ιδανική λύση για εσάς.

Συμβουλευτική στους χώρους μας

Κλείστε ένα ραντεβού για μία συμβουλευτική δια ζώσης σε ένα από τα καταστήματά μας. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα συζητήσετε εξατομικευμένα για το δικό σας πρόβλημα.

Συμβουλευτική μέσω Cameras

Η συμβουλευτική μέσω κάμερας ενδείκνυται για όσες μένουν μακριά από τα καταστήματά μας. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα προτείνει το καταλληλότερο Hair Topper αποκλειστικά για εσάς.

Γιατί να επιλέξετε τη MACOhair;

Η υπόσχεσή μας!

Ξεκάθαροι
από την αρχή

Χωρίς κρυφά κόστη και χρεώσεις. Στη MACOhair θα ξέρετε από την πρώτη στιγμή τις χρεώσεις σας και όλα τα κόστη για τα Αόρατα Hair Toppers.

Διαθέσιμοι
24/7

Είτε πριν την πρώτη εφαρμογή είτε μετά, είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο για να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη σας.

Κορυφαίοι
Στυλίστες

Οι στυλίστες μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά στa Hair Toppers. Από την εφαρμογή μέχρι το κούρεμα.